Bananica, primjetila sam da si rodila prije točno godinu dana, i sad si već skoro na pola puta. Svaka čast na volji pored tako malog djeteta 💪 super za njih, jer će biti mala razlika. Nisam jedino ubrala jel čekaš dečka ili curici sad?
Žene, jel se koja razumije u manjak željeza, jučer i danas sam zaboravila tablete doma i sinoć sam popila.ful kasno tek, a danas navečer oko 18h. Ja se cijeli dan tako loše osjećam, ko ispuhana lutka, ne mogu doć do zraka, noge su mi teške ko balvani, toliko sam crknuta i strgana. Jel moguće da je to do žsljeza? Malo sam živnula sad navečer (nakon popijene tablete).
💙 5/2023
Bananica, primjetila sam da si rodila prije točno godinu dana, i sad si već skoro na pola puta. Svaka čast na volji pored tako malog djeteta 💪 super za njih, jer će biti mala razlika. Nisam jedino ubrala jel čekaš dečka ili curici sad?
Žene, jel se koja razumije u manjak željeza, jučer i danas sam zaboravila tablete doma i sinoć sam popila.ful kasno tek, a danas navečer oko 18h. Ja se cijeli dan tako loše osjećam, ko ispuhana lutka, ne mogu doć do zraka, noge su mi teške ko balvani, toliko sam crknuta i strgana. Jel moguće da je to do žsljeza? Malo sam živnula sad navečer (nakon popijene tablete).
Opet cekam decka :) a ova trudnoca nije bila planirana ni ocekivana. Za prvu smo se jako namucili, borili se s neplodnoscu i svasta prosli, i nismo uopce mislili da postoji mogucnost da mozemo spontano ostvariti trudnocu, pa se nismo ni pazili. Tako da nas je ovo bas iznenadilo. Ugodno naravno :)
3/2024 💙
Emma nije mi dosao nikakav mail, samo se pojavis🥰
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Cure, pomagajte ako koja ima iskustva… 🙆🏼♀️ Ja sutra idem raditi briseve, a nisam se sjetila danas nazvati i provjeriti stavljam li normalno utrogestan veceras… Ujutro sam mislila preskociti pa staviti kad se vratim, ali sto s vecerasnjim, utječe li to na briseve? Jer neće mi sigurno taj ostatak "iscuriti" ujutro dok ne krenem tamo. Oni mi nista nisu napomenuli kad su mi dali terapiju i narucili me na briseve…
Joj ajme imala sam istu situaciju u prosloj trudnoci i ne mogu se sjetit sta sam napravila. Mislim da vecernji jesam stavila al sam pomaknula malo ranije stavljanje a onaj jutarnji tek nakon briseva. Koji si tjedan? Nakon cca 12tt (a neki kazu i ranije) nije vise taj dodatni progesteron koji uzimas vaginaletama toliko kljucan pa nije ni tolika drama ako preskocis il nesto pomaknes dozu
Ma tako sam napravila pa što bude... Na netu sam uglavnom našla iskustva da ne smeta... Ja sam 24t, a inače sam do nedavno koristila duphastone, ali kako mi se stalno krvarenje javljalo iznova, doktor mi je odlučio dati utrogestane, kao u nadi da će se tako smiriti sve, ali još uvijek nije 🤷🏼♀️. Hvala u svakom slučaju na odgovoru.
.
Cure, baš mi je žao da vas gnjave s tim provjerama i jelovnicima, a rezultat je stvarno graničan... Nekako mi logičnije da se u tom slučaju samo još koji puta poprati...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Jutro cure moje evo ja medu prvim to je tako kad je bolnicki rezim nema spavanja!! Sinoc san pokusala u 22h ici spavat samo da glad ne osjecam ali nikako zaspat do ponoc!! Toliko vode san se ispila jucer samo da zavaram glad cili dan san pila vode popila san 2litre u bolnici i naravno stalno trcala u vc!! Ugl bocnuli su me sad u 5:30 secer mi je bio 5.1 mislim ja sam stalno tu na granici i dva puta mi je bilo poviseno jednom 5.8 dr 5.3 ovo dr granica i ispod!! Gladna sam uzasno cure zeljna apsolutno svega ovo ce mi mislim najteze pasti bar tako sad mislim nezz moram se priviknut!! Cak kad sam se ostavila cigara u trudnoci nikakav bauk ali ovooo😏eto cekam ctg vizitu i bice jos jedno bockanje!! Onda idem svojoj kuci !! Javim se i nadam se da cu samo ici u regulaciju prehrane!!! Ja vjerujem po ovim da cu krenut mrsat 🤣jer ja brzo gubim kile tako da sto sam jamila sam jamila🤣za bebu se nadam da ne gladuje kao ja i da to ona ne osjeti!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika sretno🤞
Još malo ides kući, bit će lakše kad si sama slazes obroke.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pregledi 🤰🏼
.
26.03. - Zrinkolina(anomaly)
27.03. - Greta10
28.03. - Shoko, Petra_aaa, Libo1415, Pukica
31.03. - Moonchild
01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31, Megyca
02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI, Piamia, Lolola13
04.04. - ddm2463, _spring_, Katrin (anomaly)
07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
10.04. -Emma05
11.04. - Pandora4, Maria31
12.04. - MariaI
14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
15.04. - Maslačak_13
16.04. - Zrinkolina
22.04. - Pixi, TejaT
29.04. - Lolola13
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Zrinkolina sretno danas na pregledu. 😊
.
Ako sam nekog izostavila za pregled ili imate neku promjenu samo javite pa ja ažuriram. 😊
.
Vidim da ovaj tjedan ima novih curki, baš mi je drago. Slobodno nam se pridružite i ovdje na forumu i u facebook grupi. Samo pišite i pitajte što vas zanima ili muči. 😊
Ostavljam link još jednom od facebook grupe naše.
https://www.facebook.com/groups/1052996233311444/?ref=share
.
Ugodan dan svima. ♥️
🩷 7/2022
Opet cekam decka :) a ova trudnoca nije bila planirana ni ocekivana. Za prvu smo se jako namucili, borili se s neplodnoscu i svasta prosli, i nismo uopce mislili da postoji mogucnost da mozemo spontano ostvariti trudnocu, pa se nismo ni pazili. Tako da nas je ovo bas iznenadilo. Ugodno naravno :)
Baš mi je drago ❤️ nek je sa srećom u svakom pogledu 🥰
Petrucika, ja mislim da oni moraju reagirat i na te granicne vrijednosti, jer ne daj bože da nekaj bude, onda bi oni nadrapali da nisu upozorili i to. Al vjerujem da je teško, meni bi isto bilo koma, to je psiha, kad znam da ne smijem onda bi to jela odmah istog časa. Nadam se da.će ti doma biti ipak lakše kad vidiš što sve smiješ i kako kombinirati.
💙 5/2023
Cure ja san jos na ctgu i kuci!! Kazu samo orehranu ugljikohidrate regulirat oripazit na namirnice bogate secerom i izbacit slatko sokove i slicno sto ja uopce niti ne konzumiram znate i same!! Rekla sam im oa kazu onda pripazit na unis ugljikohidrata po njima vise ne trebam dolazit oratit ce mo doktor po uzv- u ako primjeti sto on ce me poslat na guk profil opet!! Po njima se ne tribam bockat!! Ali ja bi mozda isto kupila aparat??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja san jos na ctgu i kuci!! Kazu samo orehranu ugljikohidrate regulirat oripazit na namirnice bogate secerom i izbacit slatko sokove i slicno sto ja uopce niti ne konzumiram znate i same!! Rekla sam im oa kazu onda pripazit na unis ugljikohidrata po njima vise ne trebam dolazit oratit ce mo doktor po uzv- u ako primjeti sto on ce me poslat na guk profil opet!! Po njima se ne tribam bockat!! Ali ja bi mozda isto kupila aparat??
Drago mi je da se ne moraš bockati.
Nemam iskustva, no ako će ti biti lakše, kupi si aparat. Bit ćes mirnija. 😊
Cure, mi ćemo ovih dana u pohod po kinderbet/krevetić.
Molim pomoć iskusnih mama na što da obratim pozornost, što je bitno, koji vi imate i ostalo. 😊
Prvotno sam gledala onaj cutie cloud 3u1, ali mi nekako djeluje skupo. Bitno mi je da se stranica moze spustiti i madrac isto, te kotačići.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji