Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    23. Travanj 2025. 16:11

Tinchilina 😂😂😂 tako nekako...

• cordis00
    23. Travanj 2025. 16:15

Tonkica1509

Cordisoza Zmijanac sam čula da zna bit jako gruba i neugodna, a Stasenko je meni vodila kraj trudnoće i porod na Vg. I super je dr, bila mi je i na samom porodu i stvarno je bila draga. Jedino je forsirala indukciju (manjak plodne vode, ali na kraju se obnovila i nije bilo potrebe), sreća pa je porod sam krenuo i nisam dočekala indukciju. Tak da ne znam što savjetovati 🤷🏻‍♂️

Ajoj a moja gin mi je rekla da su bas dobre te dr, da me nece inducirat bezveze samo ako je dg vec da ce sve dobro proucit i donijet odluku. Eto i sta da sad covjek radi.
    Ima tko preporuku onda?🫣

👩33g👨33g 👧👧👶

• greta10
    23. Travanj 2025. 16:20

Tincilina kad si sutra narucena? Ja u 10:45
    Cordiso prema onome sto se prica najvece sanse su na sv duhu proc prirodno. Nemam iskustva samo sam tako cula sa vise strana🤷‍♀️

6/23 🩷

lolola13
    23. Travanj 2025. 16:38

Ja sam za komplikacije samo slala mailom doznake i obrazac od firme, vodim se u jukicevoj. Nisam trebala nikakav zahtjev 

petrucika
    23. Travanj 2025. 16:43

Cure koje itvaraju poridiljni iduci mj ispunjavate i za poridiljni i za komplikacije nakon 5.5mj se treba javit i produzit triba muz doci potpisat da se odrice svoga prava i daje vama da koristite ostatak!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    23. Travanj 2025. 16:50

Sad mi je palo na pamet da ne bude zabune ja moram dva papira jer san na komp do 8.5 a od 9.5 mi kreve porodiljna zato ja moram ispunit dva ali evo da znate i vi koje ce mozda imat ovako prijelaz!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Bananica80
    23. Travanj 2025. 16:58

cordis00

Tonkica1509

Cordisoza Zmijanac sam čula da zna bit jako gruba i neugodna, a Stasenko je meni vodila kraj trudnoće i porod na Vg. I super je dr, bila mi je i na samom porodu i stvarno je bila draga. Jedino je forsirala indukciju (manjak plodne vode, ali na kraju se obnovila i nije bilo potrebe), sreća pa je porod sam krenuo i nisam dočekala indukciju. Tak da ne znam što savjetovati 🤷🏻‍♂️

Ajoj a moja gin mi je rekla da su bas dobre te dr, da me nece inducirat bezveze samo ako je dg vec da ce sve dobro proucit i donijet odluku. Eto i sta da sad covjek radi.
    Ima tko preporuku onda?🫣

Stasenko je mene pregledala (dok je Vg bila spojena sa Merkurom) i cinila mi se vrlo okej. Sumnjam da ces moc birat lijecnika do kraja ak se budes vodila u obicnoj TA. Mislim da ti i indukciju mozes odbit - ne moze te nitko natjerat. No koliko vidim nigdje ne forsiraju indukcije osim ako fkt nemaju razlog

3/2024 💙

Elza
    23. Travanj 2025. 17:05

petrucika

Sad mi je palo na pamet da ne bude zabune ja moram dva papira jer san na komp do 8.5 a od 9.5 mi kreve porodiljna zato ja moram ispunit dva ali evo da znate i vi koje ce mozda imat ovako prijelaz!!

Meni porodiljni počinje isto kad i tebi, 9.5., hvala na informacijama.
    A znaš li možda kojega dijela se suprug odriče?
    Jer trenutno nisam sigurna koliko dugo bih bila na porodiljnom, možda ne budem skroz do djetetovog 1. rođendana.

Elza
    23. Travanj 2025. 17:07

I dosada sam ispunjavala retrogradno... Znaci kad mi dr pošalje 30.04. doznake za 4 mjesec, do 5.5. moram poslati te doznake i zamolbu u HZZO.
    Sada moramo nešto drugačije ili?

• cordis00
    23. Travanj 2025. 18:15

Hvala cure. A to za “svog bolnickog” gin mi je sve jasno, ovisi naravno i njihovim dezurstvima i GO, nacelno narucuju na isti dan, ali uvijek moze nesto iskrsnut. Pogotovo nama sta je ljetni termin i na GO su.
    Tako mi se desilo prvu trudnocu, svaki pregled sam bila kod dr Gall, onda na skroz zadnjem sa 40+0 dosla kod druge gin koja mi je samo dala termin za indukciju na 41+3 bez daljnih kontrola i to je to, srecom pokrenilo se samo s 40+3 pa sam rodila taj dan. Iako su me i u rodilistu inducirali cim sam dosla jer mi je tlak bio “granican”, a bio je 140/70 nakon 10+ sati trudova, po mojoj socijalnoj gin sve ok😂.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI