Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    23. Travanj 2025. 08:53

Cure ja mirila sad na vagi ja se ne micem stojim na 82kg pregled je bio znaci 8.4 imala sam 82kg ja jedem znate da se djete bas i ne drzim mozda jedino sto pazim to su slatkisi definitivno i na ugljikohidrate!! Ne gubim sto je super a sad jel ok sto nista ne dobivam??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    23. Travanj 2025. 08:54

Pixi ma i bolje da ne moras u bolnicu na ctg, tak su neke moje frendice isle samo kod svog dr jer je isto radio ctg i samo na zadnja 2-3 u bolnicu do poroda. 
    Meni su u prosloj krenuli sa 37 ili 38 mislim u vinogradskoj

Curica 6/23 🩷

Thumbelina31
    23. Travanj 2025. 09:12

Ekipa, kako ćete pakirati stvari za bolnicu? Hoćete posebno imati torbu za vas, torbu za bebu i vrećicu za rađaonu ili? Ne znam kako to ide budući da sam prvorotka…

Pixi
    23. Travanj 2025. 09:33

petrucika

Jutro cure samo da vas pozdravim!! Upravo idem marendat i onda nosim onaj papir za komplikacije od 8.5 san na porodiljnom🙃iiskoristit cu to pa ce mo ja i muz na kavicu i mogla bi do dm kupiti sebi sto fali za torbu za rodiliste!! Tko zna kako nac ove stranice za bebu i za rodiliste neka mi molim vas objasni ja nezz kako to funkcionira odkako je ovo po novom na forumu!! Cure s pregledima sretno!!

Kopiraj link i ponovo ga gore zalijepi. Zadnje ti stoji broj stranice, to izbriši i upiši koju stranicu želiš. Valjda sam dobro objasnila

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Bananica80
    23. Travanj 2025. 09:38

Thumbelina31

Ekipa, kako ćete pakirati stvari za bolnicu? Hoćete posebno imati torbu za vas, torbu za bebu i vrećicu za rađaonu ili? Ne znam kako to ide budući da sam prvorotka…

probaj ponijeti šta manje stvari, da ti sve stane u jednu torbu, jer su obično gužve u sobama. za rađaonu ti je dovoljna vrećica za ubaciti mobitel, punjač, vodu, sitnice.

3/2024 💙

• cordis00
    23. Travanj 2025. 09:44

Bananica gledam Merkur, dr Stasenko i Zmijanac sam cula da su dobre i da ne bi trebale odmah gurat na indukciju ako stvarno nema potrebe.
    Ne znam tko jos radi od dr tamo da je ok.
    Rodiliste stvari ja cu u malom ruksaku nosit vodu, rucnik, uloske (2kom jer se preklope), mrezaste gacice, japanke, mobitel i punjac, nalaze, sendvic i vodu za muza. Navodno daju spavacicu pa nju necu.
    Ostalo u kufer za odjel.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    23. Travanj 2025. 09:52

Uh ja sam skroz rano krenila u bolnicu u 1.trudnoci, mislim da je bio razlog sta moja gin nije imala zamjenu za GO tokom ljeta🙈, tako da mislim da sam vec s 31 obavila prvu i onda mozda 34-35 i dalje od 37.tj 1x tj.
    A od druge trudnoce sam kasnije krenila, al isto mislim prije 37., mozda s 35. Vec sam i zaboravila.
    Nadala sam se sto kasnije sad krenit; ja sam mislila da ako gin ima CTG da mogu bit do 40.tj, ali izgleda da ipak ne. Tako da racunam na 1 il max 2 pregleda kod svoje i onda bolnica.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

lolola13
    23. Travanj 2025. 10:07

Ja vec na iduci pregled idem u bolnicu jer se gin i ja ne mozemo uskladiti za termin zbog godisnjih. Bas sam jucer ispunila online obrazac za narucivanje na sv duh i nemam pojma dal sam uopce dobro odabrala tamo iz ponudenih opcija 🤷‍♀️
    .
    Za rodiliste mi je patronazna savjetovala da uzmem posebno manju torbu sa stvarima za bebu pa cu tako i napraviti. Ne sjecam se vise zasto je rekla da je tako bolje 😅
    .
    Petrucika, za kile ne brini ako ne idu gore, izmedu zadnja 2 pregleda nisam nista dobila i jos me pohvalila med sestra da je to super 🤣 Ali zato sam od zadnjeg pregleda do danas dobila vec skoro 2kg 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    23. Travanj 2025. 10:12

Ja za bebu nisam nista posebno nosila, podlozak koju pelenu, kremu za guzu i paketic pelena, to mi je sve bilo na vrhu tako da sam to jednom izvadila i to je bilo to.
    A prije nego sam isla sam u jaje spakirala robicu za bebu i kesu sa robom i CIPELAMA za mene (jer muzevi navodno cipele zaborave) tako da je muz s tim dosao.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Thumbelina31
    23. Travanj 2025. 10:22

Znači najbolja bi bila jedna torba za bolnicu - može biti ona sportska velika jel? Ne znam kako malo toga spakirati kad su ti svi ulošci ogromni, pelene, podlošci - to mi oduzme više od pola torbe…😂 i onda još jedna vrećica ili torbica/ruksak manji za porod s glavnim stvarima. 

A stvari za bebu mogu staviti odmah kod sebe u torbu ili tata može donijeti na dan kad izlazimo? A što je s našom odjećom za van? Hoće vam muževi donijeti ili i to pakiramo u torbu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.