Emi, predivno, čestitam 🤭. Držim fige da do sljedećeg pregleda i posteljica bude kako treba, a vjerujem da hoće, puno puta su cure pisale da se do sljedećeg pregleda sve podiglo u idealan položaj.
.
Sergriana, nisam, moram priznati čula za njih, ali po sastavu se čini najbolje do sad što sam gledala. Jel naručuješ s neke posebne stranice?
Slučajno sam fulala ime, Sergiana, sorry... Baš je glupo da nema opcije edit kad su već uređivali forum...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Spf- ljeti koristim Olival onu neku 50 +, iskreno, nisam provjeravala sastojke, ne znam da li je ok u trudnoći, u prvoj sam je koristila...
Kolica - netko je pitao, mi smo uzeli Cybex Talos S Lux 3u1 za prvo dijete i sad ćemo isto koristiti. Kišobran kolica imamo Cybex Orfeo, ja u kišobran kolicima ne bi vozila novorođenče, ali svaki ima svoje.
Odnosi- kod nas isto kao prije trudnoće, nisam ni u prvoj ni sad u drugoj imala nekih problema u vidu bakterija, gljivica ili bilo čega, a mentalne blokade nikakve ni muž ni ja nemamo. Jedino u 9 mj trudnoće nismo baš, ali meni je tada bilo zaista teško zbog grčeva u nogama i preponama i ogromnog trbuha
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Emma ti si u drzavnoj firmi? Mislim da ova razlika do 42 dana je samo za drzavne firme.
.
Ja nisam na popisu, ali i ja imam prekosutra big anomaly i BAS me strah. Bila sam super do prije 2-3 dana kada se malac poceo manje micati (cini mi se da se okrece iz vodoravnog u okomiti polozaj) i odjednom mi je drama sto ako nesto nije okej. Jedva cekam pregled da mi doktorica smiri tu moju sizu na slijedecih mjesec dana - do par dana prije pregleda kad ce me opet uloviti😂
.
Emi cestitam na urednom pregledu❤️
.
Odnosi - nas je i dalje strah odnosa. Kako jos uvijek koristim Cyclogest, nije nam bas ni nesto privlacno. 🙈
.
Pramenovi - mislim da sam ja na prve pramenove od trudnoce isla sa 11-12 tjedana uz blagoslov ginekologice koja je rekla da se ne sekiram oko toga.
U prosli petak sam opet isla i bas sam si sva sretna jer sam se malo pofriskala😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni od danas idu "komplikacije" i rečeno mi je za novitet koji ide od 01.01. do 42 dana se isplaćuje razlika kao da sam bila bolovanju, 85 posto. A na Hzzo ću pitati za njihovu isplatu i taj novi zakon koji vjerujem kako je izglasan, da će s 01.03. krenuti i ta nova isplata od 995e. Baš gledam moj R1 i meni su u prosjek uzeli plaće od 07 - 12 mj 2024.
Mislim da zakon nije jos donesen, osim ako mi je promaklo. Od 1.3. ide zakon o rodiljnim i porodiljnim naknadama ili kak se vec zove. Komplikacije ureduje drugi zakon o naknadama za bolovanja
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Emi čestitam na urednim pregledu. Vjerujem da će posteljica doći na svoje. Ti si u Rijeci kod ginekologa?
.
Lunolina vjerujem da je sve dobro sa malcem 🤞.
.
Odnosi što se tiče odnosa, ginekolog mi je rekao ako prakticiramo da obavezno koristimo zaštitu da ne bi pokupila neku infekciju/ bakteriju. Nije na odmet znati.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cestitam na dobrim pregledima i sretno tko jis ima danas!! Pitanje cure koji proizvod za odrzavanje intimne higijene koristite ono za pranje!! Mize preporuka!! Hvala!!
+ 10.10.
Obavila sam pregled cura lijepo raste ima 325g😊 i odgovara tt.Radili smo anomaly sve izgleda uredno, jedino nije bila raspoložena za slikanje jer je rukice držala na licu,vidjela sam samo nosić i usnice i bilo mi je dovoljno da se rastopim🥰. Vaginalni pregled sve ok, jedino me posteljica zeza isto kao u prvoj trudnoći osim što je sprijeda nisko je 11mm od usca. Kaže dr da ima vremena mj i pol da se digne. Raspisale ste se o odnosima mi smo do sada prakticirali a danas mi je dr savjetovao bez odnosa do sljedećeg pregleda zbog posteljice i bebe koja je nisko.
Ostale cure koje imate pregled danas sretno
Cestitke na dobrom pregledu! 🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cestitam na dobrim pregledima i sretno tko jis ima danas!! Pitanje cure koji proizvod za odrzavanje intimne higijene koristite ono za pranje!! Mize preporuka!! Hvala!!
Ja koristim Jessa plavi iz DMa
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Lunolina ne brini za to sto ga manje osjecas imam i ja takve dane!! Moja beba recimo je najaktivnija ujutro i navecer po danu se javi ugl pojedem ili onako bice kroz san slucajno udari!! Ali sad dan vec skuzila njenu aktivnost i stvarno nekad ima taki dane da bude bas mirna i ne moj da te plasi to bitno da ju osjetis ovo su jos rani tjedni i nije za paniku!! Sve je u redu s tvojom bebom!! I moja cesto bude poprecno ne brini nista!!
+ 10.10.
Ja koristim Jessa plavi iz DMa
Kakav je vidila san da ima raznih u fm aplikaciji!! Poslat cu muza usput mu je pa samo da cujem koje vi koristite?? Vidim ima i kao laktogin?? Nezz jel tko taj koristi isto vidim u dm!! Ima puno njih sad nezz ni sama koji bi
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji