Evo obavila ja pregled. Mrva je super. Prava boksacica koja se voli skrivati pa smo jedva 2 slikice dobili di se bar donekle vidi ❤️😍 suze su mi same krenule kad sam je gledala. Tak je mala, medena 😍😍😍 cerviks je skoro 4cm tako da je sve ok i po mjerama i svi organi ok. pa nek tako i ostane. 🙏❤️
Sretno svima i da sve imate tako dobre preglede.😘🙏❤️
Bravo cestitam na urednom pregledu i na veseloj curkici🥰moj je cervik prosli pregled bio 3.70 sada cu u cet vidi kakvo je stanje s tim da sam bas dosta mirovala ovaj period trebalo bi biti ok alii sam imala ceste bh kontrakcije pa me jedino toga strah da mi se ne bi radi toga skratio!! Ali vidit ce mo 🙏
Ma bit će sve ok I kod tebe. 🙏❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Evo obavila ja pregled. Mrva je super. Prava boksacica koja se voli skrivati pa smo jedva 2 slikice dobili di se bar donekle vidi ❤️😍 suze su mi same krenule kad sam je gledala. Tak je mala, medena 😍😍😍 cerviks je skoro 4cm tako da je sve ok i po mjerama i svi organi ok. pa nek tako i ostane. 🙏❤️
Sretno svima i da sve imate tako dobre preglede.😘🙏❤️
Čestitke na super pregledu i divnoj mrvi 🥳❤️
moonchild i Leptirica hvala ❤️
Leptirica jesi ti išla na pregled kod infektologa?🤗❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Meni je pregled 04.02 i nakon toga idem raditi double i bas imam tremu da li ce sve biti ok . Sto se tice simptoma i dalje ih nema, sem sto je novo da se umorim i u setnju od 100 m moram sjesti i odmoriti 😅.
Cestitam svima na dobrim pregledima
Ja sam danas 16+1 i zadnjih nekoliko dana osjećam bol tj. kao neko zatezanje u preponama dok hodam, jel to normalno, jel osjeća još netko isto?
Ja nisam dok hodam ali ovako me nekad znalo probadati i boliti dolje, mislim da je normalno kako se sve širi.
🩷 7/2022
Drage žene, molim vas za savjet. Firma je organizirala sistematski s gin. pregledom sljedeći mjesec. Jel bi mi bilo previše opet vaditi kks, elektrolite, itd.? Vadila sam krv početkom ovog mjeseca...
A za gin.pregled ne znam kaj da radim, tada bi trebala biti u 14tt, a tjedan iza toga bi trebala kod svoje gin. na redovni pregled (meni su pregledi u neparnim tjednima 🙃). Ne bih htjela previše čačkanja, pogotovo ne tjedan za tjednom, pa da odbijem gin. pregled? Ili bi možda tada već mogla imati preko trbuha, ne vaginalni uzv?
moonchild i Leptirica hvala ❤️
Leptirica jesi ti išla na pregled kod infektologa?🤗❤️
Nisam još, moram zvati da vidim jel mi treba uputnica i naručivanje ili samo dođem. Ali zadnjih par dana mi je opet jako loše i visim nad školjkom pa čekam da mi malo prođe da mogu nazvati i pitati😣
Drage žene, molim vas za savjet. Firma je organizirala sistematski s gin. pregledom sljedeći mjesec. Jel bi mi bilo previše opet vaditi kks, elektrolite, itd.? Vadila sam krv početkom ovog mjeseca…
A za gin.pregled ne znam kaj da radim, tada bi trebala biti u 14tt, a tjedan iza toga bi trebala kod svoje gin. na redovni pregled (meni su pregledi u neparnim tjednima 🙃). Ne bih htjela previše čačkanja, pogotovo ne tjedan za tjednom, pa da odbijem gin. pregled? Ili bi možda tada već mogla imati preko trbuha, ne vaginalni uzv?
Gin pregled mozes idbiti jer imas svoje redovne tako da slobodno a ove oretrage krve mozes napraviti nece ti to nista skoditi!!!
+ 10.10.
Drage žene, molim vas za savjet. Firma je organizirala sistematski s gin. pregledom sljedeći mjesec. Jel bi mi bilo previše opet vaditi kks, elektrolite, itd.? Vadila sam krv početkom ovog mjeseca…
A za gin.pregled ne znam kaj da radim, tada bi trebala biti u 14tt, a tjedan iza toga bi trebala kod svoje gin. na redovni pregled (meni su pregledi u neparnim tjednima 🙃). Ne bih htjela previše čačkanja, pogotovo ne tjedan za tjednom, pa da odbijem gin. pregled? Ili bi možda tada već mogla imati preko trbuha, ne vaginalni uzv?Gin pregled mozes idbiti jer imas svoje redovne tako da slobodno a ove oretrage krve mozes napraviti nece ti to nista skoditi!!!
Krvne
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji