Hej cure! Ja sam se farbala skroz rano, netom nakon pozitivne bete, ali sam frizerki naglasila da me farba bojama bez amonijaka i tako planiram nastaviti do kraja, budući da se farbam zadnjih skoro 20 godina.
.
Mislim da ne možemo baš na sve utjecati, pogotovo kad nam je i hrana puna mikroplastike i pesticida i tko zna čega, možemo možda samo za svoj mir napraviti najviše što možemo. Ja već godinu dana svo voće i povrće iz trgovine i s težnice perem u otopini zeolita (zeotex), a od pozitivnog testa s INCI beauty provjeravam kozmetiku - kupila sam si mlijeko za tijelo i protiv strija, bademovo ulje, dezić, kremu za lice i bb kremu umjesto pudera, sve prema app-u i zelenom i mislim da je to najviše što mogu utjecati 😊😊
.
Sjećam se da ste pisale, ali sada je teško naći - što koristite kao lubrikant u trudnoći? Muž i ja smo se jučer ohrabrili na odnos prvi put nakon cijelog IVF postupka i 3 mjeseca trudnoće, uz blagoslov gin, ali smo brzo odustali jer… nemamo lubrikant 🤣🤣🥴
Aromara Gynopro
Hvala ti, to je taj! 😁
Lolola13 ma sigurno je dio i mentalna kočnica, ali i suhoća mi je realan problem, još koristim Cyclogest pa i on dosta utječe…
Aha za cyclogest nemam pojma kaj je, onda da, bolje provjeriti sto smijes 😅
.
Za mentalnu kocnicu komentiram kod nas, nismo jos ni pokusali imati odnos 🙈 Bas smo oboje nekak, ne znam, cudno nam je... Bile su mi mucnine do prije koji tjedan i nije mi bilo nista ni na kraj pameti, sad mi vec polako dolazi zelja ali moramo poraditi na tim kocnicama nekako 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hej cure! Ja sam se farbala skroz rano, netom nakon pozitivne bete, ali sam frizerki naglasila da me farba bojama bez amonijaka i tako planiram nastaviti do kraja, budući da se farbam zadnjih skoro 20 godina.
.
Mislim da ne možemo baš na sve utjecati, pogotovo kad nam je i hrana puna mikroplastike i pesticida i tko zna čega, možemo možda samo za svoj mir napraviti najviše što možemo. Ja već godinu dana svo voće i povrće iz trgovine i s težnice perem u otopini zeolita (zeotex), a od pozitivnog testa s INCI beauty provjeravam kozmetiku - kupila sam si mlijeko za tijelo i protiv strija, bademovo ulje, dezić, kremu za lice i bb kremu umjesto pudera, sve prema app-u i zelenom i mislim da je to najviše što mogu utjecati 😊😊
.
Sjećam se da ste pisale, ali sada je teško naći - što koristite kao lubrikant u trudnoći? Muž i ja smo se jučer ohrabrili na odnos prvi put nakon cijelog IVF postupka i 3 mjeseca trudnoće, uz blagoslov gin, ali smo brzo odustali jer… nemamo lubrikant 🤣🤣🥴
Aromara Gynopro
Hvala ti, to je taj! 😁
Lolola13 ma sigurno je dio i mentalna kočnica, ali i suhoća mi je realan problem, još koristim Cyclogest pa i on dosta utječe…
Aha za cyclogest nemam pojma kaj je, onda da, bolje provjeriti sto smijes 😅
.
Za mentalnu kocnicu komentiram kod nas, nismo jos ni pokusali imati odnos 🙈 Bas smo oboje nekak, ne znam, cudno nam je… Bile su mi mucnine do prije koji tjedan i nije mi bilo nista ni na kraj pameti, sad mi vec polako dolazi zelja ali moramo poraditi na tim kocnicama nekako 😅
Joj držim fige onda da nam popuste kočnice 🥲🥲 cyclogest je progesteron u vaginaletama, kao utrogestan, meni preostala terapija od IVF postupka 😊
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Cure, proučavam kolica i ništa mi nije jasno🙈 imate li prijedlog nekih kolica koja su vam okej?
Odnosi.. ja imam kocnicu ne mogu se opustiti i uvik mi je to problem u trudnoci!! Pogotovo u ovoj kad sam imala i ona smedarenja pa mi uvik neki strah!! Imam zelju ali jos uvik ne mogu iako trudim se da si taj strah maknem ali nosim i jako nisko i bas me strah!! Mozda kad budem u nekim kasnijim tjednima ne virujem da cu lako ovu kocnicu popustit!! Ali prezivit ce mo😅
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja sam isto imala ful kočnice, al zbog peckanja i straha od upala/gljivica jer me to baš patilo tjednima i nikako na zelenu granu. Sad se to napokon smirilo i dala sam si par tjedana još da se priberem, al vidim po suprugu da je njemu to baš koma, iako ne navaljuje ni niš, al zna tu i tamo bacit neku zajebanciju na tu temu i znam da mu tesko pada. A dodatno, nakon što rodim tko zna kad ćemo se moć ponovno "hvatat" 😄 pa je i mene to malo gurnulo da probam ovo sa gyno pro. Evo, za sad je sve pod kontrolom, i dalje nema peckanja 🥳
💙 5/2023
Ja stvarno ne mogu rec da mi je ista bilo u trudnoci zasto bi se bojala odnosa.. Jednostavno mi je cudno, onako kao da radimo nesto krivo sto se ne smije 😅 I kaj je zanimljivo njemu je isto nekaj prebacilo u glavi i nije uopce zainteresiran 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pregledi 🤰🏼
.
04.02. - Ania, Emi25, Melody
05.02. - Lolola13(anomaly)
06.02. - Ivka33, Teich14
10.02. - Zrinkolina
11.02. - Pandora4, Libo1415, AnnieP (anomaly)
12.02. - Maslačak_13, Mommy735, Megyca
13.02. - Emma05
14.02. - Petrucika
17.02. - Andrea41, Greta10
18.02. - Lolola13, Matke, Petra_aaa
19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
20.02. - Tinchilina
24.02. - Pixi
27.02. - Škorpija
28.02. - Moonchild, Pukica
03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm246
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Dobro jutro svima.
Ania, Emi25, Melody sretno danas na pregledima. 😊
.
Mame koje još radite, a možda imate djecu ili još mučite muku s mučninama i tegobama stvarno vam svaka čast! Nadam se da ćete i vi uskoro moći kući odmarati, pripremati se za bebicu i biti jednostavnu u miru od posla. Držite se!
.
Nadam se da ćemo uskoro što znati za ovaj novi zakon, da li ide na snagu od 01.03., stvarno će biti velika razlika i puno značiti za nas koji smo sad na komplikacijama.
🩷 7/2022
Ovaj dio s komplikacijama me bas zanima jer je ovo je bas nista sto sad dobijamo!!doslivno s tim ne mozes nista !! Prije ode nego dode😬
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sretno na pregledima! Mi idemo sutra i ne mogu docekat, bas se veselim gledat bebicu i kaj cemo skupa biti na pregledu 😊
.
Inace sad sam u zalandu nasla dosta trudnickih stvari na popustima, uglavnom ljetne haljine i slicno. Ali ima svega i nade se i popust od 50%, a na narudzbu iznad 50e ide dodatnih 20%. Pa eto skicnite 🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sretno cure na druzenju! 💓
.
Curke, imate li možda preporuku za neki dobar SPF za lice? Sve što pročitam ili stavim u inci beauty ispadne vrlo, vrlo loše po sastavu... 🙈
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji