Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TejaT
    25. Ožujak 2025. 21:12

Bananica80

TejaT

Bananica80

TejaT

Bananica80

lolola13

Bananica80

Bok cure, citam vas na preskoke jer mi se na poslu zaguzvalo :) da vas pitam, jel vi imate mokre gacice tokom dana? Ne znam vise jel iscjedak ili znoj ili kombinacija. Malo sam u strahu da nije plodna voda. Nekako se nadam da nije jer ima perioda od sat dva kad su mi gacice skroz suhe, dakle ne curka stalno. A i nadam se da sam jos u ranim tjednima za to. Al isto nisam bas sasvim opustena po tom pitanju jer mi je kontrola tek za 2 tjedna.

Joj ja imam. Bas mi je sve jaci iscjedak ali to je ok dok je bjelkasto proziran i bez mirisa ili drugih tegoba. Vise se i znojim sad u trudnoci, imam osjecaj da mi je stalno vruce pa skuzim i znoj na gacicama 🙈

Jel? Ajme super. Ne zato sto se i ti patis i poplava ti je dole, vec zato sto je to onda vjerojatno normalna pojava i ne moram se brinut.. tj lakse cu do iduceg pregleda

Ja sam isto pisala prije par tjedana, isto me to mučilo, i još uvijek me “muči”, na pregledima do sad sve okej, a sad kak je toplije vrijeme još bolje je to izraženo, imam osjećaj da sam stalno mokra 😏

Bit ce nam onda sve gore kako dani idu ..sta ce to bit tek ljeti jaooo. Al oke neka to bude samo to. Pitat cu naravno dr na pregledu kad bude, al ovako kad su mi ti duzi tjedni do pregleda nekad je tesko to smireno i kul docekat.
    Doduse sjecam se da sam i u prosloj trudnoci isto imala taj prob al kao da je to krace trajalo i bilo u drugim tjednima. I nije bilo toliko mokro kao sta mi zna sad bit. Al proslu t sam vecinom odradila kroz jesen/zimu/rano proljece pa se mozda nisam toliko znojila

Ja sam u naletu ludila čak naručila i one uloške za detektiranje plodne vode 😏 mislim, ja kužim da se definitivno znojim na mjestima na kojima nisam do sad, pa pokušavam smiriti sama sebe da je to sve “normalno” 😩

E a gdje si ih nasla? Za to sam cula al kao da ih nema vise nigdje po ljekarnama. Doduse cula sam i da su dosta nepouzdani pa je opet pitanje jel ima to smisla … al razumijem te skroz :)

Neka stranica makeup.hr, oko 25 eura 5 kom. Daa, to sam i ja pročitala nakon što sam već naručila 😆

lolola13
    25. Ožujak 2025. 21:18

Cordis, moja sogorica je imala gestacijski i rodila veliku bebu (mislim isto zbog gena jer je i drugi necak roden velik a nije tad imala gestacijski) i nju nisu inducirali niti joj nista rekli za to. Mali je bio mislim blizu 4500, ne sjecam se vise. Rodila je vaginalno i bez nekih problema ili komplikacija. 
    .
    Annie bas mi je drago da se ti osjecaj bolje i da uzivas u tim setnjama! Motiviras i mene da se vise krecem 😊🥰 Javim za termin, a 4d sam isla na ankomaly i bas je bilo prekrasno pa zato toliko i zelim opet 🤣 Ni muz se bas ne buni 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    25. Ožujak 2025. 21:19

Cordis, zaboravila sam napomenut, ona je na sv duhu rodila

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Bananica80
    25. Ožujak 2025. 21:21

_spring_

Cure, pomagajte ako koja ima iskustva… 🙆🏼‍♀️ Ja sutra idem raditi briseve, a nisam se sjetila danas nazvati i provjeriti stavljam li normalno utrogestan veceras… Ujutro sam mislila preskociti pa staviti kad se vratim, ali sto s vecerasnjim, utječe li to na briseve? Jer neće mi sigurno taj ostatak "iscuriti" ujutro dok ne krenem tamo. Oni mi nista nisu napomenuli kad su mi dali terapiju i narucili me na briseve…

Joj ajme imala sam istu situaciju u prosloj trudnoci i ne mogu se sjetit sta sam napravila. Mislim da vecernji jesam stavila al sam pomaknula malo ranije stavljanje a onaj jutarnji tek nakon briseva. Koji si tjedan? Nakon cca 12tt (a neki kazu i ranije) nije vise taj dodatni progesteron koji uzimas vaginaletama toliko kljucan pa nije ni tolika drama ako preskocis il nesto pomaknes dozu

3/2024 💙

• Tonkica1509
    25. Ožujak 2025. 21:25

Evo petrucika nije me zaobišlo, javila mi gin da svejedno moram na guk profil i edukaciju o prehrani 😆 baš me naljutilo to, maltretiranje bezveze, doslovno mi glukoza nije prošla gornju granicu. Al ok, obavit ću, što ću sad.
    Cordiso ja ću poslat mail na VV pa ih pitati kad i kako da dođem. Rekla mi frendica da je samo dobila knjižicu, pazila na prehranu, doma se pikala i onda im odnijela knjižicu s rezultatima na kontrolu. Držim nam fige 🥲

• Tonkica1509
    25. Ožujak 2025. 21:29

Sad ću ja sa 100 objava, oprostite.
    Piše na stranici od VV da ne treba za GUK profil nikakvo naručivanje, da se dođe tamo radnim danom u 12.30, održi se edukacija i dobije kućni pribor i upute za mjerenje glukoze doma. Lokacija drugi kat, soba 201.
    Evo kome treba 😁

petrucika
    25. Ožujak 2025. 21:38

Tonkica1509

Evo petrucika nije me zaobišlo, javila mi gin da svejedno moram na guk profil i edukaciju o prehrani 😆 baš me naljutilo to, maltretiranje bezveze, doslovno mi glukoza nije prošla gornju granicu. Al ok, obavit ću, što ću sad.
    Cordiso ja ću poslat mail na VV pa ih pitati kad i kako da dođem. Rekla mi frendica da je samo dobila knjižicu, pazila na prehranu, doma se pikala i onda im odnijela knjižicu s rezultatima na kontrolu. Držim nam fige 🥲

A ne znan sto da ti kazem meni ovo bas tesko pada ja sam gladna cili dan!! Cure jel beba osjeca ovu glad??? Ja umirem od gladi cili dan doslovno!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Emi25
    25. Ožujak 2025. 21:57

Petrucika sigurno ti nije lako,izdrži još malo. Vjerujem da ćeš dobiti samo upute,jelovnik kako da održavaš šećer u normali. Doma ćeš si malo prilagodit jelovnik dodat više mesa,sira,povrća itd pa nećeš bit gladna. Sestra mi je u trudnoći išla na guk u bolnicu slala mi je slike hrane tako da mogu mislit šta si danas jela. Bit će beba dobro,ne brini

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Maria31
    25. Ožujak 2025. 22:12

_spring_

Cure, pomagajte ako koja ima iskustva… 🙆🏼‍♀️ Ja sutra idem raditi briseve, a nisam se sjetila danas nazvati i provjeriti stavljam li normalno utrogestan veceras… Ujutro sam mislila preskociti pa staviti kad se vratim, ali sto s vecerasnjim, utječe li to na briseve? Jer neće mi sigurno taj ostatak "iscuriti" ujutro dok ne krenem tamo. Oni mi nista nisu napomenuli kad su mi dali terapiju i narucili me na briseve…

Ja sam to provjeravala s doktorom, preporuka je bila da večer prije i to jutro preskočim pa stavim nakon što mi uzmu briseve

lolola13
    25. Ožujak 2025. 22:25

petrucika

Tonkica1509

A ne znan sto da ti kazem meni ovo bas tesko pada ja sam gladna cili dan!! Cure jel beba osjeca ovu glad??? Ja umirem od gladi cili dan doslovno!!!

U bolnici te sigurno drze na jos strozoj prehrani, ali kako sam vidjela u onom tvom jelovniku povrca mozes prakticki bez ogranicenja pa ces si doma tako namiriti glad - pripremi si puno mrkve, salate, paradajza, kaj god vec volis, i to budes si grickala kad te krene glad. A sigurno je ok ako budes bas jako gladna popiti jos jogurt ili pojesti svjezeg sira ili tako nesto 😊 Budes si vec nasla sto ti i kako odgovara! A bebica je dobro, ona si uzme sve od tebe sto treba 🤗

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.