Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    10. Ožujak 2025. 10:50

Greta, kad si naručena u čet?
    Zrinkolina, sretno danas, neka bude lijepi pregled i da izađeš sva u oblacima 🤗

💙 5/2023

petrucika
    10. Ožujak 2025. 11:09

skakavac

petrucika

Temperatura

Zenice drzi me temperatura od nocas 37,4 popila sam lupocet u 3h jutros!! Svako koliko onda mogu i koliko dnevno da utvrdimo gradivo!!

Ej draga
    Biti će sve to ok
    Moja doktorica kaže da je trudnoca dugi period i da je normalno u tom razdoblju preboliti viroza Ili gripe
    Koliko znam možeš uzeti 1 ili dvije tablete od 500 mg svaka 4 sata.

Sad san popila lupocet opet jer mi raste 38,3 i osjecam se slabo lose boli me glava oci kuha mi u glavi!! Ja ne znam kako cu prezivit samo s toliko lupoceta ipak dug je dan i noc sto ostatak da trpim temperaturu da pustim da raste nema mi to smisla!! Poslala dan mail svom opce prakse pa cu vidit ako ne javit cu se svom ginekologu!!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

skakavac
    10. Ožujak 2025. 11:22

petrucika

skakavac

petrucika

Temperatura

Zenice drzi me temperatura od nocas 37,4 popila sam lupocet u 3h jutros!! Svako koliko onda mogu i koliko dnevno da utvrdimo gradivo!!

Ej draga
    Biti će sve to ok
    Moja doktorica kaže da je trudnoca dugi period i da je normalno u tom razdoblju preboliti viroza Ili gripe

Sad san popila lupocet opet jer mi raste 38,3 i osjecam se slabo lose boli me glava oci kuha mi u glavi!! Ja ne znam kako cu prezivit samo s toliko lupoceta ipak dug je dan i noc sto ostatak da trpim temperaturu da pustim da raste nema mi to smisla!! Poslala dan mail svom opce prakse pa cu vidit ako ne javit cu se svom ginekologu!!!

Pošalji mail i ginekologu. 
    On će ti to bolje znati 
    Ali s obzirom da imaš vjerojatno gripu, manja je steta da popiješ lupocet nego trpiš bolove  i temperaturu ❤️

• greta10
    10. Ožujak 2025. 12:03

Petrucika drzi se i da ti uskoro bude bolje🤞
    Tincilina bas sam te htjela pitat kad si. Ja sam u 9:30, a ti?

Curica 6/23 🩷

lolola13
    10. Ožujak 2025. 12:20

petrucika

skakavac

petrucika

Temperatura

Ej draga
    Biti će sve to ok

Mozes stavljati hladne obloge i tusirati se mlakom vodom da ti padne temp, nemoj pretjerivati s lupocetima ipak... Nadam se da ces brzo ozdraviti!

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• TejaT
    10. Ožujak 2025. 12:55

Cure, osjecate li vi onak zatezanje trbuha dok hodate, stojite, kad sjednem, legnem, sve okej, trbuh mi nije tvrd, ali ovo mi je bas neki nelagodan osjecaj, nije bolan, i to mi sad vec par dana tako 😵‍💫

petrucika
    10. Ožujak 2025. 13:21

Evo cure 36,5 nakon dva sata od kako san popila lupocet od 500!! Bila mi je pocela rast 38,8 poslala san ja mail ginekologu radi popodne pa cu vidit sto on kaze!! Glava mi bude ko uzarena kugla samo se preznojavam pa me uhvati drhtavica i tako cilo jutro tek sad se osjecam normalno!! Vidit ce mo strah me jako te temperature radi bebice!! Samo da sve prode kako triba ona je aktivna cili dan a i cili noc je bila nezz jel ona to unutra osjeti!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    10. Ožujak 2025. 13:36

Petrucika, da se probaš i bučnut u kadu/tuš na hladenje kad ti kreen. Isto ksko i kod djece spuštamo. Ili da si polijepiš one frescopad obloge?
     Držim fige da ne krene divljati.

Greta, ja sam u 8:30, al ugl uvijek čekam barem sat vremena. Ako budem u 9:30 i dalje tamo javim se :)

💙 5/2023

petrucika
    10. Ožujak 2025. 14:20

Cure evo cula sam se s ginicom do 8 tableta dnevno mogu lupoceta od 500 a od 1000 do 4 dnevno i uz preporuku uzimanja vitamnia i tekucine!! Naravno da ja necu toliko popit ali moram znati koliko smijem jer od dvije dnevno strah me da ne bi imala puno korisi jako tesko spusta od 500 lupocet i zakuva mi glava i oci i uzasna glavibolja znaci koma!! Sad san dobro pala mi je napokon!! Tusirala se jesam ali greska u vrucoj jer je mene drzala drhtavica i nakon toga mi je skocila temperatura jos vise!!!eto nadam se da ce bar sutra bit bolje!! Sto je najgore od svega vec dva dana nemam stooicu ovo mi se orvi puta u trudnoci desilo!!! Znaci sastavilo sa svih strana

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

skakavac
    10. Ožujak 2025. 14:48

petrucika

Cure evo cula sam se s ginicom do 8 tableta dnevno mogu lupoceta od 500 a od 1000 do 4 dnevno i uz preporuku uzimanja vitamnia i tekucine!! Naravno da ja necu toliko popit ali moram znati koliko smijem jer od dvije dnevno strah me da ne bi imala puno korisi jako tesko spusta od 500 lupocet i zakuva mi glava i oci i uzasna glavibolja znaci koma!! Sad san dobro pala mi je napokon!! Tusirala se jesam ali greska u vrucoj jer je mene drzala drhtavica i nakon toga mi je skocila temperatura jos vise!!!eto nadam se da ce bar sutra bit bolje!! Sto je najgore od svega vec dva dana nemam stooicu ovo mi se orvi puta u trudnoci desilo!!! Znaci sastavilo sa svih strana

Super :) 
    Sad znaš točno koliko i kad smiješ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.