Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024.
Mislim da zakon nije jos donesen, osim ako mi je promaklo. Od 1.3. ide zakon o rodiljnim i porodiljnim naknadama ili kak se vec zove. Komplikacije ureduje drugi zakon o naknadama za bolovanja
Tako je od 1.3. !!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cestitam na dobrim pregledima i sretno tko jis ima danas!! Pitanje cure koji proizvod za odrzavanje intimne higijene koristite ono za pranje!! Mize preporuka!! Hvala!!
Apivita gel za intimno pranje.

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emmati si u drzavnoj firmi? Mislim da ova razlika do 42 dana je samo za drzavne firme.
.
Ja nisam na popisu, ali i ja imam prekosutra big anomaly i BAS me strah. Bila sam super do prije 2-3 dana kada se malac poceo manje micati (cini mi se da se okrece iz vodoravnog u okomiti polozaj) i odjednom mi je drama sto ako nesto nije okej. Jedva cekam pregled da mi doktorica smiri tu moju sizu na slijedecih mjesec dana - do par dana prije pregleda kad ce me opet uloviti😂
.
Emi cestitam na urednom pregledu❤️
.
Odnosi- nas je i dalje strah odnosa. Kako jos uvijek koristim Cyclogest, nije nam bas ni nesto privlacno. 🙈
.
Pramenovi- mislim da sam ja na prve pramenove od trudnoce isla sa 11-12 tjedana uz blagoslov ginekologice koja je rekla da se ne sekiram oko toga.
U prosli petak sam opet isla i bas sam si sva sretna jer sam se malo pofriskala😄
Dražavna, da.

Emi25 meni je sad posteljica na 2cm od ušća, podigla se od prošlog pregleda. Ima vremena do 27 tjedna da se ona pomakne. Bit će sve u redu. 😊
.
Lunolina dodala sam te na popis za pregled. Veseli se pregledu, duže će trajati i lijepo ćeš vidjeti svoju bebicu. 😊
.
Spf krema ja sam koristila prošle godine na preporuku svoje kozemtičarke Ducray anti spots fluid spf50. Nemam pojma kakav joj je sastav, nemam ambalažu kod sebe baš da vidim u aplikaciji. Imam jednu novu tubicu pa sam mislila iskoristiti sada.

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024.
Mislim da zakon nije jos donesen, osim ako mi je promaklo. Od 1.3. ide zakon o rodiljnim i porodiljnim naknadama ili kak se vec zove. Komplikacije ureduje drugi zakon o naknadama za bolovanja
A komplikacije su u dugom zakonu. Ajoiii. Nadam se da će i to ovaj mjesec riješiti. Nadam se povećanju u travnju.
S ovih sad 560€ stvarno treba biti mađioničar da živiš. 😄😄

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Cure bok, nadam se da ste sve dobro! ☺️
.
Jeste primjetile da vam je podrucje trbuha postalo dlakavije nego prije trudnoce? Kod mene bas izrazito i kao da se pogorsava stanje haha zanima me dokle ce ic a ne zelim krenut na depilaciju trbuha. Nosim decka, mozda to ima nekakve veze? 🥲
Ja se baš nedavno čudim kolike su mi dlake odjednom na trbuhu. Hahaa..komedija. okrugli drobić i dlakice strše. Lipo će biti na lito. Neznam jel to otpadne naknadno ili što ali zbilja nije neki hit za vidit🙈
Eto ga na, mozda i ti nosis deckica 🤭 (ako se ne varam jos nisi saznala jel curica ili decko)
Kad krene ljeto cemo suncat trbuh da nam posvijetle dlacice 🤞🏻

baby boy 🤎🐻
Cure bok, nadam se da ste sve dobro! ☺️
.
Jeste primjetile da vam je podrucje trbuha postalo dlakavije nego prije trudnoce? Kod mene bas izrazito i kao da se pogorsava stanje haha zanima me dokle ce ic a ne zelim krenut na depilaciju trbuha. Nosim decka, mozda to ima nekakve veze? 🥲
Ja se baš nedavno čudim kolike su mi dlake odjednom na trbuhu. Hahaa..komedija. okrugli drobić i dlakice strše. Lipo će biti na lito. Neznam jel to otpadne naknadno ili što ali zbilja nije neki hit za vidit🙈
Eto ga na, mozda i ti nosis deckica 🤭 (ako se ne varam jos nisi saznala jel curica ili decko)
Kad krene ljeto cemo suncat trbuh da nam posvijetle dlacice 🤞🏻
A tko zna🙈😄. Čekam ovaj idući pregled da mi dr potvrdi spol. Prošli put nije ništa vidio između nogu🫣🤔. Neznam🤷♀️..ali jedva čekam saznati😁

Nebi rekla da je za drzavne sluzbe isplata razlike do punog bolovanja za prvih 42 dana novitet jer sam ju ja dobila za listopad i studeni prosle godine (prema KU). A sto se tice porodiljnog i komplikacija, do sad nije donesena niti jedna izmjena (pitanja su uredena razlicitim propisima). Za porodiljni bi izmjene trebale ici s 1.3., a nadam i izmjene zakona koji ureduje komplikacije isto.

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Čestitke Emi na lijeoom pegledu, mali zeko je kod tebe velicinom ako se ne varam 🥰 samo da nam rastu i lijepo napreduju i dalje.
Lolola tebe čekam da nam javiš lijepe dojmove 💪
Ja sam bila na zadnjem pregledu u cet, da bi u petak dozivjela tako neki čudan osjet od bebača, kao da se stresao ili inao neki napadaj, i onda ga dugo nisam osjetila, usrala sam se. Tako da sam od pregleda imala ravno dan mira 😅
.
Petrucika, ja koristim lactogyn, al kaže Emma da ima neke loše sastojke da je apovita bolja. Ja i dalje koristim i potrošit ću, eventualno kad potrošim uzmem tu apivitu, vidhet ću. Za sad kako mi se ono sve dolje smirilo ni nemam želje išta mijenjati kad mi očito ovako paše.
.
Što se tiče te aplikacije, nekako nisam od voljd to si raditi, u smislu provjeravati sve što imam i koristim i onda bacati ili sa neugodom koristiti proizvode koje imam. Prije nekoliko god sam zabrijala tako na "zdravu" prehrsnu u vidu da sam gledala sastav pa izbjegavla sve kaj ima mononatrijev glutaminat, itd ionda je to postalo takvo opterećenje za psihu. Ideš u dućan, gledaš ko špijun, večina ti ne pase itd. Odlučila sam ne raditi si to više jer sam sklona tako zabrijati. Gledam da ima što više prirodnih sastavnica i vodim se nekom intuicojom i znanjem koje imam i to je to.
Ne osuđujem nikoga i dapače, ako imate volje i ne sjebava vas i ne opterečuje samo naprijed.
.
Ja isto kao računam da više novaca od 1.3., evo baš će mi biti koma ako ostane tih 500. Držim fige za sve.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Citam povremeno, ali ne tipkam. Samo da napisem za spf, Patyka je dobra sastavom i ne ostavlja bijeli trag kao druge mineralne kreme.
hvala za preporuku za kremu.
.
Tipkaj s nama, druži se. Sve je opušteno bez osuda.
Pridruži se i facebook grupi ako želiš. 😊

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji