Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    23. Travanj 2025. 18:15

Hvala cure. A to za “svog bolnickog” gin mi je sve jasno, ovisi naravno i njihovim dezurstvima i GO, nacelno narucuju na isti dan, ali uvijek moze nesto iskrsnut. Pogotovo nama sta je ljetni termin i na GO su.
    Tako mi se desilo prvu trudnocu, svaki pregled sam bila kod dr Gall, onda na skroz zadnjem sa 40+0 dosla kod druge gin koja mi je samo dala termin za indukciju na 41+3 bez daljnih kontrola i to je to, srecom pokrenilo se samo s 40+3 pa sam rodila taj dan. Iako su me i u rodilistu inducirali cim sam dosla jer mi je tlak bio “granican”, a bio je 140/70 nakon 10+ sati trudova, po mojoj socijalnoj gin sve ok😂.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• PrvaBebicaaa
    23. Travanj 2025. 18:20

Cure, jel ima netko od vas kika boo elektricnu izdajalicu?
    I ne znam dali da kupim izdajalicu sad ili poslije poroda..

• Tinchilina
    23. Travanj 2025. 19:18

Petrucika, hvala za info da sd moraju predat 2 zahtjeva, ne bih to znala. Nisam u prvoj otvarala komplikacije  nego samo porodiljni pa taj dio nisam prošla. Meni porodiljni kreće 4.05. Znači doslovno za taj jedan dan moram, jer je 1 praznik, a 3 i 4.5. Su vikend 😅

A išla sam osobno jer je kraj mjeseca, a nisu baš revni u odgovaranju na mailove. 

💙 5/2023

• Tinchilina
    23. Travanj 2025. 19:20

Greta, ja sam u 10:15, al nemam pojma kaj će mi raditi, hoću li ići i na ctg ili ne. A vozi me svekar jer kao ne bih smjela voziti. Umrjet ću od dosade s njim 🫣😅

💙 5/2023

• ddm2463
    23. Travanj 2025. 19:21

Hej cure. Dali netko ima nizak tlak od vas? Moj je danas 95/60, 95/56 ..ne osjećam se od jutra dobro čim nešto krenem raditi vrti mi se, i zacrni pred očima. Šećer mi je bio 3,8 
    Pa ako netko ima slične simptome kak si pomognete ? 

01.12. +

petrucika
    23. Travanj 2025. 19:50

Tinchilina

Petrucika, hvala za info da sd moraju predat 2 zahtjeva, ne bih to znala. Nisam u prvoj otvarala komplikacije nego samo porodiljni pa taj dio nisam prošla. Meni porodiljni kreće 4.05. Znači doslovno za taj jedan dan moram, jer je 1 praznik, a 3 i 4.5. Su vikend 😅

A išla sam osobno jer je kraj mjeseca, a nisu baš revni u odgovaranju na mailove.

Da daa dva papira ja danas pitala!! Ovo za voznju ja sam danas fasovala!! Jutros sam isla s muzom on je vozija ja san sidila otisla u dm ljekarnu malo do pepca i tu san se vec pocela vuc i zalit da vise ne mogu!! Mali je ima rodendan u igraonici sila san u auto iako sam znala da za danas ja ne mogu maknut odvezla ga i vratila se jedva zvala muza na pola puta da ne znam ocu se moc dovest do kuce uvatija me pritisak doli konttrakcije znaci nisan znala sto da radim stat cekat njega ili po gasu i kuci!! I tako san lagano gas dosla kuci sus suzu stize i legla evo me nisan se makla!! A rekla san vise neces to radit sad ce mo ove dane na lagano i ne ici preko onoga sto osjecam da ne mogu!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cupko
    23. Travanj 2025. 20:23

ddm2463

Hej cure. Dali netko ima nizak tlak od vas? Moj je danas 95/60, 95/56 ..ne osjećam se od jutra dobro čim nešto krenem raditi vrti mi se, i zacrni pred očima. Šećer mi je bio 3,8

Ja imam općenito nizak tlak, ali nedavno mi je bas bilo lose i bio je isto ovako nizak. Pokušavala sam ga dizati slanim, ali nije bas previše pomoglo. Ugl prošlo je samo od sebe za par dana, ali me i dalje znaju te slabosti uhvatiti. Kad sam rekla ginek na pregledu rekla je da nemam što previše nego grickat slano i pošto ne pijem kavu neka se pokušam natjerati kavu piti.
    Tješim se s tim da je ginek rekla da je nizak tlak dobar i za bebu jedino da pazim da negdje ne padnem. Preživi i neka budu štapići za grickat na svakom kraju kuće! 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Thumbelina31
    23. Travanj 2025. 20:24

petrucika

Tinchilina

Petrucika, hvala za info da sd moraju predat 2 zahtjeva, ne bih to znala. Nisam u prvoj otvarala komplikacije nego samo porodiljni pa taj dio nisam prošla. Meni porodiljni kreće 4.05. Znači doslovno za taj jedan dan moram, jer je 1 praznik, a 3 i 4.5. Su vikend 😅

Da daa dva papira ja danas pitala!! Ovo za voznju ja sam danas fasovala!! Jutros sam isla s muzom on je vozija ja san sidila otisla u dm ljekarnu malo do pepca i tu san se vec pocela vuc i zalit da vise ne mogu!! Mali je ima rodendan u igraonici sila san u auto iako sam znala da za danas ja ne mogu maknut odvezla ga i vratila se jedva zvala muza na pola puta da ne znam ocu se moc dovest do kuce uvatija me pritisak doli konttrakcije znaci nisan znala sto da radim stat cekat njega ili po gasu i kuci!! I tako san lagano gas dosla kuci sus suzu stize i legla evo me nisan se makla!! A rekla san vise neces to radit sad ce mo ove dane na lagano i ne ici preko onoga sto osjecam da ne mogu!!!

Meni su rekli da samo trebam otići do doktorice i reći da želim zatvoriti komplikacije i otvoriti porodiljni. Ja sutra idem do doktorice jer mi od petka kreće porodiljni. 

Pukica
    23. Travanj 2025. 20:28

ddm2463

Meni je takav tlak skoro cilu trudnoću, a od simptoma se brzo zadišem i kad je južina ne mogu dalje s kauča. Nastojim pit dovoljno i počela sam piti kavu šta inače nikad ne pijem ali digne me malo.

lolola13
    23. Travanj 2025. 20:32

Ja sam pak za porodiljni dobila info da samo nazovem gin za zatvaranje bolovanja i posaljem doznake u hzzo. Da porodiljni automatski krece kad ona u sustavu nes odradi 😅 Ja sad evo ne znam, izgleda da svatko drugacije funkcionira 🙈 S tim da mi porodiljni treba krenut 9.5 a med sestra mi je rekla da nazovem oko 15.5 za doznake i to 🤷‍♀️

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.