Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    23. Travanj 2025. 23:04

Tinchilina

Ja znam da imam nizak tlak al nisam si nikad baš to doma mjerila. Sad kad sam bila u bolnici, svako jutro 90/60, 90/60, 90/55 itd. Al iskreno to ni ne osjetim. Samo me rušilo na početku trudnoće kad sam pila utriće, pa sam prešla na vaginalete. Nije mi nitko u bolnici rekao nis za tlak.

Coordiso, kaj ti ne planiras bit dulje od godine na porodiljnom? Mislim, s obzirom da ti je treće dijete.

Petrucika, da i meni je redovno svaki dan na povratku doma (vožnje 20 min) bilo koma, bolovi i kontrakcije. Sad nas suprug vozi svaki dan do moje mame i svekrve, pa one pomažu oko malog i oko ručka. I stvarno se osjećam super, imam nekak i puno energije i ne boli me stalno sve ko prije. A trbuh ko lubenica.

Ma koma ovo sam danas pretjerala bas iako znala sam sto radim i sama sam kriva ali bilo mi zao malog da ne ode na rodendan a suprug svaki dan ima hrpu toga i radi tu sobu i na go je umisto da odmara on se vise sad umorija i nisan tila njega kacit!! Na kraju san napravila dramu na pola puta misla san da cu rodit od pritisa i bolova!! Dosla dam doma odmorila i evo luda zena opet se digla pokupit po kuci jer ne da mira!! Nadan se da cu do jutra bit bolje a za fizijatra jos se predomisljam valjalo bi ic jer ce mi taj papir trebat i na porodu a ja nemam snage opet sutra vizanje sjedenje i sve iz poceta bas mi treba sad par dana mira!! Ajme ja se raspricala!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    23. Travanj 2025. 23:07

Lola zaboravila san te komentirat danas za tezinu vjerujem da si u pravu i da je to ok sto san uspila zadrzat tezinu istu jos od prosle kontrole kako i sama si rekla tebe je sestra pohvalila!! Ja uvik pomislim Bozee jel ona dobija ista ako ja nisan nista dobila🤣mater ka mater!!! Ali moja glava mi govori da dobiva naravno to nema veze s tvojom kilazom beba sebe namiri!! Aliiiiii opet unutarnji glas kopa ajmeee ko zna jel ona dobila ista na kilazi ako nisan ja!! Eto 🤣znas sve🤣🤣🤣jao di mi je jos do pregleda izgorit cu!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.