Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    04. Veljača 2025. 11:21

Sretno na pregledima danas! 🍀
    ..
    Petrucika sinoć sam krenula s korištenjem Geonistin vaginaleta, danas ujutro sam stavila uložak jer mi cijelo vrijeme izlazi baš žuti iscjedak, pretpostavljam da je to zbog Geonistina jer njegova tableta je baš te nijanse žuta.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Emma05
    04. Veljača 2025. 11:29

_spring_

Sretno cure na druzenju! 💓
    .
    Curke, imate li možda preporuku za neki dobar SPF za lice? Sve što pročitam ili stavim u inci beauty ispadne vrlo, vrlo loše po sastavu… 🙈

Ja još nisam pronašla idealni. Navodno se u trudnoći smiju "mineralni" spf-ovi koji ne ulaze u krvotok, stoje na koži. Ali su kao kreč na licu pa mi nije baš sjelo. Nema ih baš nešto puno kad sam guglala. Ako pronađeš što kvalitetno javi svakako. Ja ću se uskoro baciti opet u potragu jer moram zbog sve jačeg sunca. Inače nosim spf kroz cijelu godinu ali sad ne zelim svašta stavljat na kožu pa se štitim uglavnom šiltericama. Srećom pa ih volim nositi😄👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05
    04. Veljača 2025. 11:32

Milica24

Cure bok, nadam se da ste sve dobro! ☺️
    .
    Jeste primjetile da vam je podrucje trbuha postalo dlakavije nego prije trudnoce? Kod mene bas izrazito i kao da se pogorsava stanje haha zanima me dokle ce ic a ne zelim krenut na depilaciju trbuha. Nosim decka, mozda to ima nekakve veze? 🥲

Ja se baš nedavno čudim kolike su mi dlake odjednom na trbuhu. Hahaa..komedija. okrugli drobić i dlakice strše. Lipo će biti na lito. Neznam jel to otpadne naknadno ili što ali zbilja nije neki hit za vidit🙈

15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)

_spring_
    04. Veljača 2025. 11:34

Tako i ja... I sad nisam koristila svo ovo vrijeme i baš primijetim razliku na licu, a kape baš ne nosim, osim ljeti kad je baš jako sunce. Onda potraga i dalje traje... A možda se i javi netko s boljim iskustvom. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Emma05
    04. Veljača 2025. 11:38

Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024. 

Emma05
    04. Veljača 2025. 11:41

_spring_

Tako i ja… I sad nisam koristila svo ovo vrijeme i baš primijetim razliku na licu, a kape baš ne nosim, osim ljeti kad je baš jako sunce. Onda potraga i dalje traje… A možda se i javi netko s boljim iskustvom.

Ja sam prije stalno bila na Retinolu pa sam tako i navikla na zaštitu od sunca jer bi u protivnom poflekavila za sekund. A šilterica imam masu i baš ih volim inače kombinirati. Samo ću spf taj zbilja morati dobro istražiti koji je ok jer su mi ti mineralni baš očajni na licu😏

petrucika
    04. Veljača 2025. 12:12

Maslačak_13

Sretno na pregledima danas! 🍀
    ..
    Petrucika sinoć sam krenula s korištenjem Geonistin vaginaleta, danas ujutro sam stavila uložak jer mi cijelo vrijeme izlazi baš žuti iscjedak, pretpostavljam da je to zbog Geonistina jer njegova tableta je baš te nijanse žuta.

Da daaa ona je zuta i bas je onako zuto jako kad se krene otapat !! To je ok ne sekiraj se!!!

+ 10.10.

• sergiana
    04. Veljača 2025. 12:24

Citam povremeno, ali ne tipkam. Samo da napisem za spf, Patyka je dobra sastavom i ne ostavlja bijeli trag kao druge mineralne kreme.

• Emi25
    04. Veljača 2025. 12:45

Obavila sam pregled cura lijepo raste ima 325g😊 i odgovara tt.Radili smo anomaly sve izgleda uredno, jedino nije bila raspoložena za slikanje jer je rukice držala na licu,vidjela sam samo nosić i usnice i bilo mi je dovoljno da se rastopim🥰. Vaginalni pregled sve ok, jedino me posteljica zeza isto kao u prvoj trudnoći osim što je sprijeda nisko je 11mm od usca. Kaže dr da ima vremena mj i pol da se digne. Raspisale ste se o odnosima mi smo do sada prakticirali a danas mi je dr savjetovao bez odnosa do sljedećeg pregleda zbog posteljice i bebe koja je nisko. 
    Ostale cure koje imate pregled danas sretno

2016 💙J
    16.10.2024. +

_spring_
    04. Veljača 2025. 12:56

Emi, predivno, čestitam 🤭. Držim fige da do sljedećeg pregleda i posteljica bude kako treba, a vjerujem da hoće, puno puta su cure pisale da se do sljedećeg pregleda sve podiglo u idealan položaj. 
    .
    Sergriana, nisam, moram priznati čula za njih, ali po sastavu se čini najbolje do sad što sam gledala. Jel naručuješ s neke posebne stranice? 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.