Spring meni su super tetrice od Ethereal, pisale su i druge cure za to, a dobre su mi i iz Mullera baš njihove, bude ih po tri u paketu i super su 🙂
Next to me isplati li se? Nisam s prvim imala, al sad bih možda stavila uz krevet da si malo olakšam život. Gledala Chicco na Amazonu, ali sam i u Lesnini vidjela neki baš zgodan. Kakva su iskustva?
Čestitam svima na pregledima i pravim štrucama. Nećemo se ni okrenuti i evo ljeta i naših bebica ☺️
Ja ga isto proucavam taj krevetic ne iz Lesnine jer mi se cini dosta ipak ja def vise necu radat pa mi puno da dajem ako sam dobro vidila 150e ali san vidila za 100e isto jako lipo i cvrst djeluje!! I bas proucavam jer ovaj mj sam odlucila uzet i komodu sa sest oadica veliku i prematalicu to san u Ikee snimila!! Pa se mislim bi li jos taj krevetic!! Je da bi to bila orava kupnja ovaj mj ali opet moram vagnut!!!to je ono kad primas komplikacije 560e pa odu ca prije nego su i stigle🤣🤣
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika, super ti ti hendlaš sa tim parama, ja evo potrošim samo na vitamine preko 100 e mj, a kamoli još sve drugo. Bas si mislim kako çe nam ogroman financijski "teret" jednog dana bit tu djecu hranit hahahaahah, a i vas je doma puno, tako da ti super ide.
Prijavljujem nove izazove, počela sam si redovno otvarat vrata u trbuh 😅🫣 zapne mi skoro svaki put, i nije mi bas milo. Nije da sad otvorim svom snagom al opet me onako zateče. Čak sam i sa vratima od auta zapela za njega. Morat ću nekako sad promijeniti način otvaranja vrata 🤷♀️ Gleda mene sinoć suprug, bila sam navečer u uskom topiću i preko trenirka koju više ne mogu zakopčati i kaže da misli da sa malim nisam ni pred porod imala takav trbuh 🙈🙄😭 a mislim da nisam dobila previše kila, sve mi je u trbuhu i cicama koje su isto oooogrooomne. I inače sam obdarenija, al sad je to zastrašujuće 🤣
💙 5/2023
Meni su isto od ethereala tetrice divne, ulovila sam ih skupa s vrecom za spavanje na jednom sajmu beba na popustu. I od nexta su jako kvalitetne, tamo sam uzela obicne bijele, tri u paketu
Tinchilina kuzim te za trbuh, ja sam si zadnjih dana baš ooogromna. Sigurno sam veca nego u prvoj trudnoci, a ti bar imas blizance kao opravdanje 😄 pocinje mi lagano faliti nositi obicne traperice i spavati na trbuhu, a znam da ce mi kad rodim faliti trbuh. Nikad zadovoljna 😅
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Tinchilina ja sam počela udarati u vrata i ćoškove trbuhom, haha kud prije.
Moram si naći slike da usporedim trbuh sad u ovim tjednima iz prve trudnoće i ove. 😄
Meni najviše fali spavanje na trbuhuuu. 🙁
🩷 7/2022
Petrucika, super ti ti hendlaš sa tim parama, ja evo potrošim samo na vitamine preko 100 e mj, a kamoli još sve drugo. Bas si mislim kako çe nam ogroman financijski "teret" jednog dana bit tu djecu hranit hahahaahah, a i vas je doma puno, tako da ti super ide.
Prijavljujem nove izazove, počela sam si redovno otvarat vrata u trbuh 😅🫣 zapne mi skoro svaki put, i nije mi bas milo. Nije da sad otvorim svom snagom al opet me onako zateče. Čak sam i sa vratima od auta zapela za njega. Morat ću nekako sad promijeniti način otvaranja vrata 🤷♀️ Gleda mene sinoć suprug, bila sam navečer u uskom topiću i preko trenirka koju više ne mogu zakopčati i kaže da misli da sa malim nisam ni pred porod imala takav trbuh 🙈🙄😭 a mislim da nisam dobila previše kila, sve mi je u trbuhu i cicama koje su isto oooogrooomne. I inače sam obdarenija, al sad je to zastrašujuće 🤣
I ja imam puno izdataka na vitamine samo rodiakal dvi kutije svaki misec jer ja pijem po dvi plus prenatali plus laktogin to je ono bas bas sto moram to mi je 70e bez oces neces!!tako da nista mi ne spominii i nista mi ne govori!! I ja sam samu sebe jutros vratima od kuhinjskog elementa fino zakacila u drob🤣kriva procjena😅
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hahaahahaha žene drage, baš ste mi prirasle sve srcu, i znate mi skroz uljepšat dan ❤️
💙 5/2023
Joj jos ne zapinjem s trbuhom ali sam bome ko stara bakica 🤣 Usporena, skripe mi kosti kad god se namjestam i ispustam uzdahe kad se ustajem, sjedam, idem lec, ... 😂 grozno.
.
A spavanje na trbuhu mi ne spominjite 😭😭 Fali mi to jako
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Super, baš ću ih odmah pogledati, a i naručiti kad me krenulo.
.
Mi smo uzeli snuzpod4, to je next to me, na 30% je sad. Sestra ga je imala i baš mi se čini dobar pa smo iskoristili popust.
.
Ja ne zapinjem trbuhom, ali se teško preokrećem s boka na bok 😅. Nekad se znam probuditi da sam djelomično na trbuhu, onako sa savijenom nogom, i to me uvijek baš uplaši da nisam prestiskala bebu 🥺.
.
Imate li iskustva vi ili netko od vaših s tim roskastim iscjetkom, sluzi pomijesanom s krvi, kapilarom ili ne znam kako bih to nazvala. Izluđuje me to... Ne mogu se opustiti...Rekao mi je doktor da ćemo ipak napraviti briseve, ali da vjeruje da je sve ok jer sam ih radila ljetos i da je sve drugo ok, da je možda to kod mene jednostavno tako, a meni to uopće nije jednostavno niti mi se čini normalno.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Danas sam bila na sajmu pa imam nekoliko pitanja / nedoumica:
1. kakva su vaša iskustva s izdajalicama, treba li mi odmah u rodilištu? Koju preporučate? Konkretno sam danas gledala spectru.
2. Treba li mi sterilizator?
Voljela bih dojiti.
3. U čemu spavaju ljetne bebe - pokrivate li ih tankom dekicom ili bolje vreća za spavanje?
Želim biti racionalna i ne trošiti novce bezveze na nešto što mi neće trebati.
Mislim da ti ni ne daju da imaš svoju izdajalicu u rodilištu. Ja sam za spectru citala najbolje recenzije, a zatim za medelu pa avent. Ja doduse imam tommee tippee elektricnu i okej je. Ako imas priliku probaj unajmiti u ljekarni ili od proizvodaca (netko od cura je pisao da se spectra moze tako) pa vidi koja ti najvise odgovara jer je individualno.
Ne treba ti sterilizator, moze se sve pranjem i prokuhavanjem. Pogotovo ako ces samo dojiti nema smisla da sada uzimas. Uvijek ga mozes naknadno kupiti
Ja sam definitivno za vrecu uvijek ispred dekice, imas one ljetne od 0.5 TOG-a. A za one najtoplije dane ce ti vjerojatno bodi/pidzamica biti dovoljni
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji