Ajme bas mi je zao da ti je malom tako lose... Nadam se da je dosao doma iz bolnice i da mu je infuzija pomogla!
.
Drzite se, samo nek vam brzo produ bolestine, a drzim fige da ti ne pokupis gripu - neka te zaobide!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure pitanje, ujutro cu ici raditi ogtt, znaci prije toga da ne uzmem nista od redovne terapije (obicno euthyrox i duphaston uzmem prvo ujutro)?
Hej, ovo i mene zanima, jesi saznala možda?
Petrucika stvarno se nadam da ti je dijete bolje i da se ti nisi uhvatila! ♥️
Nema ništa gore nego kad ti je dijete bolesno, a ne možeš mu pomoći. Ja psihički isto jako padnem kad moju L nešto ozbiljnije uhvati.
Samo da su oni živi i zdravi, za ostalo sve lako. Ostalo su sve nebitne stvari.
🩷 7/2022
Petrucika, drži se, želim vam svima da čim prije ozdravite. Mogu misliti u kakvim si mukama trenutno, trudna a dječica bolesna. Jel ti mali barem došao kuçi? Kako ste sad?
💙 5/2023
Cure nisu jos dosli ja cekam cili dan otisli su jutros u 9h sad mi muz kaze da mozda i ostanu u bo !! Ceka se doktorica!! Evo cekam to je jedino sto znam i muka mi je toga ako mora ostat a ja nisan s njim osjecam se bas uzasno radi toga i bas mi je tesko
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure nisu jos dosli ja cekam cili dan otisli su jutros u 9h sad mi muz kaze da mozda i ostanu u bo !! Ceka se doktorica!! Evo cekam to je jedino sto znam i muka mi je toga ako mora ostat a ja nisan s njim osjecam se bas uzasno radi toga i bas mi je tesko
Joj grozno... neka te barem tjesi da nije sam i da je tamo u najboljim rukama. Pomoci ce mu da bude bolje i da ozdravi brzo, a ti najbolje sto mozes je sada sebe cuvati... saljem zagrljaje podrske i nek brzo sve prode da ste svi dobro i na okupu 🫂
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Baš mi je žao... Znam da se osjećaš nemoćno, ali dobro da je bar tata s njim, a tebe treba tvoja bebica da si dobro i bolesna curka, svi su u dobrim rukama. Nadam se da vam je noć prošla koliko toliko mirno i da već danas ide sve na bolje...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Draga Petrucika žao mi je što su vas snašle bolesti. Jel došao kući? Kako ste?
Drzi se, saljem virtualni zagrljaj.
Megyca zao mi je zbog urinoinfekcije
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Petrucika bas mi je zao, nadam se da je jutros bolje❤️
Maria bila sam na ogtt i nisam to jutro nista od terapije uzela pa sam kasnije kad je zavrsilo popila
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Petrucika kako je jutros? Znam da si zabrinuta i da ti je teško🥺...šaljem zagrljaje i podršku da prođe sve što prije🫂💕. Sad je ovo najgore vrijeme još. Na proljeće će biti bolje. Teško ti se izolirati kad imaš puno dječice i neizbježno je bilo nešto ne "ulovit". Ne brini se sve će to proći..💕🫂 javi nam se..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji