Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    05. Veljača 2025. 07:00

Pregledi🤰🏼
    .
    05.02. - Lolola13(anomaly)
    06.02. - Ivka33, Teich14, Lunolina (anomaly)
    10.02. - Zrinkolina
    11.02. - Pandora4, Libo1415, AnnieP (anomaly)
    12.02. - Maslačak_13, Mommy735, Megyca
    13.02. - Emma05
    14.02. - Petrucika
    17.02. - Andrea41, Greta10
    18.02. - Lolola13, Matke, Petra_aaa
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
    20.02. - Tinchilina
    24.02. - Pixi
    27.02. - Škorpija
    28.02. - Moonchild, Pukica
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Dobro jutro svima
    Lolola13 sretno na anomaly danas, nadam se da ćeš sve lijepo vidjeti i da će dugo trajati pregled da uživaš. 😊
    .
    Melody, nisam uhvatila jel se javila jučer s pregleda?
    Nemam je ni na popisu za termine za porode.

🩷 7/2022

• Ania
    05. Veljača 2025. 08:32

Hvala  vam cure  Sad mogu samo čekati kad će se krenuti javljati moja mala, veseli me i sama pomisao. 
    Lolola13 sretno danas na druškanju :)

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13
    05. Veljača 2025. 08:54

Hvala cure! Bas se veselim 😄 A pregled je tek u 18:30, pa nakon posla idemo negdje na klopu i onda na vaganje kod dr hahahaha
    .
    Danas mi je poceo dan koma, pukle su mi hlace trudnicke, s asosa!! Tako da od tamo ne narucujte 😅🙈 Nisu mi ni bile uske, svega ih par puta oprala... očito losa kvaliteta materijala

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• keksolina
    05. Veljača 2025. 09:02

petrucika

keksolina

Petrucika jel ti jos uvijek imas bh kontrakcije? Sjecam se da si pisala. Meni su krenule neki dan i moram priznati da bas ne volim taj osjecaj, uvijek ko da me neka anksioza uhvati od toga valjda jer i srce pocne brze kucati 🙈

Ejj imala sam da ali nemam vise znam imat jednu dvi dnevno i isto kad me uvati srce mi se kao uzlupa i teze disem ali to ti je normalno ne brini nista za to!! Ugl nekad sam imala desetak u danu ali od kako sam zbog bakterije bhsb popila antibiotik nemam vise ima dana da nemam ni jedne!! Ali to sto opisujes beka te ne brine i ja imam takav osjecaj i imala sam i u prisloj trudnoci koje se najfriskije sican!!samo vidus racuna koliko ih imas!!!

Hvala ti draga, malo si me umirila s ovim jer nitko ne pise bas kako je nelagodan osjecaj pa me bilo strah da sam jedina. Da morat cu poceti brojati, kad legnem navecer je najgore. Nadam se da ce se i meni smanjiti, procitala sam usput negdje da zna biti i od nedostatka magnezija i dehidracije a ja sam strasno zedna zadnjih dana.
    .
    Mene isto koza svrbi, najvise ruke i noge ali to pripisujem zimi jer mi je tako svake godine u ovo doba. Ja ukradem malome la roche posay lipikar, ta je krema cudo

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    05. Veljača 2025. 09:05

lolola13

Hvala cure! Bas se veselim 😄 A pregled je tek u 18:30, pa nakon posla idemo negdje na klopu i onda na vaganje kod dr hahahaha
    .
    Danas mi je poceo dan koma, pukle su mi hlace trudnicke, s asosa!! Tako da od tamo ne narucujte 😅🙈 Nisu mi ni bile uske, svega ih par puta oprala… očito losa kvaliteta materijala

Sretno danas 🍀🤗 joj to mi je najgore kad me stavi navecer, dobijem 2 kile tijekom dana 😂
    .
    Meni se isto s asosa trudnicke ocufale nakon jednog nosenja, bas losa kvaliteta

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    05. Veljača 2025. 09:18

RužaFT

petrucika

Cure imam pitanjie!! Ja primjetim kod sebe ima mozda tako do tjedan dana da me zna koza cesat aliii najcesce nakon tusiranja!! Tusiram se dva puta dnevno i ne uvik u kupki nekad samo cista voda ali dva puta obavezno!! E sad moze bit da san pretjerala dva puta a ono cega me mrvu ka strah da nije kolestaza😬??? Znaci ono cese me noge ruke nesto leda ali ne cili dan ono nakon tusiranja neko vrime!!! Ima li itko iskustva s kolestazom?? Napomenut cu to ginekologu imam pregled sl tj!!

Ja sam ti u prvoj trudnoci dobila kolestanu u 22 tt. Bio je kaos, svrbilo je sve i nista nije pomagalo. Svrbilo je doslovno dan i noc, cijelo tijelo, dlanocvi, stopala..bile su mi povecane zucne kiseline i jetreni enzimi.
    Najvjerojatnije nemas kolastazu ako ti se pojavljuje nakon tusiranja. Jer mene je umirivalo tusiranje u mlakoj vodi sa A-dermom mozda jedno 20-30 min i onda opet nesnosni svrbez.
    Jel mazes kozu cime? Probaj smanjiti tusiranje, barem na 1 x dnevno…i mazi se uljima, ako se ne mazes jer se koza rasteze, mislim da si spomenula da si dobila 10 kg pa mozda i to ima veze….  
    Cure, da li je koja imala intenzivan miris urina? Ja imam vec neko vrijeme..strah me da nisam pobrala nesto…pisala sam dr.da mi pusti uputnice da odem dati uzorke pa cemo vidjeti…

Meni je uvijek infekcija kad mi tako smrdi urin, a bude obicno i tamno zut onda, nekako gust. Privjeri si svakako, sretno 🍀

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

ana0310
    05. Veljača 2025. 09:21

keksolina

petrucika

keksolina

Petrucika jel ti jos uvijek imas bh kontrakcije? Sjecam se da si pisala. Meni su krenule neki dan i moram priznati da bas ne volim taj osjecaj, uvijek ko da me neka anksioza uhvati od toga valjda jer i srce pocne brze kucati 🙈

Ejj imala sam da ali nemam vise znam imat jednu dvi dnevno i isto kad me uvati srce mi se kao uzlupa i teze disem ali to ti je normalno ne brini nista za to!! Ugl nekad sam imala desetak u danu ali od kako sam zbog bakterije bhsb popila antibiotik nemam vise ima dana da nemam ni jedne!! Ali to sto opisujes beka te ne brine i ja imam takav osjecaj i imala sam i u prisloj trudnoci koje se najfriskije sican!!samo vidus racuna koliko ih imas!!!

Hvala ti draga, malo si me umirila s ovim jer nitko ne pise bas kako je nelagodan osjecaj pa me bilo strah da sam jedina. Da morat cu poceti brojati, kad legnem navecer je najgore. Nadam se da ce se i meni smanjiti, procitala sam usput negdje da zna biti i od nedostatka magnezija i dehidracije a ja sam strasno zedna zadnjih dana.
    .
    Mene isto koza svrbi, najvise ruke i noge ali to pripisujem zimi jer mi je tako svake godine u ovo doba. Ja ukradem malome la roche posay lipikar, ta je krema cudo

Kad krenu promjeni polozaj, popij vode, proseci, isprazni mjehur... ako si u prilici mozes se i otusirati. Magnezij pomaze da. 

2021. M 💗

• keksolina
    05. Veljača 2025. 09:43

ana0310

keksolina

petrucika

keksolina

.

Kad krenu promjeni polozaj, popij vode, proseci, isprazni mjehur… ako si u prilici mozes se i otusirati. Magnezij pomaze da.

Bas budem, hvala ti. Nadam se da ce pomoci, stvarno me stresiraju

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Megyca
    05. Veljača 2025. 10:08

Jutro cure, nije me bilo par dana.. bas sam bila u nekom losem raspolozenju i bezvoljna, jucer izmjerim tlak kad ono 85/47… danas sam se digla ko nova, napravila dorucak prosetala psa i idem se malo srediti i na kavicu🥰
    Nadam se da ste mi sve dobro, vidim da su pregledi prosli super i cestitam na tome❤️

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    05. Veljača 2025. 10:18

keksolina

petrucika

keksolina

.

Da ako se pojaca uvedes dva puta rodiakal i obavezno piti vise!!! A to sto opisujes osjecaj takav je i moj i to je ok svatko ima drugacije tako da i ja imam takve i imala sam i u prosloj trudnoci!! Ne brini

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.