Cordisoza Zmijanac sam čula da zna bit jako gruba i neugodna, a Stasenko je meni vodila kraj trudnoće i porod na Vg. I super je dr, bila mi je i na samom porodu i stvarno je bila draga. Jedino je forsirala indukciju (manjak plodne vode, ali na kraju se obnovila i nije bilo potrebe), sreća pa je porod sam krenuo i nisam dočekala indukciju. Tak da ne znam što savjetovati 🤷🏻♂️
Ajoj a moja gin mi je rekla da su bas dobre te dr, da me nece inducirat bezveze samo ako je dg vec da ce sve dobro proucit i donijet odluku. Eto i sta da sad covjek radi.
Ima tko preporuku onda?🫣

👩33g👨33g 👧👧👶
Tincilina kad si sutra narucena? Ja u 10:45
Cordiso prema onome sto se prica najvece sanse su na sv duhu proc prirodno. Nemam iskustva samo sam tako cula sa vise strana🤷♀️

6/23 🩷
Ja sam za komplikacije samo slala mailom doznake i obrazac od firme, vodim se u jukicevoj. Nisam trebala nikakav zahtjev

Cure koje itvaraju poridiljni iduci mj ispunjavate i za poridiljni i za komplikacije nakon 5.5mj se treba javit i produzit triba muz doci potpisat da se odrice svoga prava i daje vama da koristite ostatak!!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sad mi je palo na pamet da ne bude zabune ja moram dva papira jer san na komp do 8.5 a od 9.5 mi kreve porodiljna zato ja moram ispunit dva ali evo da znate i vi koje ce mozda imat ovako prijelaz!!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cordisoza Zmijanac sam čula da zna bit jako gruba i neugodna, a Stasenko je meni vodila kraj trudnoće i porod na Vg. I super je dr, bila mi je i na samom porodu i stvarno je bila draga. Jedino je forsirala indukciju (manjak plodne vode, ali na kraju se obnovila i nije bilo potrebe), sreća pa je porod sam krenuo i nisam dočekala indukciju. Tak da ne znam što savjetovati 🤷🏻♂️
Ajoj a moja gin mi je rekla da su bas dobre te dr, da me nece inducirat bezveze samo ako je dg vec da ce sve dobro proucit i donijet odluku. Eto i sta da sad covjek radi.
Ima tko preporuku onda?🫣
Stasenko je mene pregledala (dok je Vg bila spojena sa Merkurom) i cinila mi se vrlo okej. Sumnjam da ces moc birat lijecnika do kraja ak se budes vodila u obicnoj TA. Mislim da ti i indukciju mozes odbit - ne moze te nitko natjerat. No koliko vidim nigdje ne forsiraju indukcije osim ako fkt nemaju razlog

3/2024 💙
Sad mi je palo na pamet da ne bude zabune ja moram dva papira jer san na komp do 8.5 a od 9.5 mi kreve porodiljna zato ja moram ispunit dva ali evo da znate i vi koje ce mozda imat ovako prijelaz!!
Meni porodiljni počinje isto kad i tebi, 9.5., hvala na informacijama.
A znaš li možda kojega dijela se suprug odriče?
Jer trenutno nisam sigurna koliko dugo bih bila na porodiljnom, možda ne budem skroz do djetetovog 1. rođendana.

I dosada sam ispunjavala retrogradno... Znaci kad mi dr pošalje 30.04. doznake za 4 mjesec, do 5.5. moram poslati te doznake i zamolbu u HZZO.
Sada moramo nešto drugačije ili?

Hvala cure. A to za “svog bolnickog” gin mi je sve jasno, ovisi naravno i njihovim dezurstvima i GO, nacelno narucuju na isti dan, ali uvijek moze nesto iskrsnut. Pogotovo nama sta je ljetni termin i na GO su.
Tako mi se desilo prvu trudnocu, svaki pregled sam bila kod dr Gall, onda na skroz zadnjem sa 40+0 dosla kod druge gin koja mi je samo dala termin za indukciju na 41+3 bez daljnih kontrola i to je to, srecom pokrenilo se samo s 40+3 pa sam rodila taj dan. Iako su me i u rodilistu inducirali cim sam dosla jer mi je tlak bio “granican”, a bio je 140/70 nakon 10+ sati trudova, po mojoj socijalnoj gin sve ok😂.

👩33g👨33g 👧👧👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji