Cure cestitam na dobrim pregledima, bas lijepe vijesti! 🤗😁
.
Spavanje preko ljeta je i meni malo upitno, ali nama je dosta toplo u spavacoj i vodit cu se onim da beba bude sloj vise od mene. Ja obicno kada su vrucine spavam samo u gacama i potkosulji i svejedno se znojim pa sam njoj uzela tanke pidzame duge i racunam da bi trebalo biti ok. Imam i par debljih pidzama za hladnije noci ali necu koristiti vrecu do jeseni dok malo naraste. Uzela sam pidzamice sa i bez zatvorenih stopala pa mogu uvijek staviti i carapice ako treba. A ako vidim da joj je i u tome vruce onda budem joj samo bodi obukla. Racunam da bude se zagrijavala dosta i od mene jer je ipak puno dojenja na pocetku
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Spring i Tinchilina čestitke na dobrim pregledima 😊
Spavanje preko ljeta sam nekako mišljenja kao i Lola, bojim se pokrivati sa dekom, tako da će biti najvjerojatnije bodi i lagana pidzamica.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Da se i ja konačno malo javim..jučerašnji pregled je dobro prošao. Zapravo mi je najbitnije da čujem od dr. kako je sve u redu :) Idući pregled AnnieP je 12. 4. Jednostavno ne vjerujem kako vrijeme leti. Nemam još niš spremno. Nisam si još ništ ni kupovala. A voljela bi do 35 tt imati spremno. Moram pod hitno u šoping. Kad ćete prati robicu? Na kolko, na 40, 60, a tetrice bi trebalo na 90 ili? Nisam pametna ni kakvu torbu za rodilište uzeti..Eto očito je da mi je trenutno košmar u glavi
.
Čestitam cure na dobrim pregledima
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cestitke na dobrim pregledima, tinchilina pogotovo kod tebe😊.
Nadam se da ce svima dalje ic sve po ps-u i da ce se svi dobro osjecati. Samo da je prezivjeti te vrucine kada dodu😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Spring, Tinchilina čestitam na pregledima 😊
Moonchild tebi čestitam na ulasku u 6mj trudnoće 😊
Ja sam isto od zadnjeg pregleda na +1.5kg a gdje je još 5.5, premda me ne brinu uopce te kg jer sam svega dobila +4 od početka 😁
Eeej i tebi čestitke na ulasku u 6. mjesec, mi se baš lijepo pratimo ☺️ bravo za kile, to je super! Jel i ti osjećaš udarce bebe? Ako nisam već, čestitam na curici 🩷
Spring, Tinchilina čestitam na pregledima 😊
Moonchild tebi čestitam na ulasku u 6mj trudnoće 😊
Ja sam isto od zadnjeg pregleda na +1.5kg a gdje je još 5.5, premda me ne brinu uopce te kg jer sam svega dobila +4 od početka 😁
Eeej i tebi čestitke na ulasku u 6. mjesec, mi se baš lijepo pratimo ☺️ bravo za kile, to je super! Jel i ti osjećaš udarce bebe? Ako nisam već, čestitam na curici 🩷
Hvala ti. 💗
Ja sam udarce krenula osjećati negdje oko 17tt, posteljica mi je straga tako da udarce bas osjetim dobrano. I vidi se na trbuhu gdje lupi vec neka 2,3 tjedna. Tako da baš uživam u udarcima. 😊😊
Hvala cura na toplim riječima ❤️ sad fino da imamo sve mirnu vožnju do kraja. Želim opušteno debljanje svima 🤭
Pozitivno je kod mene, što me ovo iskustvo malo ojačalo, pa nekako lakše podnosim nelagodu i bolove, samo da je sve ok i da smo skupa još neko vrijeme. A i malo me svi više čuvaju, i to je isto lijepo.
Jako se veselim i svim vašim lijepim pregledima 🥰
Moj sljedeçi pregled je 8.5.
💙 5/2023
Hvala ti. 💗
Ja sam udarce krenula osjećati negdje oko 17tt, posteljica mi je straga tako da udarce bas osjetim dobrano. I vidi se na trbuhu gdje lupi vec neka 2,3 tjedna. Tako da baš uživam u udarcima. 😊😊
Baš krasno, uživaj u lupkanju 🩷
Inače, našli smo kolica i autosjedalicu (jaje), ne znam jel mi prerano to kupiti? Cure, može pomoć? 😅
Za robicu, higijenske potrepštine i ostalu opremu mi je prerano. I teško mi se odlučiti za krevetić, imate kakve preporuke?
Svima koji su imali pregled čestitam na dobrom pregledu 🤗
Hvala ti. 💗
Baš krasno, uživaj u lupkanju 🩷
Inače, našli smo kolica i autosjedalicu (jaje), ne znam jel mi prerano to kupiti? Cure, može pomoć? 😅
Za robicu, higijenske potrepštine i ostalu opremu mi je prerano. I teško mi se odlučiti za krevetić, imate kakve preporuke?
Svima koji su imali pregled čestitam na dobrom pregledu 🤗
Mi smo kupili u Baby centru Salter Julija. Isto cure sa foruma su dale preporuku. I madrac smo uzeli u Hespu, sa oprugama
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji