Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Piamia
    11. Ožujak 2025. 11:01

Pixi

Zrinkolina čestitam na dobrom pregledu.
    Sretno cure na današnjem pregledu i na ogtt.
    Do kojeg tjedna se radi OGtt?

Petrucika, Piamia, Libokako ste vi?

Hvala na brizi :) Ja dosta strogo mirujem, bas sam u strahu.. ide nekako, dan mi bude ok, a navecer me uhvati bas panika jer osjetim dolje veliki pritisak, ko da se nabije u maternicu skroz dolje i pokrete osjetim doslovno u preponi, i gore naravno ali kao da dolje udara po preponi. Jel jos tko tako osjeca? Ja sad sve analiziram. 
    Cure sretno svima na ogtt i pregledima! Anie mislim da te nece slati ponavljati ako ostale 2 vrijednosti budu ok i ako nemas inace problema s time ali opet sve ovisi kakav je gin.

petrucika
    11. Ožujak 2025. 11:13

Jutro cure sretno svima na pregledima i na ogtt!! Evo da se javim i ja!! Ja sam zadnju temperaturu imal sinoc u ponoc 37,4 popila sam lupocet jer je tad pocela rasti nakon tocno 6 sati i isla sam spavat! Spavala sam cilu nic probudila se u 7h sva mokra presvukla se i vratila u krevet spavala do 10h mirim od tad nemam temp! Onako preznojavam se vjerojatno se tjelo bori ali osjecam se punoo bolje jer nemam temperaturu!! Nadam se da je to tooo!! Dalje ce mo lagano!! Ja ogtt jos nisan radila sad ce me slat ali nezz jel nakon gripe ok odma radit jer nezz jel oadne glukoza u krvi pitat cu ga!! Ugl moze se do 28 tt!! A meni bas treba malo sad da nadodem bar tjedan dana! Pregled mi je u petak ak budem dobro i do tad sve bude ok idem na pregled!! A cini se da ce biti jer i dici mi je ovako trajala temp dan dva max pogotovo kod male on sutra ide u sk! Tako da se nadam i ja mene ubiti drzi od subote samo san temp dobila juce i nadan se da je to too!!!🤗

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    11. Ožujak 2025. 11:16

Emma05 ja sam na anomaly išla u bolnicu sa 21t, a privatno u 22tt.
    .
    Lolola13 ja se nadam da me neće slati opet, neda mi se to.
    Tako su mi i u prvoj trudnoći zeznuli, nisu mi dali da vadim krv nakon sat nego samo nakon 2 sata. Ja kažem moram doći za sat vremena na prvo vađenje pa onda opet nakon sat na drugo vađenje. Kaže ona ma ne treba, to doktori fantaziraju, dovoljno im je ovo nakon 2 sata vađenje.
    Naravno moja ginekologica je rekla da mi ti nalazi ogtt ne vrijede ali nije me slala ponovno da radim.
    Sad ćemo vidjeti kakvi će ovi nalazi biti i što će ginekologica reći. Poslije 15h će biti nalazi na egrađani pa ću vidjeti i odmah poslati mail ginekologici.
    Baš me zanima i krvna slika kakva mi je, s obzirom da ne pijem nikakve prenatalne.

🩷 7/2022

Megyca
    11. Ožujak 2025. 12:50

Zrinkolina cestitam na dobrom pregledu🥰
    Petrucika drago mi je da si bolje ❤️ bolje da se preznojavas to znaci da se tijelo rijesava virusa, treba to sve izbaciti van 🥰
    Emma kod mene ti je isto kao kod Tinchiline, nismo nikad naglasili da je to bas taj pregled ali dr svaki put gleda ono sto bebe “nude” jer su kod mene bas dosta aktivne, pa nekad jednoj uspije npr bedrenu, mozak, prstice a drugoj srce pa na iducem pregledu se potrudi vidit ono sto na proslom nije i tako u krug
    Tinchilina ma mislim da se ne moras brinuti previse, i moje su totalno promijenile ritam, cak nisu u isto vrijeme uvijek aktivne, jedna mi skace dole po cervixu a druga mi je toliko sinoc natukla gore oko zeluca i jetre da ja imam osjecaj kao da me netko palicom pretukao🙈 jedva se krecem. I sad udaraju na sve strane, ne moze se vise predvidit di ni kad ce udariti
    Piamia i meni ti je jedna bebica skroooz dolje i na proslom pregledu se tocno vidila mala slatka guza kako udara kao da zeli izaci🙈 nadam se da nece ali dr je rekao da me to ne treba zabrinjavati i isto tipa kad legnem na bok osjetim kako mi po preponi skakuce tako da mislim da je to sve okej

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

RužaFT
    11. Ožujak 2025. 14:28

Cure, evo i mene da vas pozdravim.. procitam vas...cestitam na dobrim pregledima i na dobrim nalazima, neka se tako nastavi 😊 curkama koje su bolesna i djecici zelim brzo ozdravljenje..
    I kod nas nije najbolja situacija, jedan mali od nedjelje ima virozu, grceve, proljev i temperaturu..dajem peobiotike, na dijeti smo, aktivni ugljen, ali i dalje nam ne prolazi..ne znam kad je vrijeme za bolnicu 🙄 dok drugi ima afte u ustima i slabo jede 😓
    Mislila sam sutra na ogtt, ali vjerojatno nista od toga jer je mali jos bolestan pa je kuci...
    Cekam i ja svoje mjerenje cerviksa..uvijek strepnje oko toga..
    Ja sam se malo na amazonu "zaigrala". Ipak cu od tamo naruciti aventovu izdajalicu, braunov toplomjer termoscan 7, sklopivu kadicu za kupanje, kameru za bebu za sobu itd.

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• melody
    11. Ožujak 2025. 14:50

Da li se neka susrela sa niskom posteljicom? Obavljen pregled decko je dobro ali mirovanje jer je posteljica nisko pa se nadamo da se podigne

• PrvaBebicaaa
    11. Ožujak 2025. 14:56

melody

Da li se neka susrela sa niskom posteljicom? Obavljen pregled decko je dobro ali mirovanje jer je posteljica nisko pa se nadamo da se podigne

Pozdrav, 
    Meni je rekao doktor da mi je posteljica nisko, no da ima još vremena da se podigne, tad sam bila točno 25.tjedan..

AnnieP
    11. Ožujak 2025. 14:58

melody

Moja posteljica je već zadnja dva pregleda 2cm od ušća, prije toga je bilo dijelom na ušću.
    Sad jedino što ne smijem su odnosi i vježbanje. Dizanje teškog, neki teški fizički poslovi.
    Kaže doktorica da će se vrlo vjerojatno podići do idućeg pregleda.

🩷 7/2022

• melody
    11. Ožujak 2025. 15:02

AnnieP

melody

Moja posteljica je već zadnja dva pregleda 2cm od ušća, prije toga je bilo dijelom na ušću.
    Sad jedino što ne smijem su odnosi i vježbanje. Dizanje teškog, neki teški fizički poslovi.
    Kaže doktorica da će se vrlo vjerojatno podići do idućeg pregleda.

Ja sam dobila utrogestan vaginalete

• Tinchilina
    11. Ožujak 2025. 16:30

Ružo, i ja sam se sad baš navukla na amazon. Mama me tražila da joj kupim neki ručni mikser, i gledam ja u elipsu 90e, isti takav na amazonu 60e. Ne znam tko je tu lud.

Došli mi nalazi, šećer odličan, ujutro 4 i nešto 😅 a ostale 2 vrijednosti 5 i nešto sitno. Al željezo zato, baš sve što ima iole veze s njim ispod donje granice. To sam i očekivala jer mi je sa svakim vađenjem bilo sve niže i niže, a nisam htjela na svoju ruku uzimat ništa, mozda sam trebala. Al ok, sad će mi u čet sigurno dat neku terapiju.

Nadam se da je i drugim curama oggt dobar.

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.