Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    27. Ožujak 2025. 10:45

A jel uzimatr uz njega c vitamin ili ne?

Ma da ga nisam nakupovala išla bi kupit odvojeno onu kiselinu i magenzij kako su cure i bile na početku savjetovale, ovo je čini se baš mužnja novaca. Bitno da je sve ok s nasim trudnoćama. 

💙 5/2023

• Tinchilina
    27. Ožujak 2025. 10:47

Al čvaknut ću si i magnezij prije spavanja, onaj kaj se rastapa, imam ga od prije, nema veze koji je oblik. 

💙 5/2023

• greta10
    27. Ožujak 2025. 11:19

Evo mene s pregleda. Sve je uredno, protoci uredni. Beba je opet guzom dolje al ima jos vremena da se vrati glavom. Drugi tjedan cu obavit cijepljenje. 
    Sretno svima ovaj tjedan🤞🤞

Curica 6/23 🩷

• melody
    27. Ožujak 2025. 11:21

Jutro, vadjenje krvi obavljeno. Ja pisem za sad samo prenatal i magnezij ali cu njega prebaciti navece jer mi je poceo sindrom nemirnih nogu i bas tesko zaspem navece. Mislim da ce mi zeljezo vjerovatno uvesti ako ovaj nalaz bude losiji ali zbog mojih cestih nesvjestica, gubitka zraka ocekujem da uvede. Jedino ne znam ni koji smiju jer sam na 2 imala alergijske reakcije

• greta10
    27. Ožujak 2025. 11:21

Annie sljedeci pregled mi je 10.4. Hvaala ti

Curica 6/23 🩷

Elza
    27. Ožujak 2025. 11:40

Ne uzimam vitamin C uz tardyferon, mislim da uz njega ne treba vitamin C.
    Bacila sam oko na upute, zapamtila sam da treba izbjegavati istovremeno uzimanje s magnezijem i kalcijem (mliječni proizvodi) pa se samo toga držim.

Greta - cijepljenje protiv hripavca?

• greta10
    27. Ožujak 2025. 11:42

Elza

Bacila sam oko na upute, zapamtila sam da treba izbjegavati istovremeno uzimanje s magnezijem i kalcijem (mliječni proizvodi) pa se samo toga držim.

Da da, hripavac i rsv ako nadjem di se moze kupit cjepivo

Curica 6/23 🩷

Elza
    27. Ožujak 2025. 11:50

greta10

Elza

I ja planiram ići kad prođem 30. tjedan. :)

• Tinchilina
    27. Ožujak 2025. 13:42

Kaj nije za rsv nakon rođenja do 6 mj čini mi se?

💙 5/2023

• DaMa_21
    27. Ožujak 2025. 13:52

greta10

Hej, usla sam u krivu temu pa sam vidjela ovaj post.
    Ja sam se cijepila nedavno protiv rsv, dr opce prakse ili ginekolog napisu bijeli recept i s njim ti naruce cjepivo u ljekarni. Mislim da bilo koja ljekarna moze naruciti, ja sam u ljekarni u Dugavama narucila jer mi je tamo dr. Cjepivo dodje 200 i nesto sitno € i bitno je samo da je razmak 2 tj izmedju cjepiva za hripavac i rsv. 
    Cjepivo se zove Abrysvo i namijenjeno je trudnicama te se onda imunitet prenosi na bebu i stiti ju prvih 6mj.
    Postoji i “lijek” za bebe (Synagis) koji nije cjepivo vec samo antitijela koji se prima u nekoliko doza, ali on je odobren samo za nedonoscad rodjenu prije 32. tt, a za stariju nedonoscad samo ako imaju jos neke komorbiditete. Tu su napisani uvjeti za taj lijek - https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2024/01/Provedbeni-program-imunizacije-u-2024..pdf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.