Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    25. Ožujak 2025. 14:12

Thumbelina cestitam na dobrom pregledu!
    .
    Petrucika budes se brzo ufurala u izmjenu prehrane pa bude ti to bez problema islo 😊 Bitno da znas da treba paziti i da dalje sve bude ok 😁
    .
    Da i tu napisem da sam i ja odradila pregled jutros, sve je super i nema vise cista na mozgu koje su se pokazale na anomalyju 🥰😁 Zatvorena sam, cerviks je dobar i sve je po ps-u 🤗 Iduci pregled mi je 29.4., ali sam sad skuzila da necu moci tada pa moram sutra nazvati za drugi termin 🤣🤣 Taj trudnicki mozak...
    .
    Inace sam se narucila i za 4d, idemo 3.4. Bas mi je bila zelja jos jednom vidjeti bebicu na 4d, prekrasne su mi te slikice 🤗 Skupo je pa sam si dugo mislila dal bi isla ali racunam koliko smo ustedili jer nisam radila prenatalne testove sad mogu na koji uzv vise otici 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• katrin
    25. Ožujak 2025. 14:41

Čestitam svima na dobrim pregledima. Neka se nastavi taj dobri niz. 🥰

Petrucika seka je isto imala gestacijski ali nije nesto pazila sa prehranom pa je na kraju sve dobro završilo. Jedino sto su joj sva dijeca preko 4 kg rođena.  Mislim da se uz pridržavanje prehrane sve to može stabilizirati. 
    Pitaj u ljekarnoj ako već nemaš aparat za mjerenje šećera, znam da je prije bilo u nekim ljekarnama da trudnicama ide besplatno. Ispravite me ako griješim. 😊

petrucika
    25. Ožujak 2025. 15:01

Da daa i ja san cula to da dobis besplatno taj aparatic!! Ali eto moj secer za sad se cini ok!! Jutros iza marende nisan smila odma krusku pojest niko mi nije reka mozda bi bija i nizi ali nema veze prije rucka je bio 4.1 cini mi se!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tonkica1509
    25. Ožujak 2025. 15:20

Evo meni stigli rezultati, prva vrijednost jedino granična 5.1, druga 7.1 i treća 6.4. 
    Tak da je okej. Željezo i ostalo sve ok, drži se 😊

petrucika
    25. Ožujak 2025. 15:43

Tonkica1509

Evo meni stigli rezultati, prva vrijednost jedino granična 5.1, druga 7.1 i treća 6.4.
    Tak da je okej. Željezo i ostalo sve ok, drži se 😊

Eto vidis bravo!! A meni sestra juce givori da mi je 5.1 da bi me isto slali!! A vidis tebi nisu nista a ja san imala drugu7.9 trecu 4.2 tako da mene su bas uzeli zdravo za gotovo!! Kazem mi doktor da mi je vjerojatno prva vrijednost 5.3 bila radi neceg sto san jela dan prije!! Svejedno cu dobiti pravilnik o prehrani a kao terapiju kazu da misle da ne triba!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• melody
    25. Ožujak 2025. 15:47

Pozdrav cure, pratim ali slabo pisem i mene ovih dana ceka vadjenje krvi i priprema za pregled. Decko lupka sad se vec fino i osjeti tako da uzivamo ☺️ pocela sam polako da kupujem ako sta vidim slatko za sad imamo 1 pidjamicu, sorcic i 1 trenerkicu. Naredni mj planiram pregledati svu odjecu i kutije vidjeti sta mogu iskoristiti i lagano napraviti spisak sta mi treba. Da li je neko koristio/ vec kupio baby bjorn bouncer to mi trenutno djeluje kao dobra investicija uz toddlera dok se igramo da je beba uz nas 

• mariesantos
    25. Ožujak 2025. 16:39

Pozdrav! Evo ovako, imala sam spontani pobacaj u 12 mjesecu. Imala jedan (prvi)ciklus pocetkom 2. Mjeseca. Pravila test prije dva tjedna, negativan.  u petak isla kod ginekologa kaze maternica zadebljana, doci ce menga. Ja danas radila test pozitivan. Drugi test- pozitivan. Radila ga jer me bole grudi te ucestalo mokrim danas. Jel moguce da on nije to mogao vidjeti na uzv? Molim bilo kakve savjete, slicne situacije u komentar 

• Bananica80
    25. Ožujak 2025. 17:27

Bok cure, citam vas na preskoke jer mi se na poslu zaguzvalo :) da vas pitam, jel vi imate mokre gacice tokom dana? Ne znam vise jel iscjedak ili znoj ili kombinacija. Malo sam u strahu da nije plodna voda. Nekako se nadam da nije jer ima perioda od sat dva kad su mi gacice skroz suhe, dakle ne curka stalno. A i nadam se da sam jos u ranim tjednima za to. Al isto nisam bas sasvim opustena po tom pitanju jer mi je kontrola tek za 2 tjedna.

3/2024 💙

• katrin
    25. Ožujak 2025. 17:40

Bananica80

Bok cure, citam vas na preskoke jer mi se na poslu zaguzvalo :) da vas pitam, jel vi imate mokre gacice tokom dana? Ne znam vise jel iscjedak ili znoj ili kombinacija. Malo sam u strahu da nije plodna voda. Nekako se nadam da nije jer ima perioda od sat dva kad su mi gacice skroz suhe, dakle ne curka stalno. A i nadam se da sam jos u ranim tjednima za to. Al isto nisam bas sasvim opustena po tom pitanju jer mi je kontrola tek za 2 tjedna.

Hej, i meni zna biti dana kad mi je pojačan iscjedak pa se moram presvući 🫢
    Vrati se par stranica unazad cure su bile pisale kako provjeriti dali curi plodna voda, neka fora sa kašljanjem 😊
    A ako te bas brine uvijek mozes nazvati svog ginekologa pa upitati. Nadam se da ti nije ništa ozbiljno u pitanju nego samo pojačani iscjedak što je sasvim normalno u trudnoći ako nema bolova,peckanja,žarenja i sl. 

• Bananica80
    25. Ožujak 2025. 17:56

katrin

Bananica80

Hej, i meni zna biti dana kad mi je pojačan iscjedak pa se moram presvući 🫢
    Vrati se par stranica unazad cure su bile pisale kako provjeriti dali curi plodna voda, neka fora sa kašljanjem 😊
    A ako te bas brine uvijek mozes nazvati svog ginekologa pa upitati. Nadam se da ti nije ništa ozbiljno u pitanju nego samo pojačani iscjedak što je sasvim normalno u trudnoći ako nema bolova,peckanja,žarenja i sl.

Hvala ti na info, bas cu pogledati sta su cure pisale, izgleda da mi je taj dio promakao kod citanja zaostataka :)  nadam se najvise da je u pitanju znoj jer mi zna na trenutke biti bas vruce - valjda od hormona :) 

3/2024 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.