Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    03. Veljača 2025. 14:58

Cure kako stojite s popodnevnim umorom? Ja doslovce moram prileći nakon ručka i onda ubijem oko nekih uru vrimena.... 💤

Milica24
    03. Veljača 2025. 15:10

Cure bok, nadam se da ste sve dobro! ☺️
    .
    Jeste primjetile da vam je podrucje trbuha postalo dlakavije nego prije trudnoce? Kod mene bas izrazito i kao da se pogorsava stanje haha zanima me dokle ce ic a ne zelim krenut na depilaciju trbuha. Nosim decka, mozda to ima nekakve veze? 🥲

Milica24
    03. Veljača 2025. 15:10

Pukica

Cure kako stojite s popodnevnim umorom? Ja doslovce moram prileći nakon ručka i onda ubijem oko nekih uru vrimena…. 💤

Ja svaki dan ubijem oko poslijepodne, ako ne zaspem postanem bas nikakva i smotana 🤭

lolola13
    03. Veljača 2025. 15:21

Pukica

Cure kako stojite s popodnevnim umorom? Ja doslovce moram prileći nakon ručka i onda ubijem oko nekih uru vrimena…. 💤

Ubije me umor nakon rucka, ali kako radim i ne mogu spavati imam druge metode. Poslije rucka se natrpam magnezijem i c vitaminom pa me to odrzi nekako 😂 Bude kriticnih sat vremena di vise kljucam nego kvalitetno radim ali poslije sam ok

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

ana0310
    03. Veljača 2025. 15:51

Pukica

Prespavala bi cijelo popodne laganini, al ne mogu jer sam ili na poslu ili s djetetom 😅 

2021. M 💗

petrucika
    03. Veljača 2025. 16:17

Cure ja ne znam ja od kako sam trudna imam preko dana elana ma koje spavanje nema sanse i kasno ostanem budna znaci nista po pitanju umora mene ne trazi nista aliii ujutro se tesko dizem iz kreveta!! Ugl dlacice po trbuhu nemam nisan nikad imala ali mi linea negra se polako ukazuje podrucje oko pupka mi je malo potaknilo za koju nijansu i nazire se neki smjer lineee negre!!

+ 10.10.

• greta10
    03. Veljača 2025. 16:58

Ja isto nemam dlake, al to je do hormona pa lutrija sta ce- nekima brze rastu nokti, kosa, dlake, nekima sve:) 
    Umor, spavanje si nemrem priustit al da mogu ubila bi oko par sati svaki dan

Curica 6/23 🩷

• Shoko
    03. Veljača 2025. 17:40

Pozdrav cure.
    Ja bi isto mogla spavati bilo kad ali nazalost nemam kad po danu. Eee kako je to lijepo bili u prvoj trudnoci. 
    .
    Sto koristite u trudnoci od preparata za kosu? Kosa mi je vec od prije sva neka ispucana (uskoro sisanje) ali opcenito je slaba oduvijek, gusta ali lako puca, htjela bi neka ulja staviti, maske neke a nisam sigurna sto smijem 🫣
    Također je li se farbate?
    Ja u prvoj trudnoci nisam ali tad mi je cak ok bila boja, sad sam sva neka sarena i bas bi se rado ofarbala nakon “velikog pregleda” ali me strah 😅

2021 💙

petrucika
    03. Veljača 2025. 17:49

Shoko

Pozdrav cure.
    Ja bi isto mogla spavati bilo kad ali nazalost nemam kad po danu. Eee kako je to lijepo bili u prvoj trudnoci.
    .
    Sto koristite u trudnoci od preparata za kosu? Kosa mi je vec od prije sva neka ispucana (uskoro sisanje) ali opcenito je slaba oduvijek, gusta ali lako puca, htjela bi neka ulja staviti, maske neke a nisam sigurna sto smijem 🫣
    Također je li se farbate?
    Ja u prvoj trudnoci nisam ali tad mi je cak ok bila boja, sad sam sva neka sarena i bas bi se rado ofarbala nakon “velikog pregleda” ali me strah 😅

Ja sam mozda jedina koja koristi isto sto i prije trudnoce!! Ne znam inace sam lagani panicar u trudnoci i uvik nesto ispitujem ali recimo stvari za koje znam da  sam u prijasnjim trudnocama normalno koristila i rodila zdravu djecu tako ni sad se ne zelim opterecivati!!prije 15 god nije toliko toga kao danas bilo dostupnu i ono ponekad zivilo to neznanje!! Tako da ja koristim za kosu kozu sve kao i prije i ne zelim se s tim opterecivati!! Farbala se nikad nisan u trudnoci cak sam proslu tila pa sam isla pitati ginekologa on mi je rekao ako nisi do sad ni ne moj!!! Eto to je moje iskustvo moj stav moje misljenje!!! Ali naravno da nemam nista protiv toga kad zene provjeravaju u trudnoci te neke stvari ili se farbaju to je sve stvar pojedinca!!

+ 10.10.

• LuI
    03. Veljača 2025. 18:00

Ja sam isto umorna, no ili sam na poslu ili s malom, tako da ništa od spavanja.  Farbala se još nisam, ali planiram uskoro 😁

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.