![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Bila sam na pramenovima, sigurno nije zdravo ni bas za preporuku al mislim da je gore kaj jedemo meso napucano raznim hormonima, potvce i voce tretirano svim i svacim (barem ja jer zapravo iako se trudim kao kupit iz opg, opet cesto zavrsim u supermarketu) neg jedni pramenovi.
Curica 6/23 🩷
Bila sam na pramenovima, sigurno nije zdravo ni bas za preporuku al mislim da je gore kaj jedemo meso napucano raznim hormonima, potvce i voce tretirano svim i svacim (barem ja jer zapravo iako se trudim kao kupit iz opg, opet cesto zavrsim u supermarketu) neg jedni pramenovi.
Istina ali ja se mogu pohvaliti cinjenicom da jedem svoje meso svoje povrce vice jaja eto ribu imam iz mira jer mi je tata ribar !! Ja imam tu zaista sricu sto mi je tako i sto stvarno znam sto jedem!! Bar po pitanju svih ivih nabrojanih stvari!!! Ali opet kazem trujemo se mi zaista na sve nacine i sam zrak tako da sto gid naoravio odlucio opet a nesto sto unosimo u sebe nezdravo ali ne mozes na sve ni utjecat
+ 10.10.
Joo blago tebi i svima kaj imaju svoje. To je danas bas rijetko i puno znaci
Curica 6/23 🩷
Joo blago tebi i svima kaj imaju svoje. To je danas bas rijetko i puno znaci
Istina ali ja san odgojena na umjetnom kao vecina jedino sto sam uvik imala je riba jer je tata uvik bio vezan za more!! A ovo dr sam sve kad san se udala dobila jer od muza njegovi to sve imaju nekada su i neke stvari orodavali kao vocke tj breskva nektarina danas vise ne!! Ali zato je istalo to da vrta mira bit pun blitve, spinata salata pomidora krastavca, kapule,luka nezna biza i tako i imamo sezinskig nekig voca imamo jaja svija i odedeno meso pa maskinivo ulje!! Ma ne da se hvalim jer ja sam odrasla na svemu iz supermarketa ali njegovi nisu i sretna sam sad sto i ja imam tu mogucnost i definitivno vidis razliku u toj hrani!!!
+ 10.10.
Farbala sam se nakon prva tri mjeseca jer sam se osjećala ko starica sa sijedima koje strše posvuda.
Što se preparata tiče pazim i inače na sastav tako da koristim isto što i prije trudnoće. Trenutno neku novu liniju za kosu od Afrodite i super mi je 😊
Hej cure! Ja sam se farbala skroz rano, netom nakon pozitivne bete, ali sam frizerki naglasila da me farba bojama bez amonijaka i tako planiram nastaviti do kraja, budući da se farbam zadnjih skoro 20 godina.
.
Mislim da ne možemo baš na sve utjecati, pogotovo kad nam je i hrana puna mikroplastike i pesticida i tko zna čega, možemo možda samo za svoj mir napraviti najviše što možemo. Ja već godinu dana svo voće i povrće iz trgovine i s težnice perem u otopini zeolita (zeotex), a od pozitivnog testa s INCI beauty provjeravam kozmetiku - kupila sam si mlijeko za tijelo i protiv strija, bademovo ulje, dezić, kremu za lice i bb kremu umjesto pudera, sve prema app-u i zelenom i mislim da je to najviše što mogu utjecati 😊😊
.
Sjećam se da ste pisale, ali sada je teško naći - što koristite kao lubrikant u trudnoći? Muž i ja smo se jučer ohrabrili na odnos prvi put nakon cijelog IVF postupka i 3 mjeseca trudnoće, uz blagoslov gin, ali smo brzo odustali jer... nemamo lubrikant 🤣🤣🥴
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Hej cure! Ja sam se farbala skroz rano, netom nakon pozitivne bete, ali sam frizerki naglasila da me farba bojama bez amonijaka i tako planiram nastaviti do kraja, budući da se farbam zadnjih skoro 20 godina.
.
Mislim da ne možemo baš na sve utjecati, pogotovo kad nam je i hrana puna mikroplastike i pesticida i tko zna čega, možemo možda samo za svoj mir napraviti najviše što možemo. Ja već godinu dana svo voće i povrće iz trgovine i s težnice perem u otopini zeolita (zeotex), a od pozitivnog testa s INCI beauty provjeravam kozmetiku - kupila sam si mlijeko za tijelo i protiv strija, bademovo ulje, dezić, kremu za lice i bb kremu umjesto pudera, sve prema app-u i zelenom i mislim da je to najviše što mogu utjecati 😊😊
.
Sjećam se da ste pisale, ali sada je teško naći - što koristite kao lubrikant u trudnoći? Muž i ja smo se jučer ohrabrili na odnos prvi put nakon cijelog IVF postupka i 3 mjeseca trudnoće, uz blagoslov gin, ali smo brzo odustali jer… nemamo lubrikant 🤣🤣🥴
Pa ja ne znam jel problem lubrikant u trudnoci uopce? Mi jos imamo neku mentalnu kocnicu pa nema odnosa ali da mi treba lubrikant koristila bi isti kao i uvijek - https://www.dm.hr/lubrikant-basic-p8594068382595.html
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
.
.
Sjećam se da ste pisale, ali sada je teško naći - što koristite kao lubrikant u trudnoći? Muž i ja smo se jučer ohrabrili na odnos prvi put nakon cijelog IVF postupka i 3 mjeseca trudnoće, uz blagoslov gin, ali smo brzo odustali jer… nemamo lubrikant 🤣🤣🥴
Aromara Gynopro
.
.
Aromara Gynopro
Hvala ti, to je taj! 😁
Lolola13 ma sigurno je dio i mentalna kočnica, ali i suhoća mi je realan problem, još koristim Cyclogest pa i on dosta utječe...
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji