Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katrin
    28. Ožujak 2025. 12:17

TejaT

Tinchilina

Cupko, haha tak sam i ja, imam 2 lelosi već 100 godina i njih sam nosila i u prošloj trudnoći i sad sam uzela još 2 jer su mi se one pokazale najbolje. Al ne znam jesam fulala veličinu ili kako su nove pa se nisu razlohale, ipak mi nisu tolko udobne na trbuhu ko ove stare. Al i moj trbuh je ogromanjski, pa je možda i do tog.

Imam i ja stare i nove, i nove mi nikako ne odgovaraju 😏 cini mi se nekako drugaciji materijal. Nosim stare koje su vec toliko izlizane da se ni onaj natpis lelosi ne vidi 😆

To sam pročitala da iz move linije ne odgovaraju za trudnice a sve ostale kao da odgovaraju, 
    Stavila sam 3 u košaricu cisto da imam kad idem negdje na kavu ležerno, a da mi se ne proziru, pa cu vidjeti da naručim još se premišljam pa ako ne pašu opet ću vracati 🤣

lolola13
    28. Ožujak 2025. 12:24

ana0310

lolola13

Kad smo vec na temi odjece, jeste mozda negdje nasle neke trudnicke spavacice a da su malo sexy? Da nisu sa likovima iz crtica, obicne pamucne i bapske? 🤣

Womens secret spavacice mi se svidaju :)

Tnx, budem bacila oko! Jesi mozda naručivala obicne pa veci broj ili bas trudnicke? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• katrin
    28. Ožujak 2025. 12:37

lolola13

ana0310

lolola13

Kad smo vec na temi odjece, jeste mozda negdje nasle neke trudnicke spavacice a da su malo sexy? Da nisu sa likovima iz crtica, obicne pamucne i bapske? 🤣

Tnx, budem bacila oko! Jesi mozda naručivala obicne pa veci broj ili bas trudnicke?

Pogledaj si i astratex spavačice za trudnice imali su jednu liniju sa čipkom gore kod grudi. 😊

• Tinchilina
    28. Ožujak 2025. 13:51

TejaT, tak je i kod mene 😄 bar znam koje su mi stare 🙈 vidiš nisam nigdje čula da nova linija nije za trudnice. Al ok, bit će dobre za nakon poroda, taman da malo stisnu. 

Pukica, bravo za uredan pregled! 🥰

Za veličinu kod beba sam ubrala ovako usput da je ok ako uvijek za isto "kasni", nije dobro ako bi s vremenom još više kasnila. Vjerujem da je užasno teško kad te na pregledu dočeka tako neka info, ali kako kažu svi, nastoj ne misliti odmah na najgore, nego da će sve biti dobro. I ako je neka bakterija da to počistiš i da se beba može dalje razvijati. Držim fige da se do sljedećeg pregleda sve ustabili. 🙏

💙 5/2023

• katrin
    28. Ožujak 2025. 14:48

Tinchilina

TejaT, tak je i kod mene 😄 bar znam koje su mi stare 🙈 vidiš nisam nigdje čula da nova linija nije za trudnice. Al ok, bit će dobre za nakon poroda, taman da malo stisnu.

Za veličinu kod beba sam ubrala ovako usput da je ok ako uvijek za isto "kasni", nije dobro ako bi s vremenom još više kasnila. Vjerujem da je užasno teško kad te na pregledu dočeka tako neka info, ali kako kažu svi, nastoj ne misliti odmah na najgore, nego da će sve biti dobro. I ako je neka bakterija da to počistiš i da se beba može dalje razvijati. Držim fige da se do sljedećeg pregleda sve ustabili. 🙏

Ej ne cijela nova linija,nego samo move linija na njihovoj stranici sam pročitala, navodno jer je move linija dizajnirana za treninge pa je guma oko sutra čvršča za potporu treninzima. Pa se jedino ta linija ne preporuča za trudnice. 
    Naručila sam 3 komada, jedne uske i 2 sa širim nogavicama pa ću vidjeti kad dođu kakve su. 😊

• katrin
    28. Ožujak 2025. 14:50

"Jesu li LELOSI tajice prikladne za trudnice?
    Klasične LELOSI tajice imaju visok struk, vrlo su rastezljive i ne sputavaju pokrete, zbog čega ih vole mnoge trudnice. Naravno, ovisi i o vašoj građi i veličini vašeg trbuha. Tijekom prve polovice trudnoće najvjerojatnije će vam odgovarati broj koji inače nosite, no u zadnjim mjesecima preporučamo da odaberete broj veći. Ne preporučamo tajice iz kolekcije Move jer mogu pritiskati trbuh zbog kompresijskog učinka.
    Jesu li LELOSI tajice prikladne za intenzivno vježbanje?
    Kolekcija Move prikladna je za trening. Napravljena je upravo u tu svrhu jer je materijal kompresivan i izdržljiviji, a ima i jače šavove. Klasične LELOSI tajice nisu prikladne za intenzivne treninge jer su zbog svoje iznimne mekoće podložnije oštećenju tkanine kada su izložene pritisku. Za svakodnevnu udobnost preporučujemo klasične tajice."

Evo sa njihove stranice, jer sam sve živo pročitala da vidim hoće li mi odgovarati. 🤣

petra_aaa
    28. Ožujak 2025. 15:31

Maslačak_13

petra_aaa

Pozdrav cure
    Ima netko iskustva da je beba mila manja? 24+5 sam danas
    A beba je kao za 2 tjedna manja
    Doktor tvrdi da je sve ostalo ok, glava, srce, posteljica
    Ali mi je napravio hitno briseve i u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu da ne bi bila neka bakterija pa to ometalo rast i razvoj
    Uglavnom, van sebe sam iako on veli da je sve ok
    Bas me potreslo

Možda si imala kasniju ovulaciju ili ako imaš produžene i nepravilne cikluse?

Je, ciklusi su mi inace po 37 dana

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

petra_aaa
    28. Ožujak 2025. 15:31

Tinchilina

Hvala❤️

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

• Maslačak_13
    28. Ožujak 2025. 17:54

petra_aaa

Maslačak_13

petra_aaa

Pozdrav cure
    Ima netko iskustva da je beba mila manja? 24+5 sam danas
    A beba je kao za 2 tjedna manja
    Doktor tvrdi da je sve ostalo ok, glava, srce, posteljica
    Ali mi je napravio hitno briseve i u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu da ne bi bila neka bakterija pa to ometalo rast i razvoj
    Uglavnom, van sebe sam iako on veli da je sve ok
    Bas me potreslo

Možda si imala kasniju ovulaciju ili ako imaš produžene i nepravilne cikluse?

Je, ciklusi su mi inace po 37 dana

Makar napomenite doktoru to drugi put na pregledu, jer ako su vam ciklusi duži znači da je ovulacija nastupila kasnije što je možda jedan od razloga zašto je beba manja. Termin poroda i tjedne vam računaju prema datumu zadnje menstruacije ili?

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

lolola13
    28. Ožujak 2025. 18:42

katrin

lolola13

ana0310

lolola13

Pogledaj si i astratex spavačice za trudnice imali su jednu liniju sa čipkom gore kod grudi. 😊

Uuu oni imaju bas zanimljiv izbor! A nikad cula za njih 😅 Hvala!

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.