Cure ja san jos na ctgu i kuci!! Kazu samo orehranu ugljikohidrate regulirat oripazit na namirnice bogate secerom i izbacit slatko sokove i slicno sto ja uopce niti ne konzumiram znate i same!! Rekla sam im oa kazu onda pripazit na unis ugljikohidrata po njima vise ne trebam dolazit oratit ce mo doktor po uzv- u ako primjeti sto on ce me poslat na guk profil opet!! Po njima se ne tribam bockat!! Ali ja bi mozda isto kupila aparat??
Drago mi je da se ne moraš bockati.
Nemam iskustva, no ako će ti biti lakše, kupi si aparat. Bit ćes mirnija. 😊
Cure, mi ćemo ovih dana u pohod pokinderbet/krevetić.
Molim pomoć iskusnih mama na što da obratim pozornost, što je bitno, koji vi imate i ostalo. 😊
Prvotno sam gledala onaj cutie cloud 3u1, ali mi nekako djeluje skupo. Bitno mi je da se stranica moze spustiti i madrac isto, te kotačići.
Hej, imamo iste kriterije 🙂
Mi smo kupili u baby centru krevetić satler julija, ispunjava sve te kriterije i baš se vidi da je puno čvršći od nekih jeftinijih verzija. Platili smo ga oko 240 eura, bio je na nekom popustu donedavno.
Petrucika, drago nam je da ne trebaš terapiju, sigurno će ti doma biti lakše kombinirati dozvoljene namirnice😊
.
Krevetić isto imamo Satler Julija od prvog djeteta 😊
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Tonkica ajde molim te javi sta su ti odgovorili da znam i ja. I kakva tocno uputnica treba😁.
——
Da grozno je biti gladan iako moram priznat da mi lakse legnu manji, cesci obroci jer mi je trbuh vec poprilican (3.trudnoca) i sve mi je vec iznutra stisnuto, muci me i zgaravica.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Što se dijete tiče, bila sam gladna prvih par dana. Nisam znala koliko smijem pojesti a bojala sam se da ne pretjeram i da šećer ne skoči. Zato mi je super došao aparatić, sada kužim što mi diže šećer a što ne. Npr. kad sam pojela fetu integralnog kruha s marmeladom - to je jedini put bilo kada sam imala šećer 7.2. A npr mala žličica meda uz čaj mi ne smeta.
I ako sam gladna onda jedem više proteina - jaje ili namaz od slanutka ili slično.
Marija31 i Lul nama je isto za oko zapelo krevetić Satler Julija, drago mi je za pročitati da ste zadovoljne s njim. Jeste li madrac isto uzimali kod njih u baby centru ili negdje drugdje, ako imate za preporučiti?
..
Mi smo konačno odlučili za kolica i naručili smo Cybex Balios S lux 3u1 u baby centru, trebaju nam doći sredinom travnja jer smo htjeli boju almond beige pa malo moramo čekati. Baš se veselim 🤗 E da ako imate za preporučiti neku torbu ili organizator za kolica da ste zadovoljni s njima slušam 😁
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Što se dijete tiče, bila sam gladna prvih par dana. Nisam znala koliko smijem pojesti a bojala sam se da ne pretjeram i da šećer ne skoči. Zato mi je super došao aparatić, sada kužim što mi diže šećer a što ne. Npr. kad sam pojela fetu integralnog kruha s marmeladom - to je jedini put bilo kada sam imala šećer 7.2. A npr mala žličica meda uz čaj mi ne smeta.
I ako sam gladna onda jedem više proteina - jaje ili namaz od slanutka ili slično.
Da ja se moram isto sad malo uhodat u te kolicine zato cu se na pocetku bockat cisto dok udem u neki stos!! Ja sam si za rucak sad sasatava meni pa bas da vidim kako ce mi pokazat najela sam se tako da nezz vidit ce mo kolicinski jel to bilo puno!! Trebat cu par dana da se uhodam
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Maslačak13, mi imamo ovaj madrac https://www.babycenter.hr/lagea-madrac-s-oprugama-120x60-cm-baby-luka-1097889.html , uzeli smo i plahte i nepropusne podloge za ispod plahte isto u Baby centru.
.
Komodu za previjanje imamo ovu https://www.babycenter.hr/satler-komoda-za-previjanje-sonja-white-569025.html
,
Torbu za kolica https://www.babycenter.hr/peg-perego-torba-za-potrepstine-smart-bag-smart-cinder-861478.html
.
Baš gledam cijene, čini mi se da je to sve bilo jeftinije kad smo mi kupovali
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Maslačak_13 i ja sam kupila ta kolica samo Lava grey, naručila sam ih u 1 mj sa slo stranice mali zakladi jer su bila 200e jeftinija nego kod nas,jedino sam isporuku čekala 8 tjedana. Trebat ću i ja torbu za kolica, pa je svaka preporuka dobro dosla😊 Krevetic sam uzela maxi cosi nex to me a morat ću kupit i krevetic za poslije 6 mj
2016 💙J
16.10.2024. +
Cure da potam pimalo kozda glupo ali nisan o tome razmisljala nego san se vodila s tim da je tako!! Granica za ogtt je 5.1 to vridi i za mene doma ista ta granica?? Evo na pamet mi nije palo pitat kao ja sam to tako u glavu stavila i sad mi prolazi glavom jesam li u pravu???
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure da potam pimalo kozda glupo ali nisan o tome razmisljala nego san se vodila s tim da je tako!! Granica za ogtt je 5.1 to vridi i za mene doma ista ta granica?? Evo na pamet mi nije palo pitat kao ja sam to tako u glavu stavila i sad mi prolazi glavom jesam li u pravu???
Našla sam na internetu na više mjesta da 2h iza obroka mora biti manje od 6.7.
Za ujutro natašte nisam baš tražila ali nekako mi ima smisla da vrijedi manje od 5.1 kao i na ogtt-u.
Sortiraj odgovore
Najstariji