Ajme hvala cure na podršci i savjetima, divne ste sve do jedne i od srca Vam želim uredne trudnoće i da sve bude kako treba ❤️
Recite mi aspirin ( cure koje uzimate, koju dozu trošite i kad ga pijete( ujutro, navečer)?
Lolola13 svakako mi se sviđa taj pristup i dapače otvorena sam za bilo koju vrsta pomoći, imaš možda neku preporuku po tom pitanju?
I naravno čestitke curkama na super pregledima 😍😍
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵
Ajme hvala cure na podršci i savjetima, divne ste sve do jedne i od srca Vam želim uredne trudnoće i da sve bude kako treba ❤️
Recite mi aspirin ( cure koje uzimate, koju dozu trošite i kad ga pijete( ujutro, navečer)?
Lolola13svakako mi se sviđa taj pristup i dapače otvorena sam za bilo koju vrsta pomoći, imaš možda neku preporuku po tom pitanju?
Ja ga pijem iza ručka, po jednu tabletu.
Petrucika drago mi je zbog dobrog pregleda 🥰
Cure sa iskustvom, šta mislite o krevetiću Cutie cloud 3u1? Isplati li se uzeti? I ostali savjeti,

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pobjegla mi poruka.
Ako ne Cutie cloud 3u1, može preporuke i za ostale krevetiće, mogu biti taj oblik ili onaj standardni.
Neću još kupovati, ali volim istraziti pomalo.

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Lolola13svakako mi se sviđa taj pristup i dapače otvorena sam za bilo koju vrsta pomoći, imaš možda neku preporuku po tom pitanju?
Ja pijem aspirin protect (aspirin 100mg) navečer prije spavanja.
Nella2909 dobro nam dosla jos jedna trudnica s blizancima u timu🥰🥰🥰 ja ti pijem Andol 100 pro jedan dnevno uz rucak, isto jos od ivf-a i nastavit cu ga piti skoro do kraja trudnoce.
Petrucika drago mi je da ti je dobro prosao pregled ❤️
A di nam je Lunolina? 🥰
Ja sam danas bas koma cijelu noc mi je bila mucnina i evo i sad, valjda zbog ovog vremena groznog u Zd je teska juzina 😥

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Imam ti kontakt od 2 terapeutice u zagrebu. Kod jedne sam isla prije par godina ali je ostala trudna pa sam se prebacila kod druge 🤗 Prva radi i online (ili je barem prije), a druga samo uzivo. Obje su mi super ali ne znam dal je ok ovdje pisati? Jel ima na forumu opcija privatne poruke? 🙈
.
Petrucika cestitam na dobrom pregledu! Drago mi je da je sve super 🥰

Nella2909 dobro nam dosla jos jedna trudnica s blizancima u timu🥰🥰🥰 ja ti pijem Andol 100 pro jedan dnevno uz rucak, isto jos od ivf-a i nastavit cu ga piti skoro do kraja trudnoce.
Petrucika drago mi je da ti je dobro prosao pregled ❤️
A di nam je Lunolina? 🥰
Ja sam danas bas koma cijelu noc mi je bila mucnina i evo i sad, valjda zbog ovog vremena groznog u Zd je teska juzina 😥
Takvu noc sam imala bas prije par dana, ja isto mislim da je do vremena i tko zna kojih jos faktora. I samo mi je tu noc bilo tako jako grozno, sada mi vec par dana ide na bolje s mucninama. Nadam se da ce tako i tebi 🤞

Imam ti kontakt od 2 terapeutice u zagrebu. Kod jedne sam isla prije par godina ali je ostala trudna pa sam se prebacila kod druge 🤗 Prva radi i online (ili je barem prije), a druga samo uzivo.Obje su mi super ali ne znam dal je ok ovdje pisati? Jel ima na forumu opcija privatne poruke? 🙈
.
Petrucika cestitam na dobrom pregledu! Drago mi je da je sve super 🥰
Odlično, ajd mi pošalji na mail stavit cu ga u potpis pa kasnije obrisati, mislim da to tak tu funkcionira 🙈☺️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵
Dobrodosla Nella, želim ti puno sreće i da jedini stres u ovoj trudnoći bude visoki tlak zbog anksioznksti pred pregled. Źene drage, divim vam se koliko ste hrabre i snažne. Zagrljaj za sve mame borilice 🫂❤️❤️❤️
Čestitam i ostalim curama na urednim pregledima 🥳 imamo već prave smotuljke sa ozbiljnom gramažom, samo neka rastu i lupkaju nas veselo ❤️
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Čestitke svima na dobrim pregledima.
Nella dobro nam došla.
Mi smo u srijedu obavile pregled, 28tt, beba je na oko 1416g, uglavnom je po mjerama naprednija za tjedan dana. Sve je ok, danas mi je bio zadnji radni dan, mjesec dana komplikacija prije onih 45 dana do poroda. Sljedeći pregled je 9.3. 😊
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Baby girl 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji