Ja sam trenutno u 23 tj..i zadnjih par dana sam primjetila da kad duže stojim tipa za skuhati ručak počinju mi trnci u nogama/potkoljenicama. Imam i lagani otisak od čarapa. Jeli tako rano krene to nakupljanje vode? Kako je kod vas?
Trebam li natrag na Aspirin?🫣..imam osjećaj da mi je cirkulacija u nogama/maternici koma...neznam mozda mi je samo takav glupi feeling.
Ugodna Nedjelja svima😊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sad me Ema sjetila s ovim otiskom carapa, meni se u prvoj stopalo povecalo za broj i pol. I vratilo se na staro na staro nakon jedno 6-7 mjeseci od poroda al da nakupljanje vode i “lijeganje” stopala od tezine je real thing😂. Ne bude to svima al da vas ne iznenadi. Jos sam za izlazak iz bolnice pripremila balerinke za sliku. Jedva sam slape navukla a ne balerinke🙈😆
Curica 6/23 🩷
Cure ja sutra opet imam jesti do 18h nezz sto da jedem za tu veceru a da ne pojedem krivo jer u utorak iden na guk profil u bo!! Moze savjeti sto ste vi jele!! Prosli outa san zibene mliko bananu jogurt i kruh!! Ne znam jel nesto od toga imalo utjecaja na povisenu vrijednost 5.3 ovu prvu nataste?? Dr dvi su bile ok!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure pozdrav, vidim da se objavia popis za buduce mame i bebe i neopisivo vam hvala na tome. Ja imam termin u 7 mjesec i dala sam se vec u trazenje krevetica i kolica. Mozete li mi preporuciti koja kolica da gledam, koja su najbolja? Totalno sam neiskusna, svaki savjet je dobrodosao.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure ja sutra opet imam jesti do 18h nezz sto da jedem za tu veceru a da ne pojedem krivo jer u utorak iden na guk profil u bo!! Moze savjeti sto ste vi jele!! Prosli outa san zibene mliko bananu jogurt i kruh!! Ne znam jel nesto od toga imalo utjecaja na povisenu vrijednost 5.3 ovu prvu nataste?? Dr dvi su bile ok!!
Ja bih rekla možda neko povrće i meso ili riba, bez kruha, tu ne bi trebalo biti puno šećera
Petrucika, ja sam jela zobene s običnim jogurtom i bademima. Bio mi je prvi šećer 4. Mislim da bi trebala za večeru izbjegavati ugljikohidrate i voće općenito.
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Ok onda cu zobene i jogurt jel bi mogla jaja bar kuhana??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika mozda da sutra nazoves i pitas njih za misljenje oko vecere? Nekako mi je logicno da jedes sto inace jedes za veceru kako bi se vidio pravi rezultat🤷♀️
Curica 6/23 🩷
Možeš jaja sigurno. Ja ni inače ne jedem voće, tijesto, kruh ni takve stvari za večeru osim nekad u iznimnim situacijama.
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Ok onda cu zobene i jogurt jel bi mogla jaja bar kuhana??
Zobene su isto UH. Jaja protein i masnoće. Ali kao što ti je Greta rekla cilj je da se pokažu realni rezultati pa pojedi što inače jedeš. Zapravo ja mislim ako se i treba pojaviti gest.dijabetes da je to neovisno o tome što jedemo to je jednostavno takva trudnoća. Da, s hranom se situacija može popraviti ali ako se nesto treba pojaviti tipa tog šećera doći će neovisno o našem "paženju". Nek me ispravi netko ako misli da griješim ali nekako sam to zaključila na temelju masu iskustava žena što pišu po grupama.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji