Cure molim vas mali mi mozda ima gripu moramo ga testirat sad isa je muz s njim na pedijatriju!! Znate kako je i ne sad strah ako je ipak gripa i malu mi je capalo!!! Recite mi koje tablete smije pretppstavljam lupocet ali koliko dnevno u slucaju da me capne sutra!! Vazno mi je da znam reagirati!! Evo uvik je nesto ali nista idemo dalje bit ce sve ok!!
Smijes 6 lupoceta od 500 mg dnevno max, znaci to ti je tako svaka 4 sata. I mi prezivjeli gripu prije par tjedana, najopasnije bi bilo eventualno u 1.tromjesecju, vjerujem da ce sve biti okej i nadam se da neces ni pokupiti nista. Uzmi si i C vitamin za imunitet
Hvala ti evo testirali smo ga pozitivan je!! Kupila sam odma lupocet u slucaju da me capne ide vikend!! Hvala ti🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure molim vas mali mi mozda ima gripu moramo ga testirat sad isa je muz s njim na pedijatriju!! Znate kako je i ne sad strah ako je ipak gripa i malu mi je capalo!!! Recite mi koje tablete smije pretppstavljam lupocet ali koliko dnevno u slucaju da me capne sutra!! Vazno mi je da znam reagirati!! Evo uvik je nesto ali nista idemo dalje bit ce sve ok!!
Smijes 6 lupoceta od 500 mg dnevno max, znaci to ti je tako svaka 4 sata. I mi prezivjeli gripu prije par tjedana, najopasnije bi bilo eventualno u 1.tromjesecju, vjerujem da ce sve biti okej i nadam se da neces ni pokupiti nista. Uzmi si i C vitamin za imunitet
Reci mi kako si ti to prezivila?? Jel si se javila doktoru ili si samo lupocet pila
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Nema na cemu, sretno ti! 🥰 nije mi ni bilo tako strasno na kraju, lagana temp 3 dana, jedino kaj su me kosti boljele valjda taj cijeli tjedan i sinusi od zastopanog nosa. Cula sam se doktoricom pa mi je ona rekla za lupocet i da nemam kaj drugo nazalost 🙈 tako da mi nije prestrasna bila sama gripa, ali mi se razvio kasalj poslije, i sad sam na antibioticima zbog toga i prolazi mi napokon. Samo je meni doma taj kasalj dosao, decki su bolje prosli
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Petrucika brzo ozdravljenje tvom malom i nadam se da će ti bit dobro, možda i ne dobiješ 🤞🙏
Moj sljedeći pregled je 4.4. 😊
.
Petrucika, ja sam imala gripu u prvom tromjesečju+streptokok taman kad sam počela dokaziti sebi od gripe. Meni je doktor rekao da je samo važno skidati temperaturu (Lupocet 500), i puno tekućine. Srećom, nisam imala tako strašne simptome, odnosno visoku temperaturu, više me je mučila ta neka opća slabost i glavobolja i poslije kašalj za koji mi je jako pomogao sirup islandskog lišaja. Nisam imala apetita jer sam bila izgubila i okus, ali jela sam voća dosta i juhe. Sretno, nadam se da ti neće ni trebati ovi savjeti!!! A malenome što brži oporavak ❤️
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Hvala cure nemam iskustva po pitanju ovoga nista i bas me lagana panika capnila pa san tila sam preventivno da znam sto smim i koliko ipak ide vikend pa da se znam pripremiti!! Capnulo mi je i maloga i malu ali ona je ok nema velike simptome klasika sve temp do 38.8 ali od kutros nije nista pila i nema jos uvik!! On je na sumamedu i na pedijatriji su mu dali jos neki ljek to moramo sutra dignut jer smo ga testirali prije a to kao samo u slucaju gripe i moramo produzit sumamed na pet dana!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Spring bitno da je beba dobro i da je sve ok! A cim ta sukrvica ne uznemirava previse dr vjerujem da je vise neugodna nego opasna 😊 Naravno pod stresom smo stalno u trudnoci kad je nesto, ali pokusaj mirovat koliko su ti vec rekli da bi trebala i samo opusteno. Sve ce to biti ok 🤗
.
Petrucika zao mi je za gripu, bas mi se cini da nas niti jednu tu u grupi nije zaobišlo neko sranje 😖 Ja ne znam jel meni na kraju bila gripa, korona ili kaj ali evo jos uvijek nisam skroz dobro. Vec mi je danas 8 dana od prvih simptoma ali vec par dana nemam uopce temp. Ako te uhvati glavno je da uz hidrataciju pokusas odmarati sto vise mozes! Ja jos imam i kasalj i zapusem se, i tocno kuzim koliko sam i dalje umorna i samo bi spavala. Bori se tijelo ipak malo teze dok smo trudne. Ali sve bude ti to proslo, samo pokusaj laganini i mislim da se temp treba spustati ako je iznad 38 ali sad evo nisam 100%.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Springbitno da je beba dobro i da je sve ok! A cim ta sukrvica ne uznemirava previse dr vjerujem da je vise neugodna nego opasna 😊 Naravno pod stresom smo stalno u trudnoci kad je nesto, ali pokusaj mirovat koliko su ti vec rekli da bi trebala i samo opusteno. Sve ce to biti ok 🤗
.
Petrucika zao mi je za gripu, bas mi se cini da nas niti jednu tu u grupi nije zaobišlo neko sranje 😖 Ja ne znam jel meni na kraju bila gripa, korona ili kaj ali evo jos uvijek nisam skroz dobro. Vec mi je danas 8 dana od prvih simptoma ali vec par dana nemam uopce temp. Ako te uhvati glavno je da uz hidrataciju pokusas odmarati sto vise mozes! Ja jos imam i kasalj i zapusem se, i tocno kuzim koliko sam i dalje umorna i samo bi spavala. Bori se tijelo ipak malo teze dok smo trudne. Ali sve bude ti to proslo, samo pokusaj laganini i mislim da se temp treba spustati ako je iznad 38 ali sad evo nisam 100%.
❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika, nadam se da ste pokupili onaj blaži tip ako ništa drugo. Držim fige da brzo prođe i bez komplikacija. 🤞🫂
💙 5/2023
Piamiajako mi je žao zbog cervixa. Miruj to je jedino što možeš, doktori će dalje. Bit će sve u redu, budi pozitivna samo. ♥️♥️
.
RužaFT čestitam na super pregledu, nadam se da ste uživali i suprug i ti. 😊
.
_Spring_tu smo sve za podršku, hvatamo se i mislimo jedna na drugu koliko stignemo. Bitno da je sve dobro s bebicom, ti još lezi kad moraš, druge nemaš. Brzo ide vrijeme, uskoro ćemo mi njih držati u rukama. 😊
.
Teich14 nam se javila u facebook grupi, njen pregled je dobro prošao, sve je u redu. 😊
.
Spring i Piamia nisam uhvatila datum idućih pregleda samo.
RužaFT ti imaš 2.4.?
Bome smo uzivali 😊 posto su nam blizanci razliciti, sad na uzv nam seka "naginje" na jednog bracu izgledom 😁 vidjet cemo kad se rodi.... mislim nije to ni bitno samo da je sve ok s njom 🥰
Da da, 2.4.je slijedeci pregled.
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji