Tinchilina Hvala ti na info! I doktorica mi je rekla da se ne brinem, da beba uzme koliko treba i da neće ona više rasti ako ja više jedem.
Lolola uhh to mi se jos cini i ‘najgora’ opcija haha.. izmucis se vaginalno pa ajde jos i na carski🙈
Tinchilina ma da, ja se isto nadam i ne otpisujem ali me bas dosta ljudi kroz razgovor o toj temi pokoleba, al eto vidit cemo. Na proslom pregledu je dr rekao da je za sada vodeca beba na zadak pa cemo viditi, nadam se da ce se okrenuti ☺️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Megyca da, to bas ne zvuči dobro ali sigurna sam da nije toliko cesto 😅 Zao mi je da kod nas vise nema doktora koji znaju poroditi bebu i na zadak ili ju okrenuti kako treba...
.
Cure cestitam na dobrim pregledima i Emma bas mi je drago da imas zeleno svjetlo za trening! 🤗
.
Petrucika, odlicno si to brzo rijesila, sad ste valjda mirni s bolestinama 🤞
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Mi smo odslusali upravo drugi dio tecaja od doma zdravlja, danas je tema bila njega bebe i dojenje. Bila je druga patronazna i puuuuno bolje je to sve skupa bilo. Zapravo jako korisno, puno slikica i bitnih informacija, bilo je zanimljivih pitanja i tak. Moram evo bas pohvalit. Cak je i muz zadovoljan s danasnjim temama i on je sjetio pitanja na kraju a ja zaboravila vec da su nas te neke stvari zanimale 😁
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
A što se tiče Rodina tečaja, meni je to super pomoglo kao priprema za dojenje. Osim toga nisam ništa drugo "slušala" i super smo uspostavili dojenje, plus pomoć od patronažne naravno, ipak je uživo uživo, al ja sam znala teoriju a ona mi je jos malo samo uletila oko prakse. Čak si sad razmišljam da ponovim gradivo vezano uz dojenje, bez obzira što sam nedavno prestala dojiti, ali ipak je drugačije kad je u pitanju novorođenče i veće dijete. A iako se ful nabrijavam kako neću ovaj put dojit jer mislim da neću jednostavno fiziči stić, već vidim da će to biti jače od mene i da ću dat sve od sebe da dojim kolko tolko. Ja sam se danas baš raspisala 😄 vidi se da više ne radim, iako svaki dan sam imala neke obaveze i jedva čekam malo mira. Od sutra mi počinje porodiljni za pravo 💪
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Cestitam na dobrim pregledima bravo cure i bravo za bebice!!! Vidim da ste se bas lipo raspisale svasta nesto ne mogu vas niti povatati vise🤣ja jos malo krecem na spremanje za pregled to se treba psihicki pripremiti za brujanje a bime i fizicki🤣uprqvo idem nesto vecerati i lagano u kadu!! Pisemo se ako ne veceras onda sutra🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
A što se tiče Rodina tečaja, meni je to super pomoglo kao priprema za dojenje. Osim toga nisam ništa drugo "slušala" i super smo uspostavili dojenje, plus pomoć od patronažne naravno, ipak je uživo uživo, al ja sam znala teoriju a ona mi je jos malo samo uletila oko prakse. Čak si sad razmišljam da ponovim gradivo vezano uz dojenje, bez obzira što sam nedavno prestala dojiti, ali ipak je drugačije kad je u pitanju novorođenče i veće dijete. A iako se ful nabrijavam kako neću ovaj put dojit jer mislim da neću jednostavno fiziči stić, već vidim da će to biti jače od mene i da ću dat sve od sebe da dojim kolko tolko. Ja sam se danas baš raspisala 😄 vidi se da više ne radim, iako svaki dan sam imala neke obaveze i jedva čekam malo mira. Od sutra mi počinje porodiljni za pravo 💪
A pa hvala ti za info. Samo se raspisi 😁 Meni je fil bitno dojenje i stvarno cu dat sve od sebe da uspijem u tome pa bi onda taj dio kod roda mogla probat odslusat 😃 Ali i ovo danas je vec bilo stvarno jako korisno i poucno. Inace mi je sogorica imala problema s prvom bebom uspostaviti dojenje pa sam i od nje vec cula neke savjete i mislim da bude mi ona jocker zovi za to 😆
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
A to obavezno, treba neki jocker u tim prvim danima, bit će to sve supern🤗🥰
Ja si mantram da jos moram izdurat dva pregleda da bude sve ok, onda ću već preć 32 tt i tad već možda budemo mogli neki datum definirati oko 36 tt. Ja sam si tako zacrtala da će ići van sa 36 tjedana i to je to 🤣
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Moj pregled je prošao dobro, dosta detaljno je sve pregledano i sve je u redu. Dečko lijepo raste - procjena 565g, cerviks ok, posteljica je 22mm od ušća što su mi rekli da je ok za ove tjedne, al bi se trebala podići kako beba bude još rasla. Dobila sam preporuku za fetalni uzv srca jer imam inzulinsku rezistenciju, ali to tek od 28.tjedna pa ćemo i to obaviti. Idući pregled 11.4.
Moj pregled je prošao dobro, dosta detaljno je sve pregledano i sve je u redu. Dečko lijepo raste - procjena 565g, cerviks ok, posteljica je 22mm od ušća što su mi rekli da je ok za ove tjedne, al bi se trebala podići kako beba bude još rasla. Dobila sam preporuku za fetalni uzv srca jer imam inzulinsku rezistenciju, ali to tek od 28.tjedna pa ćemo i to obaviti. Idući pregled 11.4.
Čestitam na dobrom pregledu.
Tebi je isto kao meni. Zadnja dva pregleda mi je posteljica 2cm od ušća. Ginekologica kaže da će se do idućeg pregleda podići vjerojatno.
Nadam se da hoće pa da sam mirna s tim dijelom.
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji