Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    30. Travanj 2025. 12:38

_spring_

Sad vidim da si napisala da se budiš oko 2,3… Ja se obavezno budim oko 2, pola 3 max… Obavim WC i budim se opet oko 5. A idem na WC i oko ponoći, kad muž dođe u krevet… Znači baš u prosjeku svaka 2,3 sata, a negdje oko 3x ustajem, znalo mi se nekad dogoditi i više puta.

Ja sada idem 1x na wc i to tada oko 2..3. I to je to. Nemam potrebu mokriti više od toga. Obavim prije spavanja i ujutro kad se ustanem. U ranijim tjednima sam se puno više budila za mokrenje pa me isto malo čudi kako sad samo jednom...nekad rijeetko kad dva puta. Ne natičem nit ništa takvo. Valjda je to ok. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    30. Travanj 2025. 12:44

Tinchilina

Ja se budim redovno na 2 sata, i kraće. Ispadne uvijek min 4 puta do jutra. U zadnje vrijeme idemo ranije spavati, tako oko 23h, pa se budim u 1, pa 3, pa 5 i ujutro prije buđenja svih idem jos jednom. Problem mi bude ovo pred jutro kad već krene svitati, pa znam biti budna nakon 5. U prijašnjoj trudnoću mi je bilo isto tako, tako da me to ne iznennađuje, al mislim da sam tad još lošije spavala po noći, jer sam mogla ujutro produljiti a sad ne mogu pa sam puno umornija. Nažalost nisam pronašla "pomoć".Proći će kad se beba rodi, onda ću htjet spavat ko medo, a neću moć 😅

Uh dobar ti je ritam🙈😄👌..a ja se žalim na svoje🙈..
    Vjerujem da što vrijeme bude odmicalk da neće biti nesanice, dapače nedostajat će sna itekako i nespavanje neće biti problem 😅

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

petrucika
    30. Travanj 2025. 12:45

Emma05

_spring_

Sad vidim da si napisala da se budiš oko 2,3… Ja se obavezno budim oko 2, pola 3 max… Obavim WC i budim se opet oko 5. A idem na WC i oko ponoći, kad muž dođe u krevet… Znači baš u prosjeku svaka 2,3 sata, a negdje oko 3x ustajem, znalo mi se nekad dogoditi i više puta.

Ja sada idem 1x na wc i to tada oko 2..3. I to je to. Nemam potrebu mokriti više od toga. Obavim prije spavanja i ujutro kad se ustanem. U ranijim tjednima sam se puno više budila za mokrenje pa me isto malo čudi kako sad samo jednom…nekad rijeetko kad dva puta. Ne natičem nit ništa takvo. Valjda je to ok.

Ok je ni ja ne idem do jutra nikako i isto ne naticem!! Na pocetku prvih 5/6 mj san isla par puta nocu i onda stalo samo od sebe!! Bolje bar se mozes baspavat ka covik onako samo u wc po par puta nocu😬

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• melody
    30. Travanj 2025. 12:53

petrucika

Emma05

_spring_

Ja sada idem 1x na wc i to tada oko 2..3. I to je to. Nemam potrebu mokriti više od toga. Obavim prije spavanja i ujutro kad se ustanem. U ranijim tjednima sam se puno više budila za mokrenje pa me isto malo čudi kako sad samo jednom…nekad rijeetko kad dva puta. Ne natičem nit ništa takvo. Valjda je to ok.

Ok je ni ja ne idem do jutra nikako i isto ne naticem!! Na pocetku prvih 5/6 mj san isla par puta nocu i onda stalo samo od sebe!! Bolje bar se mozes baspavat ka covik onako samo u wc po par puta nocu😬

Mene taj wc nikako ne budi nekad i ne odem nikako nekad 1x nadam se da je i to normalno 😂 mozda je jos rano pa nije toliko pritisnuo ali po danu visim u wc 😂 sad smo 25 tt 🥹

• cordis00
    30. Travanj 2025. 13:33

Cure jesu vam noge pocele oticat? Ja se zasad drzim al sve me strah kad zatopli.
    Prosli put sam doduse rodila 10.8., sad mi je termin 10.7., al to je bio horor. Otecena glava ruke noge ka balvani. U obje sake razvila sindrom karpalnog tunela koji je srecom prosao cim sam rodila koji dan. Al bolovi/trnjenje po noci. Cevapi po rukama nogama, nisam u niti jedne cipele mogla uc🙈.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Emi25
    30. Travanj 2025. 14:01

Obavila sam pregled sve se čini u redu, cura ima 2 kg 😊 mjere su 3-4 dana veće od tt. Sljedeći pregled mi je za 2 tjedna 14.05 tada ću imati prvi CTG. 
    Na wc se budim min 1x oko 2-3 sljedeći je oko 5 i onda najčešće teže zaspim.

Meni su počele oticati noge, najviše primjetim kod obuvanja obuće da me stisne. Izraženije je ako sam taj dan puno stajala ili sjedila,jela slanu hranu. Dolazi sve toplije vrijeme i pomalo me strah sta me još čeka 

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Tonkica1509
    30. Travanj 2025. 14:03

Ja isto hvala bogu ne natičem još, ali vidjet ćemo sad kad još zatopli. U prvoj trudnoći nisam jako, nadam se da neću ni sad. A i prije je termin, srećom 😅 cordiso mi smo se obje pomakle na malo ranije od prošle trudnoće, pametnice haha. Inače isto sve više premišljam i razmišljam da odem na Merkur u rađaonu, pozitivna su iskustva zasad, vele da je puno čišće i normalnije nego na Vg što ne sumnjam, tam je stvarno znalo bit prljavo i previše gužva. Ne znam ni sama evo, još se premišljam. Sve kao imam vremena al sad je to iza ugla.
    Spavanje ne budim se za pišanje, al idem kasno spavat (sigurno ne prije 1), tak sam i inače bila. I onda kako koja noć, nekad se budim pa ne mogu zaspat, pa čudni snovi, nekad uopće ne mogu zaspat do negdje 3-4 ujutro. Ma koma, u prvoj trudnoći nisam nikakvih problema sa spavanjem imala, baš mi je ovo neugodno.

• Tinchilina
    30. Travanj 2025. 14:05

Ja nisam imala s oticanjem problema ni u prvoj, a ni sad. I dalje nemam lineu negru isto npr 😄

💙 5/2023

• cordis00
    30. Travanj 2025. 14:55

Tonkica1509

Ja isto hvala bogu ne natičem još, ali vidjet ćemo sad kad još zatopli. U prvoj trudnoći nisam jako, nadam se da neću ni sad. A i prije je termin, srećom 😅 cordiso mi smo se obje pomakle na malo ranije od prošle trudnoće, pametnice haha. Inače isto sve više premišljam i razmišljam da odem na Merkur u rađaonu, pozitivna su iskustva zasad, vele da je puno čišće i normalnije nego na Vg što ne sumnjam, tam je stvarno znalo bit prljavo i previše gužva. Ne znam ni sama evo, još se premišljam. Sve kao imam vremena al sad je to iza ugla.
    Spavanje ne budim se za pišanje, al idem kasno spavat (sigurno ne prije 1), tak sam i inače bila. I onda kako koja noć, nekad se budim pa ne mogu zaspat, pa čudni snovi, nekad uopće ne mogu zaspat do negdje 3-4 ujutro. Ma koma, u prvoj trudnoći nisam nikakvih problema sa spavanjem imala, baš mi je ovo neugodno.

Eto mozda budemo cimerice na Merkuru😁. Nikad ne znas😁.
    Joj meni se idealno cini rodit u 6.mj, ja se sve nadam da cu jos ranije, al terminski naravno 😁. Kao prvi datum mi je 4.7., drugi 10.7., al sta prije to bolje😅.
    Ja imam malu crtu od pupka dolje. Trbuh inace lopta. Strije nisam imala prva dva puta, sad najvj ocu obzirom na velicinu trbuha i preostale tjedne.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    30. Travanj 2025. 15:35

Evo da se i ja ubacim ja jos nisan pocela oticat u prosloj trudnoci jesam nekako zadnjih mj dana noge stopala i po noci prsti na rukama i trnci!!! Sad to jos nista nemam cak niti prepone me ne bole inace su me uvik bolile id dvadeset i nekog tjedna!! Jos nosim viticu tako da je sve jos bo!! A vidit ce mo ja se nadam ka da necu ali ima jos fore da krene😬

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.