Temperatura
Zenice drzi me temperatura od nocas 37,4 popila sam lupocet u 3h jutros!! Svako koliko onda mogu i koliko dnevno da utvrdimo gradivo!!
Ej draga
Biti će sve to ok
Moja doktorica kaže da je trudnoca dugi period i da je normalno u tom razdoblju preboliti viroza Ili gripe
Koliko znam možeš uzeti 1 ili dvije tablete od 500 mg svaka 4 sata.
Sad san popila lupocet opet jer mi raste 38,3 i osjecam se slabo lose boli me glava oci kuha mi u glavi!! Ja ne znam kako cu prezivit samo s toliko lupoceta ipak dug je dan i noc sto ostatak da trpim temperaturu da pustim da raste nema mi to smisla!! Poslala dan mail svom opce prakse pa cu vidit ako ne javit cu se svom ginekologu!!!
Prebolovala sam gripu prije 10 dana sa povisenim crp ali sam uz dog sa doktoricom pokusala bez antibiotika. Lupocet na 4-5 h ja sam ih pila max 3-4 dnevno, obavezno obaranje svake temperature iznad 38, propolis za grlo bez alc, vitamin c 500 mg 2x dnevno, med, limun, cajevi, inhalacije fizioloskom, ispiranje grla sa slanom vodom. Meni jos kasalj traje jer bez antib sve ide sporije
Petrucika, da se probaš i bučnut u kadu/tuš na hladenje kad ti kreen. Isto ksko i kod djece spuštamo. Ili da si polijepiš one frescopad obloge?
Držim fige da ne krene divljati.
Greta, ja sam u 8:30, al ugl uvijek čekam barem sat vremena. Ako budem u 9:30 i dalje tamo javim se :)
Mozee super:))
Curica 6/23 🩷
Temperatura
Zenice drzi me temperatura od nocas 37,4 popila sam lupocet u 3h jutros!! Svako koliko onda mogu i koliko dnevno da utvrdimo gradivo!!
Ej draga
Biti će sve to ok
Moja doktorica kaže da je trudnoca dugi period i da je normalno u tom razdoblju preboliti viroza Ili gripe
Koliko znam možeš uzeti 1 ili dvije tablete od 500 mg svaka 4 sata.
Sad san popila lupocet opet jer mi raste 38,3 i osjecam se slabo lose boli me glava oci kuha mi u glavi!! Ja ne znam kako cu prezivit samo s toliko lupoceta ipak dug je dan i noc sto ostatak da trpim temperaturu da pustim da raste nema mi to smisla!! Poslala dan mail svom opce prakse pa cu vidit ako ne javit cu se svom ginekologu!!!
Prebolovala sam gripu prije 10 dana sa povisenim crp ali sam uz dog sa doktoricom pokusala bez antibiotika. Lupocet na 4-5 h ja sam ih pila max 3-4 dnevno, obavezno obaranje svake temperature iznad 38, propolis za grlo bez alc, vitamin c 500 mg 2x dnevno, med, limun, cajevi, inhalacije fizioloskom, ispiranje grla sa slanom vodom. Meni jos kasalj traje jer bez antib sve ide sporije
Ja se nisan inhalirala nego vruci caj i med i tople obloge stavim na pluca!! Pocela sam iskasljavat mislim da san taj dio rijesila nos meni nije strasno cak nit ne curi kasalj imala san nagon ali mislim da mi puno pomogne ovaj topli oblog ja drzim cilu noc na plucima tako da ja ne kasljem ako se zakasljem onda iskasljem mene sad samo temperatura muci isla mi je 38,8 max i bilo mi je uzas nikako past jako lose sam se osjecala!! Tako da eto vidit ce mo ja i dalje vjerujem da ce bit ok i da mozda nece me dugo drzati!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja odradila ogtt i nalaz je brijem dobar.
Nataste 4.7
Nakon 60 min: 6.6
Nakon 120 min: 4.2
Nisam nis pazila da budu bas realne vrijednosti
Curica 6/23 🩷
Drage cure, za početak brz oporavak i što manje komplikacijama svima koje se borite s gripama i virusima, držte se, proći će brzo! ❤️
.
Evo nas s pregleda, prvi put konačno kod moje gin u domu zdravlja, nakon svih ivf i privatnih ambulanta, tako da nemamo slikice, ali nema veze, meni je bitno da sam vidjela malog gospodina i da mogu potvrditi da sam jedna od onih dosadnih, školskih trudnoća 😊😊 baš sve mjere prate tjedne, prosjek prosjeka, sveee je uredno i rastemo ko gljiva, i on i ja 🤭 malo je drijemao kad smo počeli s uzv, ali brzo se razbudio i krenuo u svoje klasično pokazivanje svih dijelova tijela, šaljivac naš 🤭
.
Idući pregled mi je big anomaly 26.3. što ću ići privatno pa ćemo imati i slikice, a onda idući redovan 16.4.
.
Ako vas zanima, pitala sam za cijepljenje protiv hripavca jer se namjeravam cijepiti da zaštitim i bebu bar prvih par mjeseci dok i njega neću moći cijepiti - ide se bez uputnice na Andriju Štampara (za one koji su u Zg) iza 26tt 😊
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Cure evo cula sam se s ginicom do 8 tableta dnevno mogu lupoceta od 500 a od 1000 do 4 dnevno i uz preporuku uzimanja vitamnia i tekucine!! Naravno da ja necu toliko popit ali moram znati koliko smijem jer od dvije dnevno strah me da ne bi imala puno korisi jako tesko spusta od 500 lupocet i zakuva mi glava i oci i uzasna glavibolja znaci koma!! Sad san dobro pala mi je napokon!! Tusirala se jesam ali greska u vrucoj jer je mene drzala drhtavica i nakon toga mi je skocila temperatura jos vise!!!eto nadam se da ce bar sutra bit bolje!! Sto je najgore od svega vec dva dana nemam stooicu ovo mi se orvi puta u trudnoci desilo!!! Znaci sastavilo sa svih strana
Kad imaš drhtavicu to ti je temperatura u porastu. Kad drhtavica stane ond izmiriš temperaturu jer nebi trebala više rasti. I da tuširaj se više u mlakoj toploj vodi nemoj vruće.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure evo cula sam se s ginicom do 8 tableta dnevno mogu lupoceta od 500 a od 1000 do 4 dnevno i uz preporuku uzimanja vitamnia i tekucine!! Naravno da ja necu toliko popit ali moram znati koliko smijem jer od dvije dnevno strah me da ne bi imala puno korisi jako tesko spusta od 500 lupocet i zakuva mi glava i oci i uzasna glavibolja znaci koma!! Sad san dobro pala mi je napokon!! Tusirala se jesam ali greska u vrucoj jer je mene drzala drhtavica i nakon toga mi je skocila temperatura jos vise!!!eto nadam se da ce bar sutra bit bolje!! Sto je najgore od svega vec dva dana nemam stooicu ovo mi se orvi puta u trudnoci desilo!!! Znaci sastavilo sa svih strana
Kad imaš drhtavicu to ti je temperatura u porastu. Kad drhtavica stane ond izmiriš temperaturu jer nebi trebala više rasti. I da tuširaj se više u mlakoj toploj vodi nemoj vruće.
Hval ti ! Znam da nego mi je tooliko bilo hladno i od jutra do popodne sam se tresla ko siba tek tamo oko 13 h nako dr lupoceta i 2h nakon ja san se preznojila gola voda i pala je na 36,5 jos nisan nista od 11h popila sad je 37,8! Nekako gledam da prede 38 pa onda i osjecam se relativno ok !!! Ne znam koliko ovo traje cure doduse kod mojih je trajalao kratko ali ja imam najgore simptome def pa me strah da mi ne potraje to!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure cestitam za super pregled i nalaz ogtt! 🥳🥳
.
Petrucika samo se hidriraj i pokusaj odmarati koliko uspijes da se tijelo izbori. Ja sam imala temp 5 dana, nije mi rasla iznad 37,6 (samo jedan dan). Inace je bila oko 37,4. Tako da drzim fige da ni tebi vise ne skace preko 38, pij caja i jedi meda to je najbolje. I super je caj od svježeg dumbira raditi, ja sam to pila svaki dan. Ako ti krene na grlo mozes grgljati slanu vodu - to mi je jako pomagalo
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure, jucer sam poslala mail za prenatalni trening u dz zapad. Trebao bi biti vec u srijedu pa sad nisam sigurna dal da racunam da ce mi u zadnji cas poslati potvrdu i link ili se moze desiti da nema mjesta (iako je online)? Pitam jer i muz treba slusat to samnom pa da ne najavljuje raniji izlazak s posla ako nas odbiju na kraju 😬
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Zrinkolina čestitam na super pregledu. Neka se tako i nastavi. 😊
.
Petrucika brz oporavak ti želim, nadam se da neće dugo trajati. Hvala Bogu pa su djeca bolje! Drži se. ♥️
.
Ja ujutro ima ogtt. Danas sam po kući stvarno pretjerala, ne znam čemu s obzirom da sam kod kuće i imam vremena za sve. Leđa mi otpadaju, noge bole. Uspavala sam L i napokon i ja legla.
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji