Oho Mommy, čstitam na naprednoj bebici ❤️ žao mi je da nas nije zakačilo povećanje komplikacija, pogotovo jer je veçina računala s tim, al kaj ćeš. Ja ću nekako uspijet sa godišnjim izvuć skoro do tih 45 dana, falit će mi nekih 10-ak dana.
Lolola, hvala na podršci za moje planove 🤣😘 jesu ti se malo slegli dojmovi oko infornacija vezano uz porod?
E vidis tako i ja s godisnjim skoro do porodiljnog, falit ce mi nesto manje od 2 tjedna... Ali ok i to cu probavit, bas sam se nadala izbjec otvaranje komplikacija al kaj ces kad zivot ima druge planove 😂
.
Malo su mi se smirili dojmovi za porod, odnosno malo sam si poslozila ocekivanja. Poslala sam taj mail sa par meni bitnih pitanja na vinogradsku i sv duh pa se nadam da ce mi mozda nekada i odgovoriti, a to ce mi onda i pomoci pri odabiru. Razmisljam cak i da odem roditi u Zabok, samo ne znam jel mjesto rođenja bebi nesto predstavlja u zivotu? U smislu dal gubi neka prava od grada zagreba ako je rodena u zaboku? 🤔 Moram to prouciti jos sve.

Cure super da su svima pregledi dobro prosli!
.
Libo samo nek se sav drzi a ti ces prezivjet i mirovanje i nek je svo zlo u tome 💪💪
.
Emma moja beba je na pregledu kad sam bila 20+2 imala 359g i receno je da je veca za nekih tjedan dana i da si racunam vjerojatno raniji porod od termina. To je bilo kad sam isla privatno a moj ginic kad sam bila 22+1 nije nis napisao za tezinu. Samo da je beba po mjerama za 23tt

Cure, pridržujem se ovom "južina" raspoloženju. I ja zadnja dva dana samo ležim, spavam glava me boli, baš sam nikakva...
Emma, meni je sa 21+4 beba bila 464 g.

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Kolike su vama bebice bile veličine u 21tt ako se sjećate? Ja sam jučer bila na pregledu i procjenjeno je da ima 390 gr i 20-21 cm.
Moja je sa 19+1 bila oko 270g, a 23+5 583g.
Manja mi je za par dana curka, tako je i L bila ali ništa za zabrinuti se. Normalno je lijepo rasla, nije bilo zastoja. Rodila sam ju s 3030g, rekli su da je to po onim njihovim centilima normalno.
Sad za ovu curku doktorica je isto rekla da će biti manja kao seka.
Meni je i uvijek ovulacija bila kasnija, genetski smo brat i ja sitniji zato se nikad ne brinem oko toga.
Mislim da ne trebaš ni ti brinuti, niti se opterećivati veličinom bebe i što piše.

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Pregledi🤰🏼
.
15.03. - Melody, MariaI
17.03. - Ana0310, Mom_stera, Katrin
19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_, Danos
20.03. - Matke, Megyca, Piamia
21.03. - AnnaR, Any13
22.03. - Thumbelina31
24.03. - Pixi, TejaT
25.03. - Lolola13
26.03. - Zrinkolina(anomaly)
27.03. - Greta10
28.03. - Shoko, Petra_aaa, Emi25, Libo1415
31.03. - Moonchild
02.04. - RužaFT, Ania
03.04. - AnnieP, Tinchilina
04.04. - ddm2463, _spring_
07.04. - Tonkica1509
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika
09.04.- Mommy735, Lunolina
10.04. -Emma05
11.04. - Pandora4, Maria31
16.04. - Zrinkolina
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Imamo i danas pregleda, Melody i MariaI sretno danas. 😊
.
Ovaj tjedan nam se s pregleda nije javila Milica24. Nadam se da je sve dobro prošlo.

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Žene, ima li nekakav jednostavan način da dođem do ovih stranica? Nisam se do sada služila forumom pa ne znam kako da dođem, a da ne idem ručno broj po broj.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293

U linku zamijenis broj stranice
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2025-97744?page=285
Ovo je sad za stranu 285

6/23 🩷
Nismo dugo o shoppingu 😅. Mi smo na sajmu riješili krevetić, kolica i jaje. Sve velike stvari... 20,30% popusta nije loše na te iznose. Ima još vremena, ali kako se kod mene ne smiruje taj roskasti iscjedak iako me i dalje svi uvjeravaju da je sve u redu, razmišljam da bih mogla i ranije roditi, nikad se ne zna... Pa bolje biti spreman.
.
Imate li neke tetra pelene koje preporučujete i gdje ste kupovale?
.
Meni je malo bolje stanje s glavoboljom danas i energijom, ali još uvijek me boli. Jučer sam popila i lupocet, baš me mučilo...
Nadam se da su vama bolji dani.

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Spring meni su super tetrice od Ethereal, pisale su i druge cure za to, a dobre su mi i iz Mullera baš njihove, bude ih po tri u paketu i super su 🙂
Next to me isplati li se? Nisam s prvim imala, al sad bih možda stavila uz krevet da si malo olakšam život. Gledala Chicco na Amazonu, ali sam i u Lesnini vidjela neki baš zgodan. Kakva su iskustva?
Čestitam svima na pregledima i pravim štrucama. Nećemo se ni okrenuti i evo ljeta i naših bebica ☺️

Spring meni su super tetrice od Ethereal, pisale su i druge cure za to, a dobre su mi i iz Mullera baš njihove, bude ih po tri u paketu i super su 🙂
Next to me isplati li se? Nisam s prvim imala, al sad bih možda stavila uz krevet da si malo olakšam život. Gledala Chicco na Amazonu, ali sam i u Lesnini vidjela neki baš zgodan. Kakva su iskustva?
Čestitam svima na pregledima i pravim štrucama. Nećemo se ni okrenuti i evo ljeta i naših bebica ☺️
Ja ga isto proucavam taj krevetic ne iz Lesnine jer mi se cini dosta ipak ja def vise necu radat pa mi puno da dajem ako sam dobro vidila 150e ali san vidila za 100e isto jako lipo i cvrst djeluje!! I bas proucavam jer ovaj mj sam odlucila uzet i komodu sa sest oadica veliku i prematalicu to san u Ikee snimila!! Pa se mislim bi li jos taj krevetic!! Je da bi to bila orava kupnja ovaj mj ali opet moram vagnut!!!to je ono kad primas komplikacije 560e pa odu ca prije nego su i stigle🤣🤣

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji