Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megyca
    23. Ožujak 2025. 21:17

Koliko je lakse cuti da nisi sam u ovim situacijama ❤️
    Tinchilina znaci i kod tebe su bebe aktivne..ja sam svojima dala nadimak, divljakice dvi 🥰 ne daju mi mira i baas ga udaraju posteno. Jesi ti spremna sto se tice stvari i opreme? Ja sam se totalno pogubila u svim popisima i razlicitim savjetima da ni sama vise ne znam sto cu ni odakle krenuti🙄

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

lolola13
    23. Ožujak 2025. 21:55

Ja ne pijem nista niti sam pila ali kroz prosli tjedan sam imala malo down perioda i nisam bas htjrla druziti se niti imala puno volje za ista. Sad sam vec dobro od petka cini mi se. Ja to zovem trudnicki pms jer mi bas dolazi svaki mjesec par dana kad je puni mjesec 😂 Svaki put me uhvati ili nervoza i svadanje ili depra i zabrinutost... plus prezderavanje slatkim 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    23. Ožujak 2025. 22:07

Ja sad vas citam i jedino sto zapravo kod tebe mogu primjetit je od pocetka trudnoce nemam volje za nekim druzenjem drustvom opcenito iance san drustvena i ima dosta sirok krug ljudi ali od kako sam trudna bas volim biti kuci i sama i nije mi dojadila kuca i taj nacin zivita nedrustven!! Neznam eto jel to dufaston kriv ili pak hormoni🧐

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika

petrucika

Ja sad vas citam i jedino sto zapravo kod tebe mogu primjetit je od pocetka trudnoce nemam volje za nekim druzenjem drustvom opcenito iance san drustvena i ima dosta sirok krug ljudi ali od kako sam trudna bas volim biti kuci i sama i nije mi dojadila kuca i taj nacin zivita nedrustven!! Neznam eto jel to dufaston kriv ili pak hormoni🧐

Sebe

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pixi

Megyca ja ne pijem progesterone, ali evo i mene je jučer uhvatila nervoza i plakanje. Razlog je bio što su moji daleko😂. Ali isto ima dana kad zelim samo biti sama. Srecom partner je pun razumijevanja. Inače baš sam do sada bila ful opuštena i dobre volje kroz trudnoću.
    Dobro je znati da nismo jedine 😁

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Megyca
    23. Ožujak 2025. 22:44

Bome cure moje po ovome ja zakljucujem da na forumu zadnjih dana vlada trudnicki pms😂 salim se ali lolola vidis mogla bi biti u pravu, bas prije razmisljam kako se zadnjih dana i ocajno hranim tako da ima istine u tome

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Tinchilina
    23. Ožujak 2025. 23:24

Megyca

Tinchilina znaci i kod tebe su bebe aktivne..ja sam svojima dala nadimak, divljakice dvi 🥰 ne daju mi mira i baas ga udaraju posteno. Jesi ti spremna sto se tice stvari i opreme? Ja sam se totalno pogubila u svim popisima i razlicitim savjetima da ni sama vise ne znam sto cu ni odakle krenuti🙄

Baš simpa nadimak ❤️ moji ne divljaju stalno, al kad se miču, baš su konkretni, na van trbuha se sve vidi kako se migolje. 
    I meni je pao na pamet pms, al sam brzo tu pomisao odbacila, kao ma nije to moguçe, al baš sam se tako osjeçala zadnjih 2,3 dana.

Imam sve osim one najmanje robice. Ne znam zakaj to odgađam tolko 🫣

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

petrucika
    23. Ožujak 2025. 23:43

Tinchilina

Megyca

Baš simpa nadimak ❤️ moji ne divljaju stalno, al kad se miču, baš su konkretni, na van trbuha se sve vidi kako se migolje.
    I meni je pao na pamet pms, al sam brzo tu pomisao odbacila, kao ma nije to moguçe, al baš sam se tako osjeçala zadnjih 2,3 dana.

Imam sve osim one najmanje robice. Ne znam zakaj to odgađam tolko 🫣

Tinchilina za koji dan ti ulazis u 7 mj!! Volim popratit ove nase lentice i kako brojke opasnu rastu a ti si nekako od ovih aktivnijih cura najvise trudna rekla bi!! Iako smo manje vise sve tu negdi ali eto ti ces za koji dan uploviti u 7mjesec🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Milica24
    23. Ožujak 2025. 23:57

Koliko mi je lakse kad udjem na ovaj forum pa vidim da nisam jedina 🤍 ja danas pojela sve sto mi palo pod ruku, citavu sirnicu/pincu kako se vec naziva, dvije milke, pola struce kruha sa svim i svacim uz njega, coca cole... bas sam se lose osjecala ali eto ocito su takvi dani 😂
    .
    Ja imam pitanje opet vezano za komplikacije, mislim da nije nitko pisao do sad tocno mail na koji saljemo? Neki dan sam zvala na hzzo i bas je bila neugodna zenska koja mi se javila pa nisam dobila konkretne info. S obzirom da nisam u Zg moram sve dostavit mailom, pa sam pitala neugodnu zenskicu koji su sve dokumenti i na koji mail da posaljem (jer mi je ona rekla da mogu dostaviti mailom) pa mi je rekla - nadjite si na netu. I poklopila 😂 ja se na onim njihovim stranicama pretesko snalazim nekako pa mi je sigurnije vas pitati.
     Dakle kad otvaram komplikacije trebam dostaviti 
    1.presliku tekuceg racuna na koji ce ici isplata,
    2. potvrdu od poslodavca za onih 6 zadnjih isplacenih placa i 
    3. doznaku?

Jel ima jos nesto?
    I sve saljem na koji tocno mail ako neka ima spremljeno koja je vec slala? 

baby boy 🤎🐻

Libo1415
    24. Ožujak 2025. 06:02

Jutro cure. Evo ja već budna. Danas mi muž nosi urinokulturu jer imam povišene lekukocite u urinu pa da vidimo jer bakterija...što se tiče raspoloženja, kako mi moji kažu, ja sam kako vjetar puhne, stalno mi nešto smeta, i znam da sam u krivu al prvo se bezveze moram svađati jer eto...tako mi dođe...jadan moj muž samnom...ja definitivno mislim da je to od stalnog lezanja pa me sad još više lupa...🤦‍♀️
    Milica24 moraš ispuniti i zahtjev za komplikacije i poslati, a mail na koji ja šaljem je: [email=pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr]pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr[/email] 
    Sretno svima danas ako imate preglede 🤞 i da nam svima ovaj tjedan bude dobar. Ja čekam petak da vidim situaciju 🤞🍀🙏

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.