Jutro cure ja sam upravo na odjelu u sobi imam dvi cimerice!!! Moj secer nataste je 5.2 tako da ocito ce mi prisit dijagnozu dibila san i jelovnik za kuci i morat cu dolaziti svako toliko ako mi stave dijagnozu a vjerojatno hoce!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pregledi 🤰🏼
.
25.03. - Lolola13, Thumbelina31, Škorpija
26.03. - Zrinkolina(anomaly)
27.03. - Greta10
28.03. - Shoko, Petra_aaa, Libo1415, Pukica
31.03. - Moonchild
01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31, Megyca
02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI, Piamia
04.04. - ddm2463, _spring_, Katrin (anomaly)
07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
10.04. -Emma05
11.04. - Pandora4, Maria31
12.04. - MariaI
14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
15.04. - Maslačak_13
16.04. - Zrinkolina
22.04. - Pixi, TejaT
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Lolola13, Thumbelina31 i Škorpija sretno danas na pregledima. 😊
.
Tonkica1509 sretno sa ogtt.
🩷 7/2022
Annie hvala što pratiš, evo čeka me sad zadnje vađenje i gotova, idem se častit doručkom 😁 i onda još malac ide pedijatrici pa ostatak dana samo odmor i igra. Nadam se da će rezultati bit ok.
Sretno danas s pregledima svima
I sretno s guk profilom petrucika
☺️
Sretno svima na pregledima. Petrucika, ako je tako, bolje da si toga svjesna pa da znaš malo propazit, bar si sad sigurna da nije do večere, iako je i ovo stvarno sitno povećano, al da i ja bih rekla da ćes morati malo paziti na prehranu.
💙 5/2023
Petrucika čestitam za super pregled, baš je velika bebica. 😊
Bitno da je beba dobro, šećer će ti sad pratiti, drži se jelovnika i budi sretna i ponosna što bebica lijepo raste i ti si zatvorena.
.
Cordisoo dobro nam došla natrag. Pridruži nam se. Ne brini zbog ogtt, bit će to sve dobro. Granična je vrijednost, nije preko ni prevelika.
.
Tonkica1509 super, počasti se lijepim doručkom, mogu misliti kako si gladna. 😄
🩷 7/2022
Hvala cure na podrskama znaci puno😍samo cu uletit pitanjem do sad san nekako zabatali to od dr briga ali evo da upitam i tu zuckasti iscjedak jel imate??? Ja sam to kod sebe primjetila ima par dana!! Za sad samo na ulosku vidim taj zuti trag!! Sad ne znam mozda je i od urina popratit cu !! Cisto da vidim ima li nas jos!! Jucer san bila na oregledu zaboravila sam pitat doktor nije nista komentira
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika da ćeš šećer sad drzati pod kontrolom uz jelovnik. Navikla si bez slatkog, što je prednost.
Nisam popratila, voće se smije ili ne?
Sretno i ostalim curama na pregledima.
Meni je danas stigao paket tinkture od lista maline, Biljkoljupka proizvodi. Počinje se koristiti tek od 36. tj i trebao bi olakšati porod. Čitala sam recenzije, sve su super. Ovo je navodno puno bolje od čaja lista od maline.Je li neka od vas koristila u prvoj trudnoći?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Petrucika da ćeš šećer sad drzati pod kontrolom uz jelovnik. Navikla si bez slatkog, što je prednost.
Nisam popratila, voće se smije ili ne?
Sretno i ostalim curama na pregledima.
Meni je danas stigao paket tinkture od lista maline, Biljkoljupka proizvodi. Počinje se koristiti tek od 36. tj i trebao bi olakšati porod. Čitala sam recenzije, sve su super. Ovo je navodno puno bolje od čaja lista od maline.Je li neka od vas koristila u prvoj trudnoći?
Smije se voce ugl kruske jabuke sljive i narance sto je super to sve jedem!! Ma meni nece bit problem slatko nego meni nekako mi je bas onako djetni hah!! Ali ok prezivit cu!! Dva sata nakon dorucka 5.0 mi je!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika
Malo kasno odgovaram, nama su rekli da će nam raditi kompletan pregled u trudničkoj i pregledati GUK profil.
Cordisoo
Ja imam gestacijski. Meni je treća vrijednost bila granična - 8.5, a mora biti manja od 8.5.
Već 5 dana držim dijetu i mjerim šećere kod kuće 2 sata nakon obroka i do sad mi je samo 1x prešlo dopuštenih 6.7 mmol/l.
Razumijem ako si malo u bedu, i ja sam bila ali sad mi je malo sve sjelo, jedem puno češće i zdravije bolje se osjećam!
Evo meni gotov pregled fetalni eho, kaže doktorica sve školski.🥰 Bila sam na Srebrnjaku, doktorica Lulić je super tako da preporuke za Srebrnjak ako trebate odraditi taj pregled!
Sretno svima na pregledima! 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji