Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    24. Ožujak 2025. 20:35

cordis00

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, pisala sam skroz na pocetku ako se tko sjeca. Jednostavno posao, djeca, nespavanje mlade kroz noc, umor na max.
    Danas sam radila OGTT, druga vrijednost mi je granicna, vrijednosti su 4.8/10.0/3.9 😔. Poslala sam mail gin gdje se pratim privatno, samo mi je kratko odgovorila da do kontrole uradim GUK profil i drzim dijabeticku dijetu.
    Gdje se to radi? U kucnim uvjetima na aparatic ili moram u socijalne gin po uputnicu?
    Ima li jos tko sa gestacijskim dijabetesom? Bas ga nisam sad ocekivala, nisam ga imala zadnje dvije trudnoce, bas me nekako poremetilo, mislila sam prestat radit, malo godisnjeg i 2,3 tj komplikacija pred porodiljni, da se opustim kroz jutro dok su djeca (nadam se) u vrticu i evo to sad.

Ejj,, nisi nas bas popratila ja sam ta koja sutra ide radit guk profil u bolnicu!!! Inace nikad nisan do sad imala problem sa secerom u trudnoci ovo mi je prvi puta!! Ja idem sutra u bo na 24 sata raditi taj guk profil!! Meni je povisena prva vrijednost dopustena je 5.1 meni je 5.3 ove dr su mi ispod dopusteih vrijednosti!! Ne znam jesan nesto jela sto nisan trebala vecer prije vidit ce mo sutra!! Veceras san pojela jaja, hrenovke, krastavac i mahune!! Pa eto sto Big da sutra!!! Ne opterecuem se puno kako mora biti neka bude prezivit cu!! Isto savjetujem tebi bez stresa obavi to i ponekad ne mozemo utjecati na neke stvari!!🥰sretno🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Piamia
    24. Ožujak 2025. 20:56

Cure mislim da je i mene neka gripa dohvatila. Grlo me boli i pocinju me pluca boljet. Mislim da isla pastile smijemo,sto jos smijemo? Petrucika znam da si nedavno imala gripu, jesu tebe onak malo boljela pluca na udah/izdah

petrucika
    24. Ožujak 2025. 21:41

Piamia

Cure mislim da je i mene neka gripa dohvatila. Grlo me boli i pocinju me pluca boljet. Mislim da isla pastile smijemo,sto jos smijemo? Petrucika znam da si nedavno imala gripu, jesu tebe onak malo boljela pluca na udah/izdah

Jesu jesu bolilo me u plucima ali ja san ti sklona svim tim upalama na bronhije i pluca!! Osjecala san tezinu i bolilo me posli san bas i teze disala kad me uvatio kasalj!!! Smis isa pastile i sve na bazi sljeza a lupocet od 500 dnevno do 8 komada!! Eto to san ti ja sve koristila!!! Za inhalaciju hipertonicnu fiziolosku!! Pij caja toploga sto vise i meda ja san stavljala i bome i na zlicicu jela!! U svakom slucaju kreni ti ranije zalivat cajom da to probas suzbiti!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    24. Ožujak 2025. 21:55

petrucika

cordis00

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, pisala sam skroz na pocetku ako se tko sjeca. Jednostavno posao, djeca, nespavanje mlade kroz noc, umor na max.
    Danas sam radila OGTT, druga vrijednost mi je granicna, vrijednosti su 4.8/10.0/3.9 😔. Poslala sam mail gin gdje se pratim privatno, samo mi je kratko odgovorila da do kontrole uradim GUK profil i drzim dijabeticku dijetu.
    Gdje se to radi? U kucnim uvjetima na aparatic ili moram u socijalne gin po uputnicu?
    Ima li jos tko sa gestacijskim dijabetesom? Bas ga nisam sad ocekivala, nisam ga imala zadnje dvije trudnoce, bas me nekako poremetilo, mislila sam prestat radit, malo godisnjeg i 2,3 tj komplikacija pred porodiljni, da se opustim kroz jutro dok su djeca (nadam se) u vrticu i evo to sad.

Ejj,, nisi nas bas popratila ja sam ta koja sutra ide radit guk profil u bolnicu!!! Inace nikad nisan do sad imala problem sa secerom u trudnoci ovo mi je prvi puta!! Ja idem sutra u bo na 24 sata raditi taj guk profil!! Meni je povisena prva vrijednost dopustena je 5.1 meni je 5.3 ove dr su mi ispod dopusteih vrijednosti!! Ne znam jesan nesto jela sto nisan trebala vecer prije vidit ce mo sutra!! Veceras san pojela jaja, hrenovke, krastavac i mahune!! Pa eto sto Big da sutra!!! Ne opterecuem se puno kako mora biti neka bude prezivit cu!! Isto savjetujem tebi bez stresa obavi to i ponekad ne mozemo utjecati na neke stvari!!🥰sretno🥰

Hvala ti, sretno sutra!

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

RužaFT
    24. Ožujak 2025. 22:00

Sto se dudica tice ja sam opet uzela Aventove. Moji blizanci su ih prihvatili i dudali do korone. Tada smo ih izbacili, a imali su malcice vise od 2.godine. sada smo i za seku uzeli Avent pa cemo i bocice pa cemo vidjeti...
    Kolica imamo cybexova sportski dio i jaje, lagano su se gurala...buduci da zivimo u stanu, vjerojatno cemo ih drzati u autu...

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

RužaFT
    24. Ožujak 2025. 22:26

I ja sam ta dva puta pila antibiotike u mjesec dana, prvi put sam rijesila s antibioticima, nakon mjesec dana opet i tad nije prolazilo bas tako lako...kao da ni nisam popila antibiotike...i vukla sam bas dugo..najgore taj sekret,krv,nemogucnost spavanja, ali sam si s tim bas pomogla prije spavanja i to vrlo brzo je djelovalo...ne znam odakle si Tinchilina?! Ja sam iz Osijeka i narucujem preko jedne zene..nema ih bas puno koje se bave s tim kod nas, barem ih ja ne znam...ali da je kozmetika dobra, je..prirodna,iz Švicarske..ima stvarno svega...cijene nisu bas male, ali ako pomaze nije ti zao dati..
    Na fb stranici u trazilicu ukucas Just kozmetika i priroda 
    Malo si skicnes sto ima svega..

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• Tinchilina
    24. Ožujak 2025. 23:05

Hvala Ružo, bacit ću oko ❤️

💙 5/2023

Thumbelina31
    24. Ožujak 2025. 23:57

lolola13

Inace ja sam danas bila na radionici za dojenje koja je besplatna preko doma zdravlja u zagrebu. Bilo je bas super i korisno, puno je bolje nego ono sto se cuje online na trudnickom tecaju. Bilo nas je malo tako da je svaka mogla bez problema pitati sve i odma je nekako opustenija atmosfera. Vjezbale smo i polozaje za dojenje i podizanje bebe sa lutkama, to je isto bilo ful ful korisno. I zena koja je vodila tecaj je jako draga i ugodna i evo nemam niti jednu zamjerku! 😄😄

Gdje se prijavi za radionicu? Gdje se održava i može li i partner na radionicu? Hvalaa unaprijed! :) 

Piamia
    25. Ožujak 2025. 02:20

petrucika

Piamia

Jesu jesu bolilo me u plucima ali ja san ti sklona svim tim upalama na bronhije i pluca!! Osjecala san tezinu i bolilo me posli san bas i teze disala kad me uvatio kasalj!!! Smis isa pastile i sve na bazi sljeza a lupocet od 500 dnevno do 8 komada!! Eto to san ti ja sve koristila!!! Za inhalaciju hipertonicnu fiziolosku!! Pij caja toploga sto vise i meda ja san stavljala i bome i na zlicicu jela!! U svakom slucaju kreni ti ranije zalivat cajom da to probas suzbiti!!

Hvala puno! Sretno sutra🙏🏽

lolola13
    25. Ožujak 2025. 07:41

Thumbelina31

Gdje se prijavi za radionicu? Gdje se održava i može li i partner na radionicu? Hvalaa unaprijed! :)

Prijavis se preko obrasca na ovoj stranici https://dzz-centar.hr/savjetovalista/savjetovaliste-za-poticanje-rasta-i-razvoja-zdravog-djeteta/.
    .
    Ima i radionica baby handling i baby wearing, na te idem s muzem u 4. i 5.mj. Ova za dojenje je samo za zene 🤗 Ova je bila u Domu zdravlja Siget, jos jedna ce biti tamo a treća u Domu zdravlja centar u Runjaninovoj. Kada se prijavis jako brzo posalju mail s par termina i pitaju koji odgovara i da li dolazi partner 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.