Čestitke svima na dobrim pregledima.
Nella dobro nam došla.
Mi smo u srijedu obavile pregled, 28tt, beba je na oko 1416g, uglavnom je po mjerama naprednija za tjedan dana. Sve je ok, danas mi je bio zadnji radni dan, mjesec dana komplikacija prije onih 45 dana do poroda. Sljedeći pregled je 9.3. 😊
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Oho Mommy, čstitam na naprednoj bebici ❤️ žao mi je da nas nije zakačilo povećanje komplikacija, pogotovo jer je veçina računala s tim, al kaj ćeš. Ja ću nekako uspijet sa godišnjim izvuć skoro do tih 45 dana, falit će mi nekih 10-ak dana.
Lolola, hvala na podršci za moje planove 🤣😘 jesu ti se malo slegli dojmovi oko infornacija vezano uz porod?
💙 5/2023
Evo me curke. Živa sam 🤗 obavila kontrolu, i dalje strogo mirovanje pa za 2 tjedna opet na kontrolu. Šav drži što je najbitnije, a moja zvrkica je nestasna. Danas sam joj vidjela guzu i leđa jer se nije htjela okrenuti, ali lupala je i migoljila se stalno. Kaže doktorica, veselo dijete 😍 nek ona meni samo bude dobro. Idući tjedan idem na ogtt pa onda 28.3.ponovno u vinogradsku na kontrolu.
Čestitam svima na dobrim pregledima i neka tako bude i dalje. 🤗😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Evo me curke. Živa sam 🤗 obavila kontrolu, i dalje strogo mirovanje pa za 2 tjedna opet na kontrolu. Šav drži što je najbitnije, a moja zvrkica je nestasna. Danas sam joj vidjela guzu i leđa jer se nije htjela okrenuti, ali lupala je i migoljila se stalno. Kaže doktorica, veselo dijete 😍 nek ona meni samo bude dobro. Idući tjedan idem na ogtt pa onda 28.3.ponovno u vinogradsku na kontrolu.
Libo, drzi se 🤗 bitno da je sve uredu. Isplatit će se na kraju kada mrvica stigne
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cestitam i samo tako neka ostane i dalje❤️🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cestitam svima na urednim pregledima i na nasim malo divnim bebicama neka one budu zdrave i sretna i neka nam rastu🥰🥰drage moje ja san na kaucu ispekla malo palacinki sad i opet se prebacila!! Dan je koma uzas vjetar lagana kisica koma !!! Jedva cekam opet sunce i lipe dane oviga mi je pun kufer 🤣
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Kolike su vama bebice bile veličine u 21tt ako se sjećate? Ja sam jučer bila na pregledu i procjenjeno je da ima 390 gr i 20-21 cm.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Oho Mommy, čstitam na naprednoj bebici ❤️ žao mi je da nas nije zakačilo povećanje komplikacija, pogotovo jer je veçina računala s tim, al kaj ćeš. Ja ću nekako uspijet sa godišnjim izvuć skoro do tih 45 dana, falit će mi nekih 10-ak dana.
I meni je žao, no na kraju je dobro i ispalo, poslodavac mi mora nadoknaditi do 85% plaće prva 42 dana bolovanja pa je svakako podnošljivije, a ja ni nemam 42 dana do porodiljnog. Pošto sam u školi, mi na žalost nemamo mogućnost korištenja g.o.
Libo1415, samo neka se nastavi sve dobro, a bebica neka uživa unutra na sigurnom. 🥰
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Kolike su vama bebice bile veličine u 21tt ako se sjećate? Ja sam jučer bila na pregledu i procjenjeno je da ima 390 gr i 20-21 cm.
Ja sam bila s 20 tt i mislim da je tad imala oko 340g i za dva tj san bila s 22tt i koji dan imala je 525g
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Moj je sa 20+2 procijenjen na 340g
Sortiraj odgovore
Najstariji