Hvala Libo i Lolola 🤍
.
Joj i ja moram OGTT a sve me strah ...
.
Dude ja sam uzela frigg i bibs za sad, ali planiram kupiti i avent soothie jer sam vidjela kod jedne ortodontice koju pratim da je rekla da su te najbolje za zagriz bebe. Pa ako se malac navuce da se na te bar navuce
baby boy 🤎🐻
Pixi čestitam na dobrom pregledu, ostale cure koje imaju pregled danas sretno.
Čitam Vas i sad mi je lakše,mislila sam da samo ja imam napadaje "ludila" 😆 posvađam se sa mužem bezveze pa se durim cijeli dan,a čovjek nije ništa kriv😆
Dude mislim ako ih dijete ne koristi predugo, da nebi trebale radit problem koje god da jesu
2016 💙J
16.10.2024. +
Greta10
Hvala na info za privatnu sobu u Vinogradskoj. Ja inače teško zaspim kad moram s nekim drugim u sobi biti, mora biti mrkli mrak i ne smijem čuti ništa pa ne znam kako bih se snašla da netko hrče u sobi... xD A opet bih voljela imati pomoć od drugih roditelja ako je moguće. Vidjet ćemo kakva bude situacija kad budem išla roditi.
Megyca
Ja pijem Duphaston od početka trudnoće. Nemam osjećaj da mi je išta drugačije. Ja se u trudnoći najbolje osjećam jer su mi hormoni inače malo sjeb*** (jaki pcos) xD, jedino što imam akne na leđima još uvijek, imala sam i na prsima u drugom tromjesečju, a sad se to potpuno rasčistilo.
Dude sam uzela Avent soothie i bočice staklene Avent natural response - jednu malu i jednu veliku. Izdajalicu imam Medela za obje dojke i još se dvoumim da uzmem Haakaa bubamaru - ali mislim da ću to vidjeti nakon što vidim koliko mlijeka imam. Kolica smo uzeli Nuna Triv Next nakon dosta istraživanja, ta su nama bila najbolja jer smo tražila kompaktna, lagana kolica, a da su dovoljno čvrsta i da mogu ići po različitim površinama.
Tinchilina evo ovako. Jednom sam imala upalu sinusa pdije cca 3 godine i to sam zaradila dok sam bila na bo kuci sa blizancima dok su oni imali vodene kozice. Tada sam zalijecila, da bi mi se u trudnoci pojavila upala sinusa krajem 10.mj., pa opet za mjesec dana..konstantno sam koma bila, spavanje mi je bilo najgore. Recimo da je sve to proslo..al onda mi se povremeno znao zacepiti nos i vec danima tjednima pa i mjesecima, nekako kd tada ispuhujem sadrzaj iz nosa (sto inace nikad nisam) i skoro svakodnevno krv 🙄 mislila sam da je to zbog trudnoce i suhog zraka u stanu, a vjerojatno je zbog sinusa. Ono sto mi je pomoglo za disanje i brzi oporavak sinusa je JUSTOVA KOZMETIKA prirodna. Ne znam da li ste culi za to, imam ulje sa biljnim travama i s njim sam mazala svaku noc prije spavanja ispod i oko nosa. Odcepi mi nos i lijepo sam mogla spavati po noci,a mislim da mi je to pomoglo u cijelom oporavku. Dok sam prije toga kupila prirodnu kremu od nasih proizvođača baš za sinuse, mazala nocima i nisam vidjela nikakav pomak i poboljsanje. Navodno kazu da se moze i kapljica tog Justovog ulja staviti u fiziolosku i inhalirati..ja nisam, meni je i samo mazanje zbilja pomoglo...ako trebas kakve upute pitaj :)
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
I ja sama koristim Justovu kozmetiku i potpisujem da je stvarno odlična 😊
Greta10
Hvala na info za privatnu sobu u Vinogradskoj. Ja inače teško zaspim kad moram s nekim drugim u sobi biti, mora biti mrkli mrak i ne smijem čuti ništa pa ne znam kako bih se snašla da netko hrče u sobi… xD A opet bih voljela imati pomoć od drugih roditelja ako je moguće. Vidjet ćemo kakva bude situacija kad budem išla roditi.
Megyca
Ja pijem Duphaston od početka trudnoće. Nemam osjećaj da mi je išta drugačije. Ja se u trudnoći najbolje osjećam jer su mi hormoni inače malo sjeb*** (jaki pcos) xD, jedino što imam akne na leđima još uvijek, imala sam i na prsima u drugom tromjesečju, a sad se to potpuno rasčistilo.
Dudesam uzela Avent soothie i bočice staklene Avent natural response - jednu malu i jednu veliku. Izdajalicu imam Medela za obje dojke i još se dvoumim da uzmem Haakaa bubamaru - ali mislim da ću to vidjeti nakon što vidim koliko mlijeka imam. Kolica smo uzeli Nuna Triv Next nakon dosta istraživanja, ta su nama bila najbolja jer smo tražila kompaktna, lagana kolica, a da su dovoljno čvrsta i da mogu ići po različitim površinama.
Mislim da ti je nrkli mrka nemoguce zbog bebe obicno imas svitlo ko lampu iznad kreveta i bude nekom upaljena jer ipak su tu i bebe i nemoguce je spavat u mrklom mraku a i uvik neka mama doji neka bebica place najmanje sto ces radit bit ce spavanje i kad budes bit ces toliko umorna da ti vise nece smetat te stvari koje si nabrojila!!!😜☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Greta10
Hvala na info za privatnu sobu u Vinogradskoj. Ja inače teško zaspim kad moram s nekim drugim u sobi biti, mora biti mrkli mrak i ne smijem čuti ništa pa ne znam kako bih se snašla da netko hrče u sobi… xD A opet bih voljela imati pomoć od drugih roditelja ako je moguće. Vidjet ćemo kakva bude situacija kad budem išla roditi.
Megyca
Dudesam uzela Avent soothie i bočice staklene Avent natural response - jednu malu i jednu veliku. Izdajalicu imam Medela za obje dojke i još se dvoumim da uzmem Haakaa bubamaru - ali mislim da ću to vidjeti nakon što vidim koliko mlijeka imam. Kolica smo uzeli Nuna Triv Next nakon dosta istraživanja, ta su nama bila najbolja jer smo tražila kompaktna, lagana kolica, a da su dovoljno čvrsta i da mogu ići po različitim površinama.
Mislim da ti je nrkli mrka nemoguce zbog bebe obicno imas svitlo ko lampu iznad kreveta i bude nekom upaljena jer ipak su tu i bebe i nemoguce je spavat u mrklom mraku a i uvik neka mama doji neka bebica place najmanje sto ces radit bit ce spavanje i kad budes bit ces toliko umorna da ti vise nece smetat te stvari koje si nabrojila!!!😜☺️
Mrkli mrak
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Greta10
Megyca
A ma kužim sve... vjerojatno neću moći ni spavati od adrenalina i svega. I doslovno to što kažeš, mislim da sad tako razmišljam, ali da u toj situaciji neću misliti na te stvari.
Pixi, jako mi je drago što ti je cervix stabilan, jesi sad malo opuštenija? I jel ti gledala vaginalno ili samo preko trbuha? I super da je sve ostalo ok.
Thumbelina, kužim te za svjestlo, ja sam isto takva, i kolko god ja bila umorna, nisam niš spavala (pored svega ostalog) baš zbog svjetla, ta 3 dana. Uzmi obavezno onu maskicu za pekrit oči, ja def planiram.
Ružo, ja sam imala upalu i pila antibiotik tako oko Bozića i od onda se kolko tolko smirilo, al svaki dan je bio neki sekret, al u prihvatljivim količinama. Sad sam od malog pobrala neki virus koji je on zaliječio u 2 dana, a meni se opet sve pozačepilo. Usjepla sam razbit čep sa inhalacijama, ali svaki dan 100 put dnevno ispuhujem baš gusti sekret sa krvlju. Užas. Čula sam za Just kozmetiku, nisam nikad koristila i ne znam gdje se to može nabaviti?
💙 5/2023
Cure ja sam s pregleda imamo 1200g znaci preko kile vec tezimo!! ZATVORENA SAMM!! I cerviks preko 4cm!!! Moj doktor kaze radi kao i do sad sto si kad mos mos kad ne mos ne mos!! Cura ima bas duge noge odgovara za 29tt!! Ja sam sretna i rasterecena!! Upravo cekam red kod opce prakse!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji