Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    16. Ožujak 2025. 21:49

Nisan te pitala jel tebe bolilo doli po dribu od toga kaslja?? Mislim mene ovako malo bolucka i to bas desno ko da me ligamenti bole od tog naprezanja vise me boli cak ko da pece je kad se idem nakasljat😕

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• keksolina
    16. Ožujak 2025. 22:04

Eee tocno tako ti je i meni bilo, za vrijeme gripe nista i onda je krenulo. E da meni ti je vecinom bio suhi kasalj, nekad mokri ali rijetko. Isto tako mi nije curio nos, a na kraju se sve slilo u pluca svejedno, bas mi je doktorica rekla da mi cuje slajm na plucima, a kako se to slilo sve, a nije bilo u sinusima ne znam evo. Zato si mislim da sam mozda i ja trebala vise ispirati.
    Jee tako ti je i mene bolilo, pogotovo kad je taj kasalj vec bio dugotrajan. Isto tako sa strane, isto sam zakljucila da su ligamenti od tolikog naprezanja. I piskilo mi se kad sam imala bas napadaje kaslja, uzas 🙈 ja sam cekam da se to proljece malo ustali pa ce se valjda napokon smanjiti sve te bolesti, nikad kraja

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

lolola13
    16. Ožujak 2025. 22:43

Matke drago mi je da si nam dosla nazad, na zalost takve rane moze samo vrijeme zaliječiti... 🫂 A ovih samo 8 tjedana porodiljnog mi grozno zvuci, kako se nosis s time? Ne mogu si ni zamisliti da tako malu bebu vec ostavljam u jaslicama...
    .
    Petrucika i meni je kašalj krenuo naknadno i evo jos traje, vec 2 tjedna. Ali svaki dan kuzim da je sve slabije i sad se zakasljem mozda 2-3 puta kroz dan. Kasalj mi je bio vecinom produktivni i isto me tako bolilo i ispod rebra i u ledima kod rebra a bome i cijeli trbuh od napinjanja 😬 Ja sam se lijecila cajevima, popila sam svaki dan salicu kamilice, salicu dumbira i salicu mente. Cuclala sam isla pastile i jela med i voce u velikim kolicinama 😅 Bude ti proslo, samo meni se cini da nam sve nekako duze traje u trudnoci

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    16. Ožujak 2025. 22:57

Joj cure hvala vam na savjetima bas san vise psihicki umorna uvik nesto!! Taman se opustim mislim ok prosla san i to i ono me dr dan osime nesto novo!! Nista probam i ja cajem i bimbonima za prvu!! Za sad nije strasno nakasljem se par puta u danu ali tad kad triba se nakasljat tad se posteno nakasaljem i to me onda krene bolit s desne strane droba bas sa strane ili peci neznan ni ja tocno pomisano jedno i drugo!! I ja san zakljucila sama ligamenti jer sto dr tu sa strane moze bolit!! Znaci keksolina takvu bol si imala i ti od tog kaslja?? Lola ti znaci nisi nista uzimala nego jednostavo pustila da stane samo??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    16. Ožujak 2025. 22:59

lolola13

Matkedrago mi je da si nam dosla nazad, na zalost takve rane moze samo vrijeme zaliječiti… 🫂 A ovih samo 8 tjedana porodiljnog mi grozno zvuci, kako se nosis s time? Ne mogu si ni zamisliti da tako malu bebu vec ostavljam u jaslicama…
    .
    Petrucikai meni je kašalj krenuo naknadno i evo jos traje, vec 2 tjedna. Ali svaki dan kuzim da je sve slabije i sad se zakasljem mozda 2-3 puta kroz dan. Kasalj mi je bio vecinom produktivni i isto me tako bolilo i ispod rebra i u ledima kod rebra a bome i cijeli trbuh od napinjanja 😬 Ja sam se lijecila cajevima, popila sam svaki dan salicu kamilice, salicu dumbira i salicu mente. Cuclala sam isla pastile i jela med i voce u velikim kolicinama 😅 Bude ti proslo, samo meni se cini da nam sve nekako duze traje u trudnoci

Da istina u trudnoci se oduzi sve!! Pastile si znaci koristila?? Jesu olaksale??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    16. Ožujak 2025. 23:00

keksolina

Eee tocno tako ti je i meni bilo, za vrijeme gripe nista i onda je krenulo. E da meni ti je vecinom bio suhi kasalj, nekad mokri ali rijetko. Isto tako mi nije curio nos, a na kraju se sve slilo u pluca svejedno, bas mi je doktorica rekla da mi cuje slajm na plucima, a kako se to slilo sve, a nije bilo u sinusima ne znam evo. Zato si mislim da sam mozda i ja trebala vise ispirati.
    Jee tako ti je i mene bolilo, pogotovo kad je taj kasalj vec bio dugotrajan. Isto tako sa strane, isto sam zakljucila da su ligamenti od tolikog naprezanja. I piskilo mi se kad sam imala bas napadaje kaslja, uzas 🙈 ja sam cekam da se to proljece malo ustali pa ce se valjda napokon smanjiti sve te bolesti, nikad kraja

Jedva cekam kraj vise nemam zivaca vise stvarno za sve ovo !! Imam isjecaj kako san trudna sve nesto napada sa svih strana!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    16. Ožujak 2025. 23:38

Neke isla pastile mi je muz uzeo kaj su mu u ljekarni dali da mogu trudnice. To sam potrosila skoro cijelu kutiju, mislim da sam od prilike 3 pastile dnevno. Cini mi se da mi je to pomagalo. Osim njih sam samo ove prirodne metode 🤗 Isto sam ispirala nos s rogom ali ja sam bas imala i sinuse jako zastopane

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    16. Ožujak 2025. 23:49

lolola13

Neke isla pastile mi je muz uzeo kaj su mu u ljekarni dali da mogu trudnice. To sam potrosila skoro cijelu kutiju, mislim da sam od prilike 3 pastile dnevno. Cini mi se da mi je to pomagalo. Osim njih sam samo ove prirodne metode 🤗 Isto sam ispirala nos s rogom ali ja sam bas imala i sinuse jako zastopane

Ok hvala!! Vidit cu kako ce ic pa ako bude potriba mirat cu i ja nesto uzet!!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• moonchild
    17. Ožujak 2025. 07:31

Hvala na odgovorima za spavanje na leđima, i za anomaly lola 🥰
    Nemam nikakve tegobe, najlakše mi je zaspati na leđima.
    Petrucika brz oporavak od kašlja ti želim!

AnnieP
    17. Ožujak 2025. 09:07

Pregledi🤰🏼
    .
    17.03. - Ana0310, Mom_stera, Katrin
    19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_, Danos
    20.03. - Matke, Megyca, Piamia
    21.03. - AnnaR, Any13
    22.03. - Thumbelina31
    24.03. - Pixi, TejaT
    25.03. - Lolola13
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    27.03. - Greta10
    28.03. - Shoko, Petra_aaa, Emi25, Libo1415
    31.03. - Moonchild
    01.04. - AnnaR
    02.04. - RužaFT, Ania
    03.04. - AnnieP, Tinchilina
    04.04. - ddm2463, _spring_
    07.04. - Tonkica1509
    08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
    09.04.- Mommy735, Lunolina
    10.04. -Emma05
    11.04. - Pandora4, Maria31
    12.04. - MariaI
    16.04. - Zrinkolina
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Ana0310, Mom_stera, Katrin sretno danas na pregledima. 😊
    Sretno i curkama s ogtt ovaj tjedan ako imaju. 

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.