Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    17. Ožujak 2025. 09:25

Cure koje su radile ogtt ja imam u petak imam i kks i jetrene enzime i urin i zeljezo i uz sve to ogtt!!! Da se prisjetim gradiva a to je dan prije kad ste imale zadnji obrok?? Do kad ste uzimale vodu taj dan prije?? Eto moze par info da se znam pripremit bas mi je psihoza sad to sto necu mic jest toliko bit nataste i tamo cupit toliko vremena!!! Samo da to odradim osjecat cu se kao da san presla jednu vecu razinu!! Cure koje imaju pregled sretno!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Olivia888
    17. Ožujak 2025. 09:55

petrucika

Cure koje su radile ogtt ja imam u petak imam i kks i jetrene enzime i urin i zeljezo i uz sve to ogtt!!! Da se prisjetim gradiva a to je dan prije kad ste imale zadnji obrok?? Do kad ste uzimale vodu taj dan prije?? Eto moze par info da se znam pripremit bas mi je psihoza sad to sto necu mic jest toliko bit nataste i tamo cupit toliko vremena!!! Samo da to odradim osjecat cu se kao da san presla jednu vecu razinu!! Cure koje imaju pregled sretno!!

Ja sam dan prije jela do 18,30h, a vodu sam pila skroz, i to jutro. Cak su mi i tamo dali malo vode kad mi je pozlilo, samo su rekli u jako malim gutljajima jer zna pogorsati mucninu ako bude u vecim kolicinama. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Tinchilina
    17. Ožujak 2025. 10:44

Ja nisam nešto previse pripazila. Normalno taj dan jela i palačinke s lino ladom itd, a navečer sam vecerala u 19, i još sam kasnije grickala mrkvicu 🤣 kao računala sam da ona fakat ne bi trebala radit neki problem, a tražilo me nešto da gricnem tako oko 21. S tim da sam ja išla vadit krv u 9 ujutro, pa uzmi i to u obzir. Mislim da je važno da treba proć 12 sati od posljednjeg obroka. 

Sretno! Al ako gušterača to ne može odraditi, to je zbog  posteljice i nema veze s tvojom prehranom, pa bolje da se to detektira ako ima kakvih problema. 

💙 5/2023

petrucika
    17. Ožujak 2025. 11:00

Ja san narucena da dodem do 7:15 i ka rekli su navecer zadnjibobrik do 18h a meni ono muka od pomisli ka moli samo tu vecer i plus to jutro!! Bas mi je stres to svaki puta neice 🤣 ali moram znaci vide cu smit po malo i iza 18h !! Ok zaboravila san ja kako san ja to radila prije 6godina iskreno!! Ali samo pamtim svaki puta istu patnju s tim da ne smim isti🤣jos mi je dan orije ogtt bas onako naporin ujutro imam uzv vena imam fizijatru pop imam malog vidit na psihotest za skolu i necu moc nesto taj dan ni jest i cili cu bit u pogonu i onda jos jeta iza 18h muku moja al dobro nadam se bar dobrim nalazima i ovi jetreni me zanimaju zadnji par dana cure moje cese drob koma i to doli nisko di imam stare strije pretpostavljam da koza puca dalje da nije kolestaza🤣🤪ono samo na tom jednom mustu cese pecka mazem uljimama kremama ali daba al eto cari trudnoce🤪🤪

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    17. Ožujak 2025. 11:03

Zene skuzajte ja san nadrobila svega ni ja ne razumim sto san napisala ali toliko toga san tila na kraju sad kad citam dobro reko ako i budu razumile ista🤣bas san van sva nekako i u glavi zbrckana pa mi ne kojte zamirit ako nista zanemarite moj post ako ga ne mozete desifrirat🤣🤣🤣ali znaci samo cu upitat vode koliko vidim mogu i iza 18h ?? Imam i urin taj dan nosit i to mi je muka jer ja idem u vc par puta nocu!! Za mene ce to bit trska psihoza dan prije🤪

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    17. Ožujak 2025. 11:19

Naporan je taj ogtt, razumijemo te skroz 😁 Ja nisam jela dan prije nakon 19, osim jogurta koji sam jos morala prije spavanja jer bi mi pozlilo od gladi 🙈 Vodu sam pila normalno vecer prije a ujutro nisam bas onako velike kolicine kako bi inace nego tek toliko da nisam bas jako zedna. Par dana prije sam pazila ali vise u smislu da ne jedem bas najtezu hranu i ne prezderavam se sa slatkim jer mi se jednom desilo da mi je zbog przenih lignji vecer prije vadenja krvi bila skroz losa krvna slika, pa od tad ipak mrvicu pripazim 😂 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    17. Ožujak 2025. 11:56

Ok hvala cure!! Jos da upitam ja slatko ne jedem ja sam to sebi izbacila ima dva mj dopustim si samo sladoled i pogacu i to kad gid me uhvati zelja!! Vjerujem da to nece imat utjecaj moje ne ice slatkisa da mi sad to bude nesto full nisko jer sam izbacila slatkise znaci ne jedem ih??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

RužaFT
    17. Ožujak 2025. 12:11

Evo i mene da vas pozdravim...
    Meni je mali cijeli prosli tjedan imao virozu, tj.bakteriju. U petak su muz i mali isli na zarazni, tamo je dobio antibiotik, nakon 6 dana dijete, bolova, grceva i proljeva. Siroti se napatio. Danas zove njegova pedijatrica, dobila je nalaz kaze da trebamo 5 dana sumameda, a na zaraznom rekli tabletu po pola, navecer i ujutro 🙄
    S obzirom na navedene tegobe, ja nisam isla vaditi ogtt prosli tjedan, ici cu sutra. Isto mi je problem biti toliko dugo nataste, bude mi muka i slabo....
    Sto se tice udaraca bebe, nekad ju super osjecam i udara jako cijeli dan, a nekad jako slabo i malo da sam se zabrinula pa si provjerim sa watcherom.. ne znam zasto to bude tako, dal se ona drugacije okrene pa ne osjecam bas udarce ili sto..?!

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

AnnieP
    17. Ožujak 2025. 13:40

Cure koje ono čajeve u trudnoći ne smijemo nikako piti? A koji čaj možemo tipa šalicu dnevno?

🩷 7/2022

RužaFT
    17. Ožujak 2025. 13:44

AnnieP

Cure koje ono čajeve u trudnoći ne smijemo nikako piti? A koji čaj možemo tipa šalicu dnevno?

Koliko znam mozemo piti mentu i kamilicu. Popijem i ja povremeno salicu caja.

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.