Pregledi 🤰🏼
.
30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina, Petrucika
31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463, Petra_aaa, Pukica
04.02. - Ania, Emi25, Melody
05.02. - Lolola13(anomaly)
06.02. - Ivka33, Teich14
11.02. - Pandora4, Libo1415
12.02. - Maslačak_13, Mommy735
13.02. - Emma05
14.02. - Petrucika
17.02. - Andrea41, Greta10
18.02. - Lolola13, Matke
19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
24.02. - Pixi
27.02. - Škorpija
03.03. - Tonkica1509
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Dobro jutro svima.
Danas nemamo pregleda. Ako sam nekoga zaboravila upisati za sljedeći pregled samo mi napišite pa ažuriram listu.
🩷 7/2022
Dobro jutro curke! Ovo sunceko me vraca u život 🥰 Nadam se da ste sve dobro i da ce brzo proci tegobe i gripe i ostale bestije 🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jedva sam se snasla na ovom novom sucelju. Btw grozno mi je.
Libo- poslali su me na HZJZ i sutra ponavljam parvo B19 da se vidi starost infekcije. Znas li mozda koliko se cekaju nalazi. U utorak imam termin kod infektologa
Curica 6/23 🩷
Jedva sam se snasla na ovom novom sucelju. Btw grozno mi je.
Libo- poslali su me na HZJZ i sutra ponavljam parvo B19 da se vidi starost infekcije. Znas li mozda koliko se cekaju nalazi. U utorak imam termin kod infektologa
Kad vidiš krv? Sutra?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure ja sam jutros preskocila forum jer vidim izmjene mislila sam da je do mig mobitela ali ocito nije vidim da i dalje stoji tako!! Neobicno mi je i bas bezveze!! Ugl ja sam malo po kuci jutros sredivala lip je dan pa nekako me ponukalo mala mi je jos bolesna pa sam stalno vamo tamo i eto pripreme za sutrasnji pregled jedva cekam a u dr uvik imam neku tremu i strah!! Danas mi je najgori dio pripreme srediti gospodicu doli ja nezz kako vi al ja vam to vise odavna ne mogu od droba i stvarno mi je muka kad ovako imam pregled jer se bas izmucim sva!! Prosli puta san s ogledalcem😅sto da radim kad preko droba vise ne vidim !!! Jedva i carape jos uvik uspijem navuc🙄cure bacimo brigu na veselje i ko ima ovog sunca danas uzivajte u njemu🥰🥰
+ 10.10.
Da li je neka u ovim tt 11-12 imala neke tupe bolove u stomaku koji su konstantni ? Nisu previse jaki ali dovoljno da boli i sad se brinem
Što je ovo? Ajme grozno izgleda. Na mobitelu gledam i sve mi je nepregledno🙈🥹
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure ja sam jutros preskocila forum jer vidim izmjene mislila sam da je do mig mobitela ali ocito nije vidim da i dalje stoji tako!! Neobicno mi je i bas bezveze!! Ugl ja sam malo po kuci jutros sredivala lip je dan pa nekako me ponukalo mala mi je jos bolesna pa sam stalno vamo tamo i eto pripreme za sutrasnji pregled jedva cekam a u dr uvik imam neku tremu i strah!! Danas mi je najgori dio pripreme srediti gospodicu doli ja nezz kako vi al ja vam to vise odavna ne mogu od droba i stvarno mi je muka kad ovako imam pregled jer se bas izmucim sva!! Prosli puta san s ogledalcem😅sto da radim kad preko droba vise ne vidim !!! Jedva i carape jos uvik uspijem navuc🙄cure bacimo brigu na veselje i ko ima ovog sunca danas uzivajte u njemu🥰🥰
Ja ti odem na brazilsku depilaciju pa se ne mucim i plan mi je ici skroz do poroda 🤣
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Što je ovo? Ajme grozno izgleda. Na mobitelu gledam i sve mi je nepregledno🙈🥹
Odvratno je, ne znam sto su to napravili 😤😡
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji