Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    24. Ožujak 2025. 18:36

Bravo Petrucika, baš lijepe vijesti 🥰 samo opušteno dalje 🤗

💙 5/2023

_spring_
    24. Ožujak 2025. 18:54

Bravo Pixi i Petrucika za dobre preglede!
    .
    Bravo Petrucika, vjerujem da ti je pao kamen sa srca! Sad još sutra da rasturiš test na glukozu 🤞🏼💪🏼

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Pixi
    24. Ožujak 2025. 18:58

Tinchilina

Pixi, jako mi je drago što ti je cervix stabilan, jesi sad malo opuštenija? I jel ti gledala vaginalno ili samo preko trbuha? I super da je sve ostalo ok.

Thumbelina, kužim te za svjestlo, ja sam isto takva, i kolko god ja bila umorna, nisam niš spavala (pored svega ostalog) baš zbog svjetla, ta 3 dana. Uzmi obavezno onu maskicu za pekrit oči, ja def planiram.

Ružo, ja sam imala upalu i pila antibiotik tako oko Bozića i od onda se kolko tolko smirilo, al svaki dan je bio neki sekret, al u prihvatljivim količinama. Sad sam od malog pobrala neki virus koji je on zaliječio u 2 dana, a meni se opet sve pozačepilo. Usjepla sam razbit čep sa inhalacijama, ali svaki dan 100 put dnevno ispuhujem baš gusti sekret sa krvlju. Užas. Čula sam za Just kozmetiku, nisam nikad koristila i ne znam gdje se to može nabaviti?

Jesam, lakše je sada. Cerviks mi je gledala vaginalno, a bebicu preko trbuha.

Petrucika super za pregled. Baš je narasla 🥰 sretno sutra 🤞. Mene Ogtt čeka u četvrtak. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Megyca
    24. Ožujak 2025. 19:01

AnnieP meni je 01.04.sljedeci pregled, zab sam napisati.. nez zasto mi je bas toliko brzo stavila sestra 🤷🏻‍♀️
    Pixi cestitam na dobrom pregledu🥰
    Petrucika bravooo za pregled, bome tvoja curka kao moje dvi skoro😂 super super jos taj test na glukozu da odradis i top💪🏼
    Ja sam danas bila na radionici pripreme za porod i bas mi je bilo dobro, bilo je nekako bas realno(sjecam se da su neke cure pisale da su neki tecajevi onako stvorili neka nerealna ocekivanja pa sam isla sa zadrskom) i neke stvari su mi se ajmo rec rasvijetlile i sad se veselim ostatku radionica, na hrpu toga sam se prijavila🙊

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    24. Ožujak 2025. 19:01

Evo cure da napisem i tu bila sam kod opce prakse znaci doktor je dno dna zato i ne idem nikad k njemu i mislila san se bi li uopce isla!! Ugl poslusa me i reka da je sve cisto!! Ja potam kao ok znaci pluca su cista??? Pa danas u 18h su cista ne znam za sutra!!!!! I neka vas pogledaju tj poslusaju sutra na ginekologiji!!!!!?????? Ja ono?????doktor nula bodova!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    24. Ožujak 2025. 19:05

Hvala vam cure!! Ja moram bit iskrena virovala san da ce biti sve ok iako malo me to sve skupa poljuljalo i psihicki san na dane bas bila onako lose pala bi!! Ali me nekako uvik drzalo to ne brini bit ce sve ok vidit ces!! I prosla sam kroz malu oluju valjda je tako trebalo ali vazno da je sve u redu!! Nalazi dr su svi uredni jetreni kks i urin!! Ali cekam jos urin sto san jutris dala za UK!! Nadan se da ceci on bit ok!!! Sutra kako Bog da!!! Kasalje isto sta uvati me par puta u danu ali to je sve sad ok!!! Moj pregled ostaje 8.4.😍eto mogu reci iskreno lakse se dise!! Bar znam da mogu ko do sad onoliko koliko mogu da nema bojazi bitno da san zatvorena😍🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    24. Ožujak 2025. 19:39

Cure bravo za dobre preglede! 🥳🥳
    .
    Petrucika ma bitno da su ti pluca cista, ne sekiraj se. Jos ti se i smirio kasalj tako da je to sad to 😄
    .
    Megyca ja sam pisala za rodin tecaj da mi je bio nerealan. Odnosno bio mi je super dok nisam poslusala ovaj redovni od doma zdravlja. Onda sam skuzila da to kaj rode pricaju nije bas realno za nasa rodilista i za ono sto nas zapravo ceka pa sam dozivjela mali šok 🙈😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Emi25
    24. Ožujak 2025. 19:39

Petrucika bravo za dobar pregled i veliku curu😊 za ovog dr ne znam šta bi ti rekla,jako ružno. Sretno sutra sa ogtt

2016 💙J
    16.10.2024. +

lolola13
    24. Ožujak 2025. 19:41

Inace ja sam danas bila na radionici za dojenje koja je besplatna preko doma zdravlja u zagrebu. Bilo je bas super i korisno, puno je bolje nego ono sto se cuje online na trudnickom tecaju. Bilo nas je malo tako da je svaka mogla bez problema pitati sve i odma je nekako opustenija atmosfera. Vjezbale smo i polozaje za dojenje i podizanje bebe sa lutkama, to je isto bilo ful ful korisno. I zena koja je vodila tecaj je jako draga i ugodna i evo nemam niti jednu zamjerku! 😄😄

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    24. Ožujak 2025. 20:12

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, pisala sam skroz na pocetku ako se tko sjeca. Jednostavno posao, djeca, nespavanje mlade kroz noc, umor na max.
    Danas sam radila OGTT, druga vrijednost mi je granicna, vrijednosti su 4.8/10.0/3.9 😔. Poslala sam mail gin gdje se pratim privatno, samo mi je kratko odgovorila da do kontrole uradim GUK profil i drzim dijabeticku dijetu.
    Gdje se to radi? U kucnim uvjetima na aparatic ili moram u socijalne gin po uputnicu?
    Ima li jos tko sa gestacijskim dijabetesom? Bas ga nisam sad ocekivala, nisam ga imala zadnje dvije trudnoce, bas me nekako poremetilo, mislila sam prestat radit, malo godisnjeg i 2,3 tj komplikacija pred porodiljni, da se opustim kroz jutro dok su djeca (nadam se) u vrticu i evo to sad.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.