Jutro cure,mali mi je dosa sinoc kuci oko ponoc!! Ali je dosa to mi je navaznije!! Izmucio se tamo cili dan bockali su ga vise puta bio je na infuziji 6 sati i posli uzv abdomena i poslali su ga kuci srica je bila sto nema upaljene limfe inace bi ga bili zadrzali!! Nastavlja doma terapiju sumameda i jos neki ljek a kad ozdrav mora na pretrage za crijeva!! Malena je isto dobro prolazi i njoj!! Mene je capalo u plucima moja slaba tocka bolu me pluca to bi sad tribalo inhalacijs da sazrije da krenem to iskasljavat! Jel mogu na fizioloskoj?? Inace ovako dr nista za sad samo to osjetim ali tu sam slaba!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jutro cure,mali mi je dosa sinoc kuci oko ponoc!! Ali je dosa to mi je navaznije!! Izmucio se tamo cili dan bockali su ga vise puta bio je na infuziji 6 sati i posli uzv abdomena i poslali su ga kuci srica je bila sto nema upaljene limfe inace bi ga bili zadrzali!! Nastavlja doma terapiju sumameda i jos neki ljek a kad ozdrav mora na pretrage za crijeva!! Malena je isto dobro prolazi i njoj!! Mene je capalo u plucima moja slaba tocka bolu me pluca to bi sad tribalo inhalacijs da sazrije da krenem to iskasljavat! Jel mogu na fizioloskoj?? Inace ovako dr nista za sad samo to osjetim ali tu sam slaba!!
Fiziološku možeš bez straha. Samo se ti inhaliraj. Drago mi je da je maleni došao doma🥰💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Joj petrucika bas vas snaslo. Super da je malac sad doma i da ste skupa, nadam se da ste svi skupa bolje. Drzite se.
2021 💙
Super da ste svi doma 😄 Nadam se da je klincima bolje, a da tebe nije uhvatilo! 🤞🤞
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure moje evo ovako kad mogu malo skicnem! Mali mi je super i mala ko da nista nije bilo skrozz su se dobro oporavili i mogu reci da su oni skoro pa zdravi! Muza i stariju nije capalo nista bar za sad a mene ono malo u plucima malo me tira na kasalj ali pijem caja dosta i meda i onako u glavi mi je malo smusa! Osjecam da mi se organizam bori! Sad oce li ostat na tome ili ce ici dalje vidit ce se kroz par dana! Za sad ovo nije nista strasno!! Nadam se da ste mi sve dobro ja cu ovako malo ovih dana biti leteca nadam se da ce sve ovo brzo proc pa da se vratim u svoju rutinu❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Baš mi je drago da je ipak sve bolje! Ti po vitaminima sada i čaju, nadam se da ćeš se uspješno obraniti. 🤞🏼
.
Zrinkolina, sretno na pregledu danas! I ako još netko ima danas, sretno!
Ostalima lijep i miran tjedan! 🌸💖
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Pregledi🤰🏼
.
10.03. - Zrinkolina
11.03. - Pandora4
12.03. - Mommy735, Milica24
13.03. - Lunolina, Maria31, Emma05, Tinchilina, Greta10
14.03. - Petrucika, Libo1415
15.03. - Melody, MariaI
17.03. - Ana0310, Mom_stera, Katrin
19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_, Danos
20.03. - Matke, Megyca, Piamia
21.03. - AnnaR, Any13
24.03. - Pixi, TejaT
25.03. - Lolola13
26.03. - Zrinkolina(anomaly)
28.03. - Shoko, Petra_aaa, Emi25
31.03. - Moonchild
02.04. - RužaFT, Ania
03.04. - AnnieP
04.04. - ddm2463, _spring_
07.04. - Tonkica1509
08.04. - Keksolina, skakavac
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Zrinkolina sretno na pregledu. 😊
🩷 7/2022
Temperatura
Zenice drzi me temperatura od nocas 37,4 popila sam lupocet u 3h jutros!! Svako koliko onda mogu i koliko dnevno da utvrdimo gradivo!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Temperatura
Zenice drzi me temperatura od nocas 37,4 popila sam lupocet u 3h jutros!! Svako koliko onda mogu i koliko dnevno da utvrdimo gradivo!!
Ej draga
Biti će sve to ok
Moja doktorica kaže da je trudnoca dugi period i da je normalno u tom razdoblju preboliti viroza Ili gripe
Koliko znam možeš uzeti 1 ili dvije tablete od 500 mg svaka 4 sata.
Sortiraj odgovore
Najstariji