Cure pitanje, ujutro cu ici raditi ogtt, znaci prije toga da ne uzmem nista od redovne terapije (obicno euthyrox i duphaston uzmem prvo ujutro)?
Hej, ovo i mene zanima, jesi saznala možda?
Petrucika stvarno se nadam da ti je dijete bolje i da se ti nisi uhvatila! ♥️
Nema ništa gore nego kad ti je dijete bolesno, a ne možeš mu pomoći. Ja psihički isto jako padnem kad moju L nešto ozbiljnije uhvati.
Samo da su oni živi i zdravi, za ostalo sve lako. Ostalo su sve nebitne stvari.

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Petrucika, drži se, želim vam svima da čim prije ozdravite. Mogu misliti u kakvim si mukama trenutno, trudna a dječica bolesna. Jel ti mali barem došao kuçi? Kako ste sad?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Cure nisu jos dosli ja cekam cili dan otisli su jutros u 9h sad mi muz kaze da mozda i ostanu u bo !! Ceka se doktorica!! Evo cekam to je jedino sto znam i muka mi je toga ako mora ostat a ja nisan s njim osjecam se bas uzasno radi toga i bas mi je tesko

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure nisu jos dosli ja cekam cili dan otisli su jutros u 9h sad mi muz kaze da mozda i ostanu u bo !! Ceka se doktorica!! Evo cekam to je jedino sto znam i muka mi je toga ako mora ostat a ja nisan s njim osjecam se bas uzasno radi toga i bas mi je tesko
Joj grozno... neka te barem tjesi da nije sam i da je tamo u najboljim rukama. Pomoci ce mu da bude bolje i da ozdravi brzo, a ti najbolje sto mozes je sada sebe cuvati... saljem zagrljaje podrske i nek brzo sve prode da ste svi dobro i na okupu 🫂

Baš mi je žao... Znam da se osjećaš nemoćno, ali dobro da je bar tata s njim, a tebe treba tvoja bebica da si dobro i bolesna curka, svi su u dobrim rukama. Nadam se da vam je noć prošla koliko toliko mirno i da već danas ide sve na bolje...

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Draga Petrucika žao mi je što su vas snašle bolesti. Jel došao kući? Kako ste?
Drzi se, saljem virtualni zagrljaj.
Megyca zao mi je zbog urinoinfekcije

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Petrucika bas mi je zao, nadam se da je jutros bolje❤️
Maria bila sam na ogtt i nisam to jutro nista od terapije uzela pa sam kasnije kad je zavrsilo popila

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Petrucika kako je jutros? Znam da si zabrinuta i da ti je teško🥺...šaljem zagrljaje i podršku da prođe sve što prije🫂💕. Sad je ovo najgore vrijeme još. Na proljeće će biti bolje. Teško ti se izolirati kad imaš puno dječice i neizbježno je bilo nešto ne "ulovit". Ne brini se sve će to proći..💕🫂 javi nam se..

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Jutro cure,mali mi je dosa sinoc kuci oko ponoc!! Ali je dosa to mi je navaznije!! Izmucio se tamo cili dan bockali su ga vise puta bio je na infuziji 6 sati i posli uzv abdomena i poslali su ga kuci srica je bila sto nema upaljene limfe inace bi ga bili zadrzali!! Nastavlja doma terapiju sumameda i jos neki ljek a kad ozdrav mora na pretrage za crijeva!! Malena je isto dobro prolazi i njoj!! Mene je capalo u plucima moja slaba tocka bolu me pluca to bi sad tribalo inhalacijs da sazrije da krenem to iskasljavat! Jel mogu na fizioloskoj?? Inace ovako dr nista za sad samo to osjetim ali tu sam slaba!!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji