Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Piamia
    08. Ožujak 2025. 07:00

Uf Petrucika, bas mi je zao za gripu, drzite se :/ koji tip ste A ili B? Ako ste testirali.

AnnieP
    08. Ožujak 2025. 07:56

Drage moje sretan vam Dan žena! ♥️♥️
    .
    Petrucika nadam se da tebe neće uhvatiti. Drži se.
    Moja L je imala gripu A prije mjesec i pol. Ja sam se uhvatila ali samo na jedan dan, popila lupocet jedan. Drugi dan kao da ništa nije bilo.

🩷 7/2022

_spring_
    08. Ožujak 2025. 12:21

Sretan Dan žena svima! 💐💓
    .
    Petrucika, nema te od jutros, nadam se da ste dobro, da se uspijevate izboriti s grupom...
    .
    Cure koje su iz ZG, nadate li se nekim dobrim popustima na sajmu beba u Family mallu sljedeći vikend? Mogu li se inače neke veće stvari uloviti za dobru cijenu ili to bude više manje kao i trenutne akcije na webu? Ne možemo se odlučiti bi li uzimali Kinderkraft koya 4u1, ili da uzmemo snuz pod, ili mislite da je to sve preskupo i precijenjeno? Nama je prva beba i mislim da bi nam mogli prodati sve što nam se ponudi 😅

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Megyca
    08. Ožujak 2025. 12:56

Drage zene sretan vam dan zena 🥰❤️
    Nas tri zenice smo jutros na kraju vadile krv i urin opet i ispalo je da imam uroinfekt, eto i to da sam dobila prvi put u zivotu haha, sad antibiotik lagano i kaze dr da se ne sekiram samo opusteno i laganini bitno da smo dobro raspolozene i da se ne stresiram 😅

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

lolola13
    08. Ožujak 2025. 16:14

Sretan dan žena! 🌼🪻
    .
    Megyca bitno da ste nasli na vrijeme da nekaj je i sad nek antibiotik ubije bestije 🤞 😁
    .
    Petrucika kako si nam ti? Nadam se da te nije gripa smlavila 🙈
    .
    Mi evo danas malo orezujemo vocke, nevjerojatno je koliko malo mogu prije nego se krenem daviti u kaslju i trebam odmor 😅 Ali sunce me stvarno vraca u zivot pa vjerujem da je i oporavak iza ugla 🤗 Zbog tog kaslja sam odgodila jogu za jos tjedan dana, mislim si ako tamo dodem i krenem kasljat uz duboko disanje, budu me trudnice na kriz zabile 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    08. Ožujak 2025. 16:23

Cure evo usla sam cisto da vas procitam i vidim da pitate za mene pa se moram javit!! Ja sam dobro drzim se nemam simptoma osim onako ko imam u plucima neku tezinu inace san sklona laringitisu i brinhitisu ali nadan se jos uvik da me nece capat!!! Mala je ok capne ju temperatura ovako od popodne pa do navecer!! Mali je bolje iako i danas je na pedijatriji na infuziji trenutno!! Radi toga sam lose psihicki tesko mi je ja sam kuci muz ga je odveza!! Inace ima dvadesetak dana da ga boli drobic 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    08. Ožujak 2025. 16:25

I sto god stavi usta pocne ga bolit i onda zna mi plakat i bas ga je pocelo mucit ! Vodili smo pedijatrici rekla je da uzmemo probiotik i kupivnu vodu da pije!! To se nesto primirilo ali kako ga je capnula gripa sve se pogorsalo dodatno!! Jutros place boli ga drob nakon griza jednog jedinog! Muz ga je odma obuka i na pedijatriju opet ! Tamo su opet krv urin i stavili ga na infuziju jer slabo jede ne moze boli ga

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    08. Ožujak 2025. 16:27

Jedino sto za sad znam da ce infuzija trajajat jedno otp 5 sati a oni ce onda u meduvremenu idlucit dali triba jos jedna ili ne!! Trebat ce pretrage neke kad ozdravi i gastoenterologa!! A oni ce mu tamo napravit uzv

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    08. Ožujak 2025. 16:29

Pisem ovako predugo je za u jedan post!! Cure radi toga san lose psihicki tuzna jer eto ne mogu ni s njim bit tako nije dobro ipak san trudnica dima mi je i mala bolesna strepim i radi sebe i svasta!! Evo moram pitat cure kako cu znati koja je gripa?? Radila san onaj test di imas na covid na gripu A/B i onaj Rsv kako li vec ali kako da znam koji tip gripe?? Stoji mi samo tu dvi crtice kao da je pozitivan!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    08. Ožujak 2025. 16:48

Evo isla sam vidit test ima pozitivan na tipa A to je taj gori i tezi oblik koliko sam uspila procitat! Nista sto bude nema iz ovoga ne mogu pobici!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.