Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    01. Svibanj 2025. 21:34

Hvala Petrucika na podršci, kao i uvijek 🥰😘😘😘 svako malo si pomislim, ajme za koji tjedan će nam se život izokrenuti naopačke, a trenutno baš uživam u ovoj svakodnevnici. Mali je sad najzanimljiviji, iako je i  najizazovnije sad s njim. Ugl, stvarno se nadam da ćemo uspjeti to sve nekako uskladiti da nitko ne ispašta, i da uspijem zadržati ovu razinu bliskosti s njim. 

💙 5/2023

petrucika
    01. Svibanj 2025. 21:44

Boogie

Spring hvala! Htjela bih vidjeti kako to sad sve izgleda, gdje se dođe po bebu po novome i slične stvari.
    Pa super je i Petrova, moje frendice koje su rađale tamo su sve zadovoljne, ja osobno imam odboj, ali nebitno, a sad će isto sve biti lijepo i novo plus ne moraš se pentrati na brdopetrucika hvala ti na odgovoru. Da, moj porod je bio sličan tvome, a prijateljica koja je imala veliku i tešku bebu, ali normalan i brz porod, je imala prolaps mjehura i to su joj rekli odmah nakon poroda. Dosta žena u mojoj obitelji to ima neku vrstu prolapsa pa se psihički pripremam da bi me moglo zakačiti, ako već nije. A daj mi još reci, imaš li problema s inkontinencijom zbog toga ili naprosto samo učestalo mokrenje? Da, što se menopauze tiče, mene je dosta iznenadilo kad mi je kolegica s posla koja nije nikad rađala, a prešla je 45., rekla da joj bježi urin i da joj se to spustilo(vjerojatno je mislila na mjehur ili maternicu, to sad ne znam).

Nisan imala problem sa inkotencijom samo sam osjecala i na ono malo da mi je mjehur ko da je pun vec ko sipak i lagano pritisak i cesti odlasci u vc tj ne mogu dugo trpiti!! Ali inkotencija ne!! Sad u trudnoci sam pocela primjecivati da mi zna uvik kapljica dvi pobici koju ja uopce ne osjetim unazad jedno dva mj!! Ali evo po danu idem svako malo nocu nikako!!! Beba mi je proslu trudnocu uz jako tezak porod bila i velika 3810 kg i 53 cm za mene je ocito bila velika jer sam ja jedvaaaa rodila a uz to jako tezak porod i to tiskanje na kraju nikako to me ubilo vise od samog dripa izbjegla sam hitan carksi basss za dlaku tad su rekli pokusat jos jednom ako ne ide u salu jer predugo je trajalo!! I tu mi je doktor takoooo jako stisnija drob da sam imala podljeve nakon poroda i isla na rengen jer nisan mogla disat pa su mislila da mi nije rebro napuklo!! Tako da prosla san tu horor i nikakvo cudo sto mi se nakon svega desilo to da mi je sve doli se spustilo!! Malo ke strah sad kad rodim kako ki ce bit ali sto je tu je to ce mo viditi kad rodim!! Zato ja imam jak pritisak doli i to me najvise muci sad u trudnoci!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Boogie
    01. Svibanj 2025. 22:10

Tinchilina baš bizarno, pitaj na pregledu, ali mislim da ti od mazanja ne može biti ništa loše. Znam da u trudnoći to sve dolje nabrekne i znaju nastati i hm, valjda neću jako fulati, hemeroidi po cijelom tom području. Jednom sam u prvoj trudnoći gledala porod žene kojoj su tako poiskakali hemeroidi na usnama, ne znam je li to stručan pojam, ali znam da je pisalo u komentarima i uspoređivalo se s time, to uglavnom splasne i vrati se nakon poroda. 

Ma sigurno ti je iziritirano tim pražnjenjem i pritiskom od beba, mlaka voda i neka od tih krema bi ti trebala biti od pomoći, a nakon poroda ako bi te to i dalje mučilo možeš probati i Pilex, dosta dobra stvar.

Mislim da je normalno brinuti se oko toga što će biti kad dođe nova beba, ali vidi se da si brižna i savjesna i ne vjerujem da ćete izgubiti tu bliskost.

petrucika tnx na detaljnom opisu. Takav pritisak i ja znam imati, imam osjećaj da ću se u zdjelici rascijepiti na dva dijela ako napravim dva koraka (pre)više  i meni su nalijegali na trbuh, ali hvala bogu nisam poplavila kao ti, jedino sam imala problema sa stajanjem i bolovima u leđima netom nakon poroda što je relativno brzo prošlo. Jao, sad ću svaki put kad mi se pripiški, a nije puno prošlo, razmišljati o tome. Hipohondrija na zadatku 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

petrucika
    01. Svibanj 2025. 22:56

Boogie

Tinchilinabaš bizarno, pitaj na pregledu, ali mislim da ti od mazanja ne može biti ništa loše. Znam da u trudnoći to sve dolje nabrekne i znaju nastati i hm, valjda neću jako fulati, hemeroidi po cijelom tom području. Jednom sam u prvoj trudnoći gledala porod žene kojoj su tako poiskakali hemeroidi na usnama, ne znam je li to stručan pojam, ali znam da je pisalo u komentarima i uspoređivalo se s time, to uglavnom splasne i vrati se nakon poroda.

Ma sigurno ti je iziritirano tim pražnjenjem i pritiskom od beba, mlaka voda i neka od tih krema bi ti trebala biti od pomoći, a nakon poroda ako bi te to i dalje mučilo možeš probati i Pilex, dosta dobra stvar.

Mislim da je normalno brinuti se oko toga što će biti kad dođe nova beba, ali vidi se da si brižna i savjesna i ne vjerujem da ćete izgubiti tu bliskost.

petrucika tnx na detaljnom opisu. Takav pritisak i ja znam imati, imam osjećaj da ću se u zdjelici rascijepiti na dva dijela ako napravim dva koraka (pre)višei meni su nalijegali na trbuh, ali hvala bogu nisam poplavila kao ti, jedino sam imala problema sa stajanjem i bolovima u leđima netom nakon poroda što je relativno brzo prošlo. Jao, sad ću svaki put kad mi se pripiški, a nije puno prošlo, razmišljati o tome. Hipohondrija na zadatku

Ma nemas sto razmisljat o tome i ja sam hipohondar ako te tjesi i to tezi slucaj!! Ali o time ne razmisljam ja sam tila jos jednom bi ti trudna tila san bebicu i ona mi je bitnija i vaznija od mene same o tome cu mislit nakon poroda samo da mi ona dode na vrime i ziva i zdrava☺️🥰tako i ti se opusti i sve ce biti ok🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.