Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    30. Travanj 2025. 16:09

E da, ja sam si izvadila pilates loptu i svaki dan mislim pocet, mislim da mene sad spasava kretanje za te prepone, lakse podnosim fizicki ovu trudnocu nego trecu. Al nigdi ne mogu nac pumpu za tu loptu, malo se ispuhala i niska mi je u kukovima. Moram muza angazirat da se potrudi to rijesit😅.
    A ja mora da sam poludila jer sam upravo narucila robicu 56 i 62 za pocetak, vrijednosti 200€🙈🙈🙈🙈. Odlucila sam s malim sve novo.
    Obitelj stalno propitkuje sta uzet pa sam im rekla da moze 68 i 74, al razumne kolicine jer nemamo mjesta, nek se medusobno svi dogovore svaki po 2 komada neceg i dobro😅. Kad vec zele naravno. Od velikih stvari krevetica prematalista kada kolica babybjorn ma sve imamo otprije.
    Starija je bila 56-68 do 6.mj, a mala je 74 vec tad nosila pa sam ja sad pokrila taj pocetak i ljeto, a oni sta i kad kupe za poslije, dobro ce doci😅. Bitno da ja krenem previjaliste lagano opremat i punit.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    30. Travanj 2025. 16:12

Nego drugu*

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

lolola13
    30. Travanj 2025. 17:24

Ja primjetim oticanje stopala kada dugo hodam i ako mi je jako vruce u tenisicama 😅 Ali inace se bolje drzim nego sam ocekivala jer sam i bez trudnoce sklona oticanju 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    30. Travanj 2025. 19:20

Cure pisala sam da si razmisljam dal ubacit jos jedan uzv privatno prije termina u bolnici jer mi je to malo dug period. Eto odlucila sam da ipak odem, gdje god sam na netu citala pisalo je da je bitan uzv u periodu 32-34tt zbog procjene rasta bebe, plodne vode i slicno pa bolje da ja odem bzvze nego da si poslije mislim zasto nisam isla. Ugl idem privatno 6.5., a onda u bolnicu 16.5., i to mi je ok da je barem 10 dana razmaka ispalo 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Shoko
    30. Travanj 2025. 21:15

Heeej! Evo i ja da se malo javim. 

Cestitke na dobrim pregledima, kako su nam neke bebe bas vec velike postale 😍

Nama su jos ispunjeni dani pa se bas i ne stignem javiti. Jos smo van Zagreba pa stalno zujamo. 

Ja sam rodila u 9.mj malca i svima sam govorila poslije da bi voljela da sljedece djete bude proljetno ali ocito nije 😅

Kooma je bilo to oticanje u 8.mj, isto karpalni tunel, strasan nemir u nogama da nisam mogla spavati, po danu bi morala podici noge na poviseno i raditi kupke za noge.

Rijetko ustajem po noci na wc, nekad me beba bas jako lupi pa odjednom osjetim da moram isti tren. Nesanicu također rijetko imam, samo ako se bas skroz razbudim u nocnim namjestanjima. 

Meni je pocela bol u trtici ako dugo sjedim ili stojim. Cim legnem 15tak min bude vec bolje. Zgaravica me dosta muci ako lezim a nije na lijevom boku, imam osjecaj da su mi svi organi desno kod rebara 🤷🏼‍♀️
    Podrigujem od pocetka ali u zadnje vrijeme sve vise imam osiecaj. Ali u principu dok god su to tegobe uobicajne za trudnocu i ne smetaju me toliko 😅

2021 💙

Pixi
    30. Travanj 2025. 21:49

Bok cure, da se i ja malo javim ovdje.
    I meni su malo počele oticati noge ako sam dugo u tenisicama. Nadam se da kasnije neće biti puno gore jer sam i inače sklona oticanju preko ljeta.
    Tinchilina ni ja nemam lineu negru 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

AnnieP
    30. Travanj 2025. 21:55

U prvoj trudnoći mi nisu oticale noge, nadam se da neće ni sad, vidjeti ćemo.
    .
    Ni ja nemam lineu negru, a u prvoj trudnoći sam imala. Ne znam do čega je to.

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.