Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    24. Ožujak 2025. 07:26

petrucika

Tinchilina

Megyca

Koliko je lakse cuti da nisi sam u ovim situacijama ❤️
    Tinchilina znaci i kod tebe su bebe aktivne..ja sam svojima dala nadimak, divljakice dvi 🥰 ne daju mi mira i baas ga udaraju posteno. Jesi ti spremna sto se tice stvari i opreme? Ja sam se totalno pogubila u svim popisima i razlicitim savjetima da ni sama vise ne znam sto cu ni odakle krenuti🙄

Baš simpa nadimak ❤️ moji ne divljaju stalno, al kad se miču, baš su konkretni, na van trbuha se sve vidi kako se migolje.
    I meni je pao na pamet pms, al sam brzo tu pomisao odbacila, kao ma nije to moguçe, al baš sam se tako osjeçala zadnjih 2,3 dana.

Imam sve osim one najmanje robice. Ne znam zakaj to odgađam tolko 🫣

Tinchilina za koji dan ti ulazis u 7 mj!! Volim popratit ove nase lentice i kako brojke opasnu rastu a ti si nekako od ovih aktivnijih cura najvise trudna rekla bi!! Iako smo manje vise sve tu negdi ali eto ti ces za koji dan uploviti u 7mjesec🥰🥰

Ajme Petrucika, ne znam kak tebi, al proletilo je u času. Eto i tebe za čas 🥰 al "ciljam", još dva dobra pregleda da budu i onda će biti (nadam se) i nekako psihički lakše jer ću biti 32+. Iako, baš sam jučer čitala na toj grupi s blizancima gdje je žena ispitivala kolko su im bebe bile u inkubatorima i to, i bilo je par mama sa 37+ gdje bi bebe bile dugo u inkubatoru zbog nerazvijenih pluća. Očito nema pravila. Samo da su nam piliçi jaki i da sve bude dobro na kraju.

💙 5/2023

• Tinchilina
    24. Ožujak 2025. 07:28

Da su rodile u 37 tt, jel.

💙 5/2023

• Tinchilina
    24. Ožujak 2025. 07:29

Jel tebi popustio kašalj?

💙 5/2023

AnnieP
    24. Ožujak 2025. 07:54

Pregledi 🤰🏼
    .
    24.03. - Pixi, TejaT
    25.03. - Lolola13, Thumbelina31, Škorpija
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    27.03. - Greta10
    28.03. - Shoko, Petra_aaa, Libo1415, Pukica
    31.03. - Moonchild
    01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31
    02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
    03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI, Piamia
    04.04. - ddm2463, _spring_, Katrin (anomaly)
    07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
    08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
    09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
    10.04. -Emma05
    11.04. - Pandora4, Maria31
    12.04. - MariaI
    14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
    15.04. - Maslačak_13
    16.04. - Zrinkolina
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Pixi i TejaT sretno danas na pregledima. 😊
    .
    Megyca nisam uhvatila datum tvog idućeg pregleda?
    .
    Prošli tjedan s pregleda nam se nisu javile Leptirica_, Matke i Any13 nadam se da je sve dobro prošlo, sigurno ste samo u nekoj gužvi. 😊♥️
    .
    Ugodan tjedan svima. ♥️♥️

🩷 7/2022

AnnieP
    24. Ožujak 2025. 08:23

Elza dobro nam došla, ti si nam pri vrhu s terminom poroda. 😊
    Poznat mi je tvoj nick, jesi bila tu s nama u grupi ili nekoj drugoj?
    .
    Za dude ja mislim da ću uzeti tek toliko da imam onu avent soothie i jednu mam ili nuk. L mi nije imala dudu i nisam je forsirala. Tako ću i sada možda naginjati tome da nema beba dudu, vidjeti ćemo.

🩷 7/2022

AnnieP
    24. Ožujak 2025. 08:26

Da pitam i tu za preporuke neke i savjete. Jučer sam odlučila da u petak idemo u Ljubljanu, to je poklon meni od mene za rođendan koji je idući tjedan. 😄
    Idemo na tri dana, suprug, Lucka i ja. Nismo nikad bili.
    Pa molim vas ako imate preporuke za smještaj, što vidjeti, gdje jesti. Svaki savjet i prijedlog je dobro došao. Hvalaa! 😄😊

🩷 7/2022

lolola13
    24. Ožujak 2025. 08:36

Milice, za komplikacije saljes svojoj podrucnoj jedinici, mozes na mail info@hzzo.hr pitati kome da posaljes. Ako nisi iz zagreba mislim da niti ne saljes na zagrebacki ali evo nisam sigurna. Ja sam dostavila obrazac od poslodavca, doznake i napisala im u tekstu maila svoj IBAN. 
    .
    Sretno svima danas tko ima preglede ili ceka nalaze 🤗
    .
    Ja popodne idem na radionicu o dojenju uzivo, onu besplatnu kaj ima preko doma zdravlja. Javim dojmove 😄

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• greta10
    24. Ožujak 2025. 09:04

Annie ako imas instagram https://www.instagram.com/reel/C7V-0cMszJU/?igsh=NTR1emN3czdxZmF6
    I kad odes na profil ima jos par objava za ljubljanu. 
    Ja bi dodala jos hisa experimentov ali je puno bolja  u Celju.
    Predivna je Ljubljana bas cete uzivati

Curica 6/23 🩷

petrucika
    24. Ožujak 2025. 09:21

Tinchilina

Jel tebi popustio kašalj?

Ej draga hvala sto pitas evo mogu reci hvala Bogu napokn je!! I to tek od jucer popodne nekako!! Jos san ujutro nabadala ko nenormalna sve me zivo jos bolo od tog naprezanja i bas me taj kasalj  dosta ogranicio vidim da mi je ostavio posljedice definitivno ali eto sta je!! Ja imam prijateljicu rodila je blizance u 37 tt !! Pricala san ti na pocetku nazalost njij s jednim plodom od pocetka nije bilo u redu ali je svejedno dogurala do 37 i curica s kojim je sve bilo ok nije morala u inkubator!! Ja mislim da ces ti dogurat daleko dobro ti to podnosis bolje nego ja sto nosim jedno!!tako da virujen da nemas straha😍😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pixi
    24. Ožujak 2025. 09:30

Jutro cure, evo mene s pregleda. Sve je uredu, nije se baš dobro namjestila pa ju doktorica ni nije mogla najbolje izmjeriti. Teška je 770g. Cerviks mi je ostao na 27 i dalje zatvoren, srecom se nije smanjivao.
    Za vrtoglavice misli da mi je do niskog tlaka. Otići ću izvaditi zeljezo. Moze li se neki dodatak zeljeza uzeti na slobodno ako bude u manjku?
    I ovaj tjedan moram OGTT😅
    Sljedeći pregled je 22.4.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.