Piamia, baš mi je žao. To mi je svaki put jedan od strahova kad idem na pregled. Tako da baš suosjećam. Držim fige da je to to i da će se sad nela toj duljini zacementirati. Jedino što mogu preporučiti Roidakal, ako već ne piješ.
Kod kojeg doktora ideš privatno ako ti nije problem reći?
A mene sad zanima jel ima koja da nije radila papu niti jednom za vrijeme trudnoće niti dulje vrijeme prije trudnoće. Ja sam ju zadnji put radila u 12 mj 2023. A zadnja m. Mi je bila 10.09.2024
Ja papu nisam radila, imam uredan nalaz isto iz 12/23 i zadnja m. 14.09.24.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Piamia, baš mi je žao. To mi je svaki put jedan od strahova kad idem na pregled. Tako da baš suosjećam. Držim fige da je to to i da će se sad nela toj duljini zacementirati. Jedino što mogu preporučiti Roidakal, ako već ne piješ.
A mene sad zanima jel ima koja da nije radila papu niti jednom za vrijeme trudnoće niti dulje vrijeme prije trudnoće. Ja sam ju zadnji put radila u 12 mj 2023. A zadnja m. Mi je bila 10.09.2024
Ja sam radila u 7mj prosle god na prvi pregled dosla u 10mj sa 5tt i opet mi je radio papu!! Nije mi bas bilo jasno ali ajde ali mi je zato briseve prvi puta u 12tt i onda ovo kad san bila 18tt i tad mi je pronadena ona bakterija!! Prosli oregled sam ih ponavljala sad reka je tek s 31 tt vise nisam ni sama pametna bili trazila sad na ovom pregledu ili ipak kako je on reka 31tt!! A to za serklaz sto si pitala ne znam ninja valjda ima nesto nekakva indikacija sigurno kad ne radi kasnije!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Meni je briseve uzela u 11. tjednu. Papu sam zadnje radila mislim u rujnu 2023. pa je rekla da bi bilo dobro ponoviti, ali to mi je uzela na idućem pregledu, znači negdje u 15. tjednu (kraj studenog) jer je rekla da ne voli općenito, a kamoli odjednom previše čačkati dolje. Ne znam jel dobro ili ne, ali moram priznati da mi je lakše kad su mi i s nekih 26., 27. tjedana još i na hitnoj uzeli bris pa sam nekako većinu trudnoće pokrila s dosta redovnim kontrolama tih briseva.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
A urinokulturu sam radila toliko puta da se već muž šalio da imaju litre mog urina jer sam ja na svako mokrenje dizala paniku. 🤣 Više mi ni moja ginek nije htjela dati uputnicu onda sam počela zvati doktora opće prakse haha.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
28.11. dečko 💙
A urinokulturu sam radila toliko puta da se već muž šalio da imaju litre mog urina jer sam ja na svako mokrenje dizala paniku. 🤣 Više mi ni moja ginek nije htjela dati uputnicu onda sam počela zvati doktora opće prakse haha.
Ja isto opce prakse samo posaljem mail on pusti!! Bas cu ici sl tj prije pregleda !! Ali ne UK nego obicna analiza!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cupko ti mozda vise pripadas nama ljetnicama slobodno nam se pridruzi na forumu🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure pitanje, ujutro cu ici raditi ogtt, znaci prije toga da ne uzmem nista od redovne terapije (obicno euthyrox i duphaston uzmem prvo ujutro)?
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Očito to ovisi o ginekologu. Ja sam radila papu i briseve u 05/24 na uputnicu socijalnog ginekologa, redovna kontrola. Na prvom pregledu u trudnoći kod privatnog ginekologa u 11/24 on mi je rekao da nema potrebe da to ponavljam kad sam nedavno radila (i sve je bilo u redu), a moj socijalni ginekolog je rekao da se to obavezno radi u trudnoći pa sam to ponovila kod njega (preko uputnice) i sve je bilo ok.
Cupko ti mozda vise pripadas nama ljetnicama slobodno nam se pridruzi na forumu🥰
Da ja sam taman na granici, 22.5. je termin. Tako da ja čitam i proljetnice, ali i vas ljetnice. 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
28.11. dečko 💙
Ja sam radila sve moguce briseve plus papu prije planiranja trudnoce u 2/2024. Onda mi je nadena neka bakterija, sad se vise ni ne sjecam kaj je bilo, oboje smo morali piti antibiotik pa raditi nove briseve mjesec dana nakon antibiotika. Tako da je dr rekao da nece ponavljati briseve ni papu jer su dovoljno friski nalazi 🤷♀️
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji