Ania čestitam na dobrom pregledu😊
AnnieP moj sljedeći pregled 4.3
2016 💙J
16.10.2024. +
Emi25 čestitke na dobrom pregledu 👏
.
Lunolina držim fige da ti dobro prođe pregled i da ti prođu strahovi 🤞
.
Slažem se s Tinchilinom i Petrucikom, iako je meni prva trudnoća, jako sam opuštena i ne opterećujem se s tim sastojcima, mislim da nas to pretjerano razmišljanje i istraživanje ponekad zbunjuje i stvara teret na psihu. Ja sam radila pramenove baš nedavno i ponovo ću tek u 6. mjesecu (lipnju). Znam žensku koja je pušila cijelu trudnoću (groznooooo!!!) i eto, ima zdravu djecu… Tak da moji pramenovi meni u glavi mila majka 😊
Jedino ne znam kak je s noktima, tj. trajnim lakom? Kakva su vam iskustva?
Ne oslanjam se na te inci aplikacije jer nemam vremena/zivaca/volje istraziti detaljno sve to. Pise da je neki sastojak stetan, ok, al nisam upucena da li neka druga stavka u kremi utjece/ublazuje stetnost tog sastojka i sl.
Dosta sam opustena i psihicki sam odlicno ovu trudnocu i ne zelim se opterecivati nekim stvarima.
Kako nekima rastu dlake po trbuhu zbog hormona, tako je mene prosla trudnoca psihicki okrenula bas ruzno. Sad sam ok i uzivam u tome. 😄
2021. M 💗
Cure da se javim; i mi smo danas imali anomaly. Sve odgovara tt, bebica ima sve kaj treba imati. Ja sam ni nebu ni na zemlji od srećeTako mi je lakše sad, malo je reći da sam bila u strahu, jer ja vam još ne osjećam nikakve pokrete. Nekoliko puta unazad par dana sam kao nešto lagano osjetila i za to nisam bila sigurna ak je ona. Ovo kak vi opisujete pokrete, ritanje i položaj bebice mi je trenutno ko sfEmi25 čestitam na dobrom pregledu
Aha, AnnieP idući pregled 5.3.
Cestitam! 🤗🥳 Sad kad si lagano osjetila brzo bude se i pojacavalo 😁
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024.
Nebi rekla da je za drzavne sluzbe isplata razlike do punog bolovanja za prvih 42 dana novitet jer sam ju ja dobila za listopad i studeni prosle godine (prema KU). A sto se tice porodiljnog i komplikacija, do sad nije donesena niti jedna izmjena (pitanja su uredena razlicitim propisima). Za porodiljni bi izmjene trebale ici s 1.3., a nadam i izmjene zakona koji ureduje komplikacije isto.
Nije mi zapravo uopće važno jeli novo ili nije važno da me "kači" to jer moje kolegice to prije nisu imale. Tako da možda kod nas to i je "novitet". Tako mi je uprava danas rekla. Neka isplata legne, manje je važno kada je odluka donesena😜. Ja sam presretna zbog te info. A za ostalo o tom po tom. Sve ćemo vidit od 01.03. Neću se uopće puno opterećivati s tim😉☺️.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Citam povremeno, ali ne tipkam. Samo da napisem za spf, Patyka je dobra sastavom i ne ostavlja bijeli trag kao druge mineralne kreme.
Izguglala sam sada Patyka kremu i sviđa mi se. Ima jako dobru ocjenu dosta je prirodna i mislim da ću je naručiti. Hvala ti za preporuku👌😉..našla sam ju i kao set u kombinaciji i s kremom za tijelo pa ću odma i za ljeto kupiti da imam💁♀️🌞
https://ibb.co/yc30Nk37
Reci mi samo kakvog ti je mirisa? Važno mi je da nije nosu neugodna😜😄
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Bravo Ania, i ja sam jedva dočekala zadnji pregled iz istog razloga, baš su nekako i ti udarci ponekad stresni, kad malo utihhu onda si misliš joj pa jel sve ok itd. Al definitivno sam opuštenija nego u prvoj općenito.
.
Btw, meni su u prvoj prestale rast dlačice po nogama, ne znam jel netko isto bio te sreće al nadam se da će me i ovaj put puknuti. Inače sam jako svijetle puti i nisam ni lineu negru imala, ne ocekujem je ni sad.
.
A pramiće sam radila doslovno par dana nakon što sam saznala da sam trudna. To je ono najosjetljivije razdoblje za tak nes, al isto sam si mislila, to nejde na tjeme, fakat nema smisla sad otkazivati i nisam. A za pušenje nemam milosti i nemam lijepih riječi niti opravdanja za te majke. A pogotovo kad krenu sa izlikama da je štetno naglo prestati, naravno, tko traži opravdanje uvijek çe ga nać. Naravno, nije da ja sad nekom idem čitat lekciju, svako radi za sebe, al to je moje mišljenje.
💙 5/2023
Cure imam pitanjie!! Ja primjetim kod sebe ima mozda tako do tjedan dana da me zna koza cesat aliii najcesce nakon tusiranja!! Tusiram se dva puta dnevno i ne uvik u kupki nekad samo cista voda ali dva puta obavezno!! E sad moze bit da san pretjerala dva puta a ono cega me mrvu ka strah da nije kolestaza😬??? Znaci ono cese me noge ruke nesto leda ali ne cili dan ono nakon tusiranja neko vrime!!! Ima li itko iskustva s kolestazom?? Napomenut cu to ginekologu imam pregled sl tj!!
+ 10.10.
Bravo Ania, i ja sam jedva dočekala zadnji pregled iz istog razloga, baš su nekako i ti udarci ponekad stresni, kad malo utihhu onda si misliš joj pa jel sve ok itd. Al definitivno sam opuštenija nego u prvoj općenito.
.
Btw, meni su u prvoj prestale rast dlačice po nogama, ne znam jel netko isto bio te sreće al nadam se da će me i ovaj put puknuti. Inače sam jako svijetle puti i nisam ni lineu negru imala, ne ocekujem je ni sad.
.
A pramiće sam radila doslovno par dana nakon što sam saznala da sam trudna. To je ono najosjetljivije razdoblje za tak nes, al isto sam si mislila, to nejde na tjeme, fakat nema smisla sad otkazivati i nisam. A za pušenje nemam milosti i nemam lijepih riječi niti opravdanja za te majke. A pogotovo kad krenu sa izlikama da je štetno naglo prestati, naravno, tko traži opravdanje uvijek çe ga nać. Naravno, nije da ja sad nekom idem čitat lekciju, svako radi za sebe, al to je moje mišljenje.
Ovo sto za dlake kazes, ja sam skuzila da mi od kad sam trudna skoro ne rastu niti na nogama niti ispod pazuha! Ruke isto cupkam i puno slabije i sporije raste tako da sam presretna 😁 s druge strane na intimnom podrucju nisam skuzila isti efekt 🥲
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure imam pitanjie!! Ja primjetim kod sebe ima mozda tako do tjedan dana da me zna koza cesat aliii najcesce nakon tusiranja!! Tusiram se dva puta dnevno i ne uvik u kupki nekad samo cista voda ali dva puta obavezno!! E sad moze bit da san pretjerala dva puta a ono cega me mrvu ka strah da nije kolestaza😬??? Znaci ono cese me noge ruke nesto leda ali ne cili dan ono nakon tusiranja neko vrime!!! Ima li itko iskustva s kolestazom?? Napomenut cu to ginekologu imam pregled sl tj!!
Ne znam kaj je kolestaza ali mene svrbi koza puno zadnjih dana. Ja to pripisujem sirenju koze jer mi je lakse cim se namazem. A mislim da sam i malo dehidrirana, em od grijanja i suhog zraka em sigurno ne unosim dovoljno tekucine jer imam i dalje s tim probleme da mi izaziva mucninu. Pa mozda samo da pokusas vise mazati kozu?
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Mene je prije nekih 2 tjedna uzasno svrbjelo, javila sam se doktorici, pa me poslala vaditi krv, ali hvala Bogu sve okej. Koliko sam ja nju shvatila kolestaza je vise dlanovi i tabani kad svrbe, ali naravno obzirom da me poslala vaditi krv vjerojatno moze i kad tako cijelo tijelo svrbi, mene je to bilo grozno, ja sam imala doslovno rane i masnice od cesanja, pa mi je preporucila kao sve sto prirodnije, od gela za tusiranje, pa nadalje i ak se ne smiri dermatolog
Sortiraj odgovore
Najstariji