Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katrin
    28. Ožujak 2025. 08:16

Hvala vam cure na savjetima i iskustvima. 🥰

Morat cu pogledati pa opet naručiti, nadam se da će biti dobro ovaj put. 😊

lolola13
    28. Ožujak 2025. 08:53

Kad smo vec na temi odjece, jeste mozda negdje nasle neke trudnicke spavacice a da su malo sexy? Da nisu sa likovima iz crtica, obicne pamucne i bapske? 🤣 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Thumbelina31
    28. Ožujak 2025. 09:31

Ženee, što je s Merkurom, vraća li se s 1.4. Ima li netko info? 

Pukica
    28. Ožujak 2025. 09:41

Cure evo me s pregleda, sve izgleda super. Zatvorena sam i rekla mi je da je posteljica 20 cm od ušća ali da će se to podignuti s trudnoćom. Sljedeći pregled mi je 25.4. :)

• cordis00
    28. Ožujak 2025. 10:10

Hvala za info za rsv cjepivo! Meni je druga mala skupila RSV od starije seke iz jaslica, imala je tad 5 mj, bile smo u bolnici tjedan dana. Tad nije postojalo to cjepivo (za mene) ako je doslo tek krajem 2023.
    Sad cu se obavezno raspitat. U kolektivu je tesko izbjec neke viruse, evo ja sam svoje curice cijepila protiv gripe, rsv su imale ove godine opet al puno blaza slika!
    Hripavac sam se planirala cijepiti.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• TejaT
    28. Ožujak 2025. 10:25

Tinchilina

Cupko, haha tak sam i ja, imam 2 lelosi već 100 godina i njih sam nosila i u prošloj trudnoći i sad sam uzela još 2 jer su mi se one pokazale najbolje. Al ne znam jesam fulala veličinu ili kako su nove pa se nisu razlohale, ipak mi nisu tolko udobne na trbuhu ko ove stare. Al i moj trbuh je ogromanjski, pa je možda i do tog.

Imam i ja stare i nove, i nove mi nikako ne odgovaraju 😏 cini mi se nekako drugaciji materijal. Nosim stare koje su vec toliko izlizane da se ni onaj natpis lelosi ne vidi 😆

petra_aaa
    28. Ožujak 2025. 11:01

Pozdrav cure
    Ima netko iskustva da je beba mila manja? 24+5 sam danas
    A beba je kao za 2 tjedna manja
    Doktor tvrdi da je sve ostalo ok, glava, srce, posteljica
    Ali mi je napravio hitno briseve i u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu da ne bi bila neka bakterija pa to ometalo rast i razvoj
    Uglavnom, van sebe sam iako on veli da je sve ok 
    Bas me potreslo

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

ana0310
    28. Ožujak 2025. 11:15

lolola13

Kad smo vec na temi odjece, jeste mozda negdje nasle neke trudnicke spavacice a da su malo sexy? Da nisu sa likovima iz crtica, obicne pamucne i bapske? 🤣

Womens secret spavacice mi se svidaju :) 

2021. M 💗

ana0310
    28. Ožujak 2025. 11:16

Women'secret*

2021. M 💗

• Maslačak_13
    28. Ožujak 2025. 11:47

petra_aaa

Pozdrav cure
    Ima netko iskustva da je beba mila manja? 24+5 sam danas
    A beba je kao za 2 tjedna manja
    Doktor tvrdi da je sve ostalo ok, glava, srce, posteljica
    Ali mi je napravio hitno briseve i u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu da ne bi bila neka bakterija pa to ometalo rast i razvoj
    Uglavnom, van sebe sam iako on veli da je sve ok
    Bas me potreslo

Možda si imala kasniju ovulaciju ili ako imaš produžene i nepravilne cikluse?

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.