Znači najbolja bi bila jedna torba za bolnicu - može biti ona sportska velika jel? Ne znam kako malo toga spakirati kad su ti svi ulošci ogromni, pelene, podlošci - to mi oduzme više od pola torbe…😂 i onda još jedna vrećica ili torbica/ruksak manji za porod s glavnim stvarima.
A stvari za bebu mogu staviti odmah kod sebe u torbu ili tata može donijeti na dan kad izlazimo? A što je s našom odjećom za van? Hoće vam muževi donijeti ili i to pakiramo u torbu?
Ja sam stavila u sportsku/putnu mekanu torbu, ne znam kako to nazvati. Nisam jos sve potrpala ali da, torba puna od samih ulozaka i drugih potrepstina 🤣 A robu za van cu pripremiti doma pa reci njemu nek mi donese. U torbu cu spakirati samo spavacice i ogrtac od odjece za sebe
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ajme kako vrijeme leti,koda smo nedavno bile na početku trudnoće a sad se već piše o porodiljnim i torbama za rodilište. Ne znam kako vama al meni ova trudnoca baš brzo prolazi.
Pixi čestitam na jučerašnjem dobrom pregledu. Cure koje imaju danas preglede sretno😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Da tate donose robu za van mamama i bebama taj dan jer nema se gdje sa svim tim stvarima. Srecom ljeto je pa ne trebaju kaputi itd.
Ulosci su stvarno veci dio kufera😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Znači najbolja bi bila jedna torba za bolnicu - može biti ona sportska velika jel? Ne znam kako malo toga spakirati kad su ti svi ulošci ogromni, pelene, podlošci - to mi oduzme više od pola torbe…😂 i onda još jedna vrećica ili torbica/ruksak manji za porod s glavnim stvarima.
A stvari za bebu mogu staviti odmah kod sebe u torbu ili tata može donijeti na dan kad izlazimo? A što je s našom odjećom za van? Hoće vam muževi donijeti ili i to pakiramo u torbu?
da tako sam ja se spakirala. i tata mi je nosio kad mi je falilo stvari, a uglavnom sam ostala bez uložaka i u jednom momentu pelena. Ne treba puno pelena, dosta je jedno pakiranje. ak baš zapne, i pofali ti tih higijenskih stvari, uvijek možeš zamoliti sestre da ti daju nešto za prvu ruku dok tata ne dođe. Koliko se sjećam nisam ni nosila puno stvari za bebu, nekakav minimum, samo pelene i vlažne, par podloga i dvije tetre.
Odjeću za van i odjeću za bebu za van je donio muž kad je došao po nas.. ili sam čak se i vratila u odjeći u kojoj sam došla u rodilište, više nisam sigurna. Al za bebu je on donio. Čak mislim da sam i cipele za van ostavila mužu kad sam došla u rodilište i tamo bila ta tri dana u šlapama. No ja sam bila u Vinogradskoj gdje je baš usko i gužva u sobama nakon poroda pa sam bila zahvalna na što manje stvari.
3/2024 💙
Da, ja sam isto bila u Vinogradskoj i odma kad se dode u rodiliste sestre daju muzu papire za upis i kazu mu da preuzmu odma robu od zene pogotovo jaknu cipele i odnese u auto tako da je dobro ponijet i jednu vrecicu za spremit te stvari kad se preobucete u spavacicu.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Zna li netko za Zagreb, može li se dokumentacija za komplikacije poslati mailom ili se mora predati osobno u HZZO?
Sortiraj odgovore
Najstariji