Cestitam Pixi na dobrom pregledu. Kako to da tako rano krece ctg?
Cordiso ne znam, al bi ja trazila dr kojeg zelim, najgore kaj ti mogu rec ne mozes tamo🤷♀️
Nadam se da ste se nauzivale za Uskrs.
Kod mene nema nista posebno, radim jos tjedan dana i porodiljni krece. pocele su mi oticat noge - stopala, nnpa se veselim da necu morat bit u cipelama jer me stiscu😅
Tincilina stigo mi je konacno nadtavak za todlera za kolica i odusevljena sam. Bas je cvrst i stabilan i za sad zeli sjedit u njemu. Gurat mi je isto ok al sad ima vise prostora nego kad bude kosara. Moram i to isprobat prije.
Curica 6/23 🩷
Cestitam Pixina dobrom pregledu. Kako to da tako rano krece ctg?
Cordisone znam, al bi ja trazila dr kojeg zelim, najgore kaj ti mogu rec ne mozes tamo🤷♀️
Nadam se da ste se nauzivale za Uskrs.
Kod mene nema nista posebno,radim jos tjedan dana i porodiljni krece. pocele su mi oticat noge - stopala, nnpa se veselim da necu morat bit u cipelama jer me stiscu😅
Tincilina stigo mi je konacno nadtavak za todlera za kolica i odusevljena sam. Bas je cvrst i stabilan i za sad zeli sjedit u njemu. Gurat mi je isto ok al sad ima vise prostora nego kad bude kosara. Moram i to isprobat prije.
Nemam pojma i ja sam se iznenadila. To je kod moje ginekolgice.
Pitala sam do kada idem kod njih, rekla je do 39.tj ako je sve uredu.
A čitala sam ovdje na forumu da neke cure već od 36. idu u bolnicu
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sto se ti e ctg ocito i to nije isto kod mog krece mislim od 36 tt tako da cu ja nakon ive kotrole di cu biti skoro 34 tt imat sigurno i ctg samo nezz za koliko ce me narucit 2 tj ili 3 tj jer cu bit dva fana do 34tt a u 35/36 se radi brus na bhs tako daaa bas ce ko vidit za koliko ce mi stavit pregled!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sto se ti e ctg ocito i to nije isto kod mog krece mislim od 36 tt tako da cu ja nakon ive kotrole di cu biti skoro 34 tt imat sigurno i ctg samo nezz za koliko ce me narucit 2 tj ili 3 tj jer cu bit dva fana do 34tt a u 35/36 se radi brus na bhs tako daaa bas ce ko vidit za koliko ce mi stavit pregled!!!
Mislim ctg na iducu kontrolu ne ovu sad u skiro 34 tt kad budem 9.5 nego iducu!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Imam glupo pitanje, da li zbog GD trudnoca odmah vodi kao visokorizicna? Meni gin nista posebno nije komentirala, sad nez oce me u bolnici voditi kao urednu ili visokorizicnu trudnocu. Malo gledam tko drzi koju amb pa te dr za koje sam cula preporuku su u visokorizicnoj, znaci li to da se onda do njih ne moze doci ako je trudnoca “uredna”?
Mene je dr zbog GD odmah proglasila visokorizičnom i prebacila me na kontrole u bolnicu.
Imam glupo pitanje, da li zbog GD trudnoca odmah vodi kao visokorizicna? Meni gin nista posebno nije komentirala, sad nez oce me u bolnici voditi kao urednu ili visokorizicnu trudnocu. Malo gledam tko drzi koju amb pa te dr za koje sam cula preporuku su u visokorizicnoj, znaci li to da se onda do njih ne moze doci ako je trudnoca “uredna”?
Koju bolnicu gledas?
3/2024 💙
Greta, baš si dugo čekala 😳 al drago mi je da si zadovoljna. Tvoj je onako sa ruckom za držsnje? Ja sam svoju baš fulala :( al možda mi na kraju ni neće trebati jer smo upogonili biciklić bez pedala, pa sad na tom đira. A to mi se čini isto kao ok kombonacija.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji