Cestitam na dobrim pregledima i sretno tko jis ima danas!! Pitanje cure koji proizvod za odrzavanje intimne higijene koristite ono za pranje!! Mize preporuka!! Hvala!!
Ja koristim Jessa plavi iz DMa
Kakav je vidila san da ima raznih u fm aplikaciji!! Poslat cu muza usput mu je pa samo da cujem koje vi koristite?? Vidim ima i kao laktogin?? Nezz jel tko taj koristi isto vidim u dm!! Ima puno njih sad nezz ni sama koji bi
Cestitam na dobrim pregledima i sretno tko jis ima danas!! Pitanje cure koji proizvod za odrzavanje intimne higijene koristite ono za pranje!! Mize preporuka!! Hvala!!
Ja koristim Jessa plavi iz DMa
Kakav je vidila san da ima raznih u fm aplikaciji!! Poslat cu muza usput mu je pa samo da cujem koje vi koristite?? Vidim ima i kao laktogin?? Nezz jel tko taj koristi isto vidim u dm!! Ima puno njih sad nezz ni sama koji bi
Dm aplikaciji
+ 10.10.
Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024.
Mislim da zakon nije jos donesen, osim ako mi je promaklo. Od 1.3. ide zakon o rodiljnim i porodiljnim naknadama ili kak se vec zove. Komplikacije ureduje drugi zakon o naknadama za bolovanja
Tako je od 1.3. !!
+ 10.10.
Apivita gel za intimno pranje.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Emmati si u drzavnoj firmi? Mislim da ova razlika do 42 dana je samo za drzavne firme.
.
Ja nisam na popisu, ali i ja imam prekosutra big anomaly i BAS me strah. Bila sam super do prije 2-3 dana kada se malac poceo manje micati (cini mi se da se okrece iz vodoravnog u okomiti polozaj) i odjednom mi je drama sto ako nesto nije okej. Jedva cekam pregled da mi doktorica smiri tu moju sizu na slijedecih mjesec dana - do par dana prije pregleda kad ce me opet uloviti😂
.
Emi cestitam na urednom pregledu❤️
.
Odnosi- nas je i dalje strah odnosa. Kako jos uvijek koristim Cyclogest, nije nam bas ni nesto privlacno. 🙈
.
Pramenovi- mislim da sam ja na prve pramenove od trudnoce isla sa 11-12 tjedana uz blagoslov ginekologice koja je rekla da se ne sekiram oko toga.
U prosli petak sam opet isla i bas sam si sva sretna jer sam se malo pofriskala😄
Dražavna, da.
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
Emi25 meni je sad posteljica na 2cm od ušća, podigla se od prošlog pregleda. Ima vremena do 27 tjedna da se ona pomakne. Bit će sve u redu. 😊
.
Lunolina dodala sam te na popis za pregled. Veseli se pregledu, duže će trajati i lijepo ćeš vidjeti svoju bebicu. 😊
.
Spf krema ja sam koristila prošle godine na preporuku svoje kozemtičarke Ducray anti spots fluid spf50. Nemam pojma kakav joj je sastav, nemam ambalažu kod sebe baš da vidim u aplikaciji. Imam jednu novu tubicu pa sam mislila iskoristiti sada.
🩷 7/2022
Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024.
Mislim da zakon nije jos donesen, osim ako mi je promaklo. Od 1.3. ide zakon o rodiljnim i porodiljnim naknadama ili kak se vec zove. Komplikacije ureduje drugi zakon o naknadama za bolovanja
A komplikacije su u dugom zakonu. Ajoiii. Nadam se da će i to ovaj mjesec riješiti. Nadam se povećanju u travnju.
S ovih sad 560€ stvarno treba biti mađioničar da živiš. 😄😄
🩷 7/2022
Cure bok, nadam se da ste sve dobro! ☺️
.
Jeste primjetile da vam je podrucje trbuha postalo dlakavije nego prije trudnoce? Kod mene bas izrazito i kao da se pogorsava stanje haha zanima me dokle ce ic a ne zelim krenut na depilaciju trbuha. Nosim decka, mozda to ima nekakve veze? 🥲
Ja se baš nedavno čudim kolike su mi dlake odjednom na trbuhu. Hahaa..komedija. okrugli drobić i dlakice strše. Lipo će biti na lito. Neznam jel to otpadne naknadno ili što ali zbilja nije neki hit za vidit🙈
Eto ga na, mozda i ti nosis deckica 🤭 (ako se ne varam jos nisi saznala jel curica ili decko)
Kad krene ljeto cemo suncat trbuh da nam posvijetle dlacice 🤞🏻
Cure bok, nadam se da ste sve dobro! ☺️
.
Jeste primjetile da vam je podrucje trbuha postalo dlakavije nego prije trudnoce? Kod mene bas izrazito i kao da se pogorsava stanje haha zanima me dokle ce ic a ne zelim krenut na depilaciju trbuha. Nosim decka, mozda to ima nekakve veze? 🥲
Ja se baš nedavno čudim kolike su mi dlake odjednom na trbuhu. Hahaa..komedija. okrugli drobić i dlakice strše. Lipo će biti na lito. Neznam jel to otpadne naknadno ili što ali zbilja nije neki hit za vidit🙈
Eto ga na, mozda i ti nosis deckica 🤭 (ako se ne varam jos nisi saznala jel curica ili decko)
Kad krene ljeto cemo suncat trbuh da nam posvijetle dlacice 🤞🏻
A tko zna🙈😄. Čekam ovaj idući pregled da mi dr potvrdi spol. Prošli put nije ništa vidio između nogu🫣🤔. Neznam🤷♀️..ali jedva čekam saznati😁
Nebi rekla da je za drzavne sluzbe isplata razlike do punog bolovanja za prvih 42 dana novitet jer sam ju ja dobila za listopad i studeni prosle godine (prema KU). A sto se tice porodiljnog i komplikacija, do sad nije donesena niti jedna izmjena (pitanja su uredena razlicitim propisima). Za porodiljni bi izmjene trebale ici s 1.3., a nadam i izmjene zakona koji ureduje komplikacije isto.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Čestitke Emi na lijeoom pegledu, mali zeko je kod tebe velicinom ako se ne varam 🥰 samo da nam rastu i lijepo napreduju i dalje.
Lolola tebe čekam da nam javiš lijepe dojmove 💪
Ja sam bila na zadnjem pregledu u cet, da bi u petak dozivjela tako neki čudan osjet od bebača, kao da se stresao ili inao neki napadaj, i onda ga dugo nisam osjetila, usrala sam se. Tako da sam od pregleda imala ravno dan mira 😅
.
Petrucika, ja koristim lactogyn, al kaže Emma da ima neke loše sastojke da je apovita bolja. Ja i dalje koristim i potrošit ću, eventualno kad potrošim uzmem tu apivitu, vidhet ću. Za sad kako mi se ono sve dolje smirilo ni nemam želje išta mijenjati kad mi očito ovako paše.
.
Što se tiče te aplikacije, nekako nisam od voljd to si raditi, u smislu provjeravati sve što imam i koristim i onda bacati ili sa neugodom koristiti proizvode koje imam. Prije nekoliko god sam zabrijala tako na "zdravu" prehrsnu u vidu da sam gledala sastav pa izbjegavla sve kaj ima mononatrijev glutaminat, itd ionda je to postalo takvo opterećenje za psihu. Ideš u dućan, gledaš ko špijun, večina ti ne pase itd. Odlučila sam ne raditi si to više jer sam sklona tako zabrijati. Gledam da ima što više prirodnih sastavnica i vodim se nekom intuicojom i znanjem koje imam i to je to.
Ne osuđujem nikoga i dapače, ako imate volje i ne sjebava vas i ne opterečuje samo naprijed.
.
Ja isto kao računam da više novaca od 1.3., evo baš će mi biti koma ako ostane tih 500. Držim fige za sve.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji