Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild
    28. Siječanj 2025. 09:56

AnnieP

Jedva čekam da ovo jugo prođe, baš mi smeta. Imam lagane vrtoglavice i evo jutros me baš glava boli.

Da, baš je teško vrijeme. Sinoć nisam mogla zaspati do kasno, a ujutro sam se rano probudila, osjećam se pregaženo 😞

petrucika
    28. Siječanj 2025. 10:24

Zvala sam sestru naravno trudnicki mozak sve okrenuo!! Ipak mi je pregled u cetvrtak 30.1 a ja sam tako u glavi i stavila a na papiric si upisala 31.1 znaci tipicni trudnicki mozak😅😅😅ipak sam u cetvrtak na pregledu😅🥰👌

+ 10.10.

• AnnieP
    28. Siječanj 2025. 10:28

petrucika

Zvala sam sestru naravno trudnicki mozak sve okrenuo!! Ipak mi je pregled u cetvrtak 30.1 a ja sam tako u glavi i stavila a na papiric si upisala 31.1 znaci tipicni trudnicki mozak😅😅😅ipak sam u cetvrtak na pregledu😅🥰👌

Ostaješ četvrtak onda na popisu, dobro da si okrenula i da je prije ipak. 😄
    Megyca nisam uhvatila kada je tebi idući pregled.

🩷 7/2022

_spring_
    28. Siječanj 2025. 10:37

Sretno cure na pregledima i druženju! 🍀
    Ja sam danas procvjetala kad sam vidjela sunce vani i ovu toplinu😍🥰. 
    Ne mogu dočekati proljeće i lijepo vrijeme, sivilo, magla i hladnoća me baš bacaju u depru... Imam osjećaj da mi s dolaskom sunca odu sve tegobe.

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Tinchilina
    28. Siječanj 2025. 10:40

Čestitam na lijepim pregledima 🥰 jedva čekam dočekati svoj, također big anomality u četvrtak. Jedino što ih ja nekako sve lošije vidim, ja polako nis ne kužim kaj gledam hahahahaha, kad su bili manji jos i jesam, al sad nekak samo neke mrlje 😆 bitno da mi kažu da je sve ok i da malci fino rastu. Očekujem da su narasli jer mi je trbuh osjetno narastao u ova 3 tj. 

💙 5/2023

petrucika
    28. Siječanj 2025. 10:46

AnnieP

petrucika

Ostaješ četvrtak onda na popisu, dobro da si okrenula i da je prije ipak. 😄
    Megyca nisam uhvatila kada je tebi idući pregled.

Je jee ma nikakvo cudo da mi se sve okrenulo ali dobro sam nazvala i upitala sinoc sam se toga bas sjetila!!!

+ 10.10.

• Ivka33
    28. Siječanj 2025. 11:20

Cure sretno danas 🙏❤️

• Maria31
    28. Siječanj 2025. 12:45

Ja sam danas 16+1 i zadnjih nekoliko dana osjećam bol tj. kao neko zatezanje u preponama dok hodam, jel to normalno, jel osjeća još netko isto?

Libo1415
    28. Siječanj 2025. 13:02

Evo obavila ja pregled. Mrva je super. Prava boksacica koja se voli skrivati pa smo jedva 2 slikice dobili di se bar donekle vidi ❤️😍 suze su mi same krenule kad sam je gledala. Tak je mala, medena 😍😍😍 cerviks je skoro 4cm tako da je sve ok i po mjerama i svi organi ok. pa nek tako i ostane. 🙏❤️ 
    Sretno svima i da sve imate tako dobre preglede.😘🙏❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

petrucika
    28. Siječanj 2025. 13:07

Libo1415

Evo obavila ja pregled. Mrva je super. Prava boksacica koja se voli skrivati pa smo jedva 2 slikice dobili di se bar donekle vidi ❤️😍 suze su mi same krenule kad sam je gledala. Tak je mala, medena 😍😍😍 cerviks je skoro 4cm tako da je sve ok i po mjerama i svi organi ok. pa nek tako i ostane. 🙏❤️
    Sretno svima i da sve imate tako dobre preglede.😘🙏❤️

Bravo cestitam na urednom pregledu i na veseloj curkici🥰moj je cervik prosli pregled bio 3.70 sada cu u cet vidi kakvo je stanje s tim da sam bas dosta mirovala ovaj period trebalo bi biti ok alii sam imala ceste bh kontrakcije pa me jedino toga strah da mi se ne bi radi toga skratio!! Ali vidit ce mo 🙏

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.