Vidim da se spominju kilice, pa da se i ja osvrnem. Ja isto stagniram sad već neko vrijeme na +8, a i istina je da nemam neki poseban tek. Rekla bih jednako jedem kao kad nisam trudna. Nisam primjetila da to ima veze sa njihovim rastom.
Drago mi je da nam je sad uglavnom mirno u grupi i da nema novih "ispada sistema" 😅
Ja se super osjećam, imam osjeçaj da se bolje osjećam kad sam dosta aktivna nego kad mirujem i ležim. Al def me malo sutrašnji pregled zanima, koja je situacija sa cerviksom i sa kontrakcijama. Kontrakcije nemam, po meni, al pritisak dolje je i dalje pritisak.
Libo, kakvo je stanje kod tebe?
Pukica, ti ko Giboni? 😁
Što se tiče stvari u bolnici, ja sam ponijela isto sportsku torbu, kao za teretanu i sve je bilo super. Međutim suprug bi mi svakog dana nešto nosio, što od hrane, pića itd itd i kad sam išla doma, oni su nam dovezli "konzum" kolica hahahaah jer bi inače suorug išao sto put gore po stvari. Ne znam ni od kud im ta kolica, al smijali su nam se svi kad smo izlazili 🫣
Marija, za hzzo, može se mailom, al izgleda da je poseban zahtjev za svaku ispostavu. Ja jučer pokušala nać na netu, nema šanse nać, na kraju morala ić do svog hzzo-a. I zahtjev je baš za tu moju ispostavu. A cure koje su mi slale svoje su isto imale od svojih (npr. Samobor).
samo ovo za HZZO - javiš se svojoj ispostavi mailom pa ti oni pošalju zahtjev. Ja nisam ni jednom išla do HZZOa u prošloj trudnoći, a ni do poslodavca a ni do ginekologa. Sve sam mailovima rješavala :)
3/2024 💙
Cordisoza Zmijanac sam čula da zna bit jako gruba i neugodna, a Stasenko je meni vodila kraj trudnoće i porod na Vg. I super je dr, bila mi je i na samom porodu i stvarno je bila draga. Jedino je forsirala indukciju (manjak plodne vode, ali na kraju se obnovila i nije bilo potrebe), sreća pa je porod sam krenuo i nisam dočekala indukciju. Tak da ne znam što savjetovati 🤷🏻♂️
Ajoj a moja gin mi je rekla da su bas dobre te dr, da me nece inducirat bezveze samo ako je dg vec da ce sve dobro proucit i donijet odluku. Eto i sta da sad covjek radi.
Ima tko preporuku onda?🫣
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Tincilina kad si sutra narucena? Ja u 10:45
Cordiso prema onome sto se prica najvece sanse su na sv duhu proc prirodno. Nemam iskustva samo sam tako cula sa vise strana🤷♀️
Curica 6/23 🩷
Ja sam za komplikacije samo slala mailom doznake i obrazac od firme, vodim se u jukicevoj. Nisam trebala nikakav zahtjev
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure koje itvaraju poridiljni iduci mj ispunjavate i za poridiljni i za komplikacije nakon 5.5mj se treba javit i produzit triba muz doci potpisat da se odrice svoga prava i daje vama da koristite ostatak!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sad mi je palo na pamet da ne bude zabune ja moram dva papira jer san na komp do 8.5 a od 9.5 mi kreve porodiljna zato ja moram ispunit dva ali evo da znate i vi koje ce mozda imat ovako prijelaz!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cordisoza Zmijanac sam čula da zna bit jako gruba i neugodna, a Stasenko je meni vodila kraj trudnoće i porod na Vg. I super je dr, bila mi je i na samom porodu i stvarno je bila draga. Jedino je forsirala indukciju (manjak plodne vode, ali na kraju se obnovila i nije bilo potrebe), sreća pa je porod sam krenuo i nisam dočekala indukciju. Tak da ne znam što savjetovati 🤷🏻♂️
Ajoj a moja gin mi je rekla da su bas dobre te dr, da me nece inducirat bezveze samo ako je dg vec da ce sve dobro proucit i donijet odluku. Eto i sta da sad covjek radi.
Ima tko preporuku onda?🫣
Stasenko je mene pregledala (dok je Vg bila spojena sa Merkurom) i cinila mi se vrlo okej. Sumnjam da ces moc birat lijecnika do kraja ak se budes vodila u obicnoj TA. Mislim da ti i indukciju mozes odbit - ne moze te nitko natjerat. No koliko vidim nigdje ne forsiraju indukcije osim ako fkt nemaju razlog
3/2024 💙
Sad mi je palo na pamet da ne bude zabune ja moram dva papira jer san na komp do 8.5 a od 9.5 mi kreve porodiljna zato ja moram ispunit dva ali evo da znate i vi koje ce mozda imat ovako prijelaz!!
Meni porodiljni počinje isto kad i tebi, 9.5., hvala na informacijama.
A znaš li možda kojega dijela se suprug odriče?
Jer trenutno nisam sigurna koliko dugo bih bila na porodiljnom, možda ne budem skroz do djetetovog 1. rođendana.
I dosada sam ispunjavala retrogradno... Znaci kad mi dr pošalje 30.04. doznake za 4 mjesec, do 5.5. moram poslati te doznake i zamolbu u HZZO.
Sada moramo nešto drugačije ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji